el cule miskin Reputație: -59 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Aprilie 14, 2019 Sconcsule, mergi la gara, poate halesti ceva si lasa-l si pe @viezuremanz sa posteze.
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Adu, bă, o cafea, lapte, un croissant și cântă "Internaționala" într-un picior, lumpenule, dacă vrei bacșis! Executarea!Stie de astea?Al dracu de chelner 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 14, 2019 Ba spermozel,tu esti cretin,idiot sau imbecil?Crezi ca ne interesează cultura unui popor primitiv din lumea a-7-a?Lua-mi-ai coaiele in gura,dar sa te uiti pe horoscop,sa alegi momentul cel mai prielnic. =)) 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Da prostovani mai sunt acesti ocnasi ai forumului ...si cum se tot agita in aceeasi formatie pe aiciLa cultura Pisalaului atarnator , spalator de otrepe , tampoane refolosite si clatit gura la final cu o pufoaica internationala , cu iz slab de Metaxa de 5 stele Thailanda este in urma Romaniei . Lol .Bahhh Gargamel oligofrenu' (cont de schimb cu ratatul DMX , cea mai fraiera catea prajita din fundul cotetului) sa-ti zic ptr. cunostintele tale generale , poate retii ceva pe viitor :In primul rand , n-am mancat in viata mea urzici si stevie (ca tot repeti atat ca un izmenar intarziat mintal) , fiindca sunt carnivor , dar tu probabil ca le cunosti cel mai bine gustul , la fel cum a ajuns Picoaie sa cunoasca fasolea , dupa ce si-a decartat salariul si si-a varsat amarul pe la curve , unele chiar **spam editat**e , asteptand sa-l ia pe urmatorul. Fi-mi-ar scarba de telectualitatea lui , ca a ajuns de pomina in ultima perioada pe aici. Sunt sigur ca nici el nu mai discerne prea bine ce aberatii/contraziceri posteaza pe aici toata ziua . Doi, inca nu au aparut in zona muntoasa . Prin zona de sud , la periferie Bucurestiului , unde iti aduni oile sau enoriasii (apatici ca si tine , cu apelativul "Bre...." , poate ai avut parte de cateva ciorbite/mancaruri ...zise laturi in zona mea .Si trei , esti prea tembel incat sa consideri Thailanda ca facand parte din zona primitiva de lumea a 7-a , vanata permanent pana si de mari puteri europene , cu o economie reala si istorie aflata cu mult peste a tarii noastre , are cateva sute in fata noastra chiar si de la atestare(Mie mi-a placut comparatia asta , facuta candva de unul , fata de România, "în Thailanda nu vezi carute pe strazi, pana si cel mai sarac thailandez are macar un scuter sau un saleng - un fel de scuter cu atas " ) ...lol . Ce sa zic .....zapaceala maxima in capul vostru , atarnatorilor :)
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 cat e scorul ?
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Da prostovani mai sunt acesti ocnasi ai forumului ...si cum se tot agita in aceeasi formatie pe aici La cultura Pisalaului atarnator , spalator de otrepe , tampoane refolosite si clatit gura la final cu o pufoaica internationala , cu iz slab de Metaxa de 5 stele Thailanda este in urma Romaniei . Lol . Bahhh Gargamel oligofrenu' (cont de schimb cu ratatul DMX , cea mai fraiera catea prajita din fundul cotetului) sa-ti zic ptr. cunostintele tale generale , poate retii ceva pe viitor : In primul rand , n-am mancat in viata mea urzici si stevie (ca tot repeti atat ca un izmenar intarziat mintal) , fiindca sunt carnivor , dar tu probabil ca le cunosti cel mai bine gustul , la fel cum a ajuns Picoaie sa cunoasca fasolea , dupa ce si-a decartat salariul si si-a varsat amarul pe la curve , unele chiar **spam editat**e , asteptand sa-l ia pe urmatorul. Fi-mi-ar scarba de telectualitatea lui , ca a ajuns de pomina in ultima perioada pe aici. Sunt sigur ca nici el nu mai discerne prea bine ce aberatii/contraziceri posteaza pe aici toata ziua . Doi, inca nu au aparut in zona muntoasa . Prin zona de sud , la periferie Bucurestiului , unde iti aduni oile sau enoriasii (apatici ca si tine , cu apelativul "Bre...." , poate ai avut parte de cateva ciorbite/mancaruri ...zise laturi in zona mea . Si trei , esti prea tembel incat sa consideri Thailanda ca facand parte din zona primitiva de lumea a 7-a , vanata permanent pana si de mari puteri europene , cu o economie reala si istorie aflata cu mult peste a tarii noastre , are cateva sute in fata noastra chiar si de la atestare (Mie mi-a placut comparatia asta , facuta candva de unul , fata de România, "în Thailanda nu vezi carute pe strazi, pana si cel mai sarac thailandez are macar un scuter sau un saleng - un fel de scuter cu atas " ) ...lol . Ce sa zic .....zapaceala maxima in capul vostru , atarnatorilor :)Iar incerci sa epatezi bai saracie? Te-n gura de rupt in cur ce esti mitomane! Bai idiotule SOBOLAN, esti atat de prost incat pui botul la tot ceea ce aparent te dezavantajeaza! Daca ai incerca sa nu mai faci pe desteptul, sa nu mai disimulezi realitate, ti-ar fi mai bine. Esti un jegos, aurolac ordinar care vrea sa para ceea ce nu este in realitate! Saracule, besi in pula calului, esti handicapat! :laugh2 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 cat e scorul ?kiki77 ia muie fara numar!
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Da prostovani mai sunt acesti ocnasi ai forumului ...si cum se tot agita in aceeasi formatie pe aici La cultura Pisalaului atarnator , spalator de otrepe , tampoane refolosite si clatit gura la final cu o pufoaica internationala , cu iz slab de Metaxa de 5 stele Thailanda este in urma Romaniei . Lol . Bahhh Gargamel oligofrenu' (cont de schimb cu ratatul DMX , cea mai fraiera catea prajita din fundul cotetului) sa-ti zic ptr. cunostintele tale generale , poate retii ceva pe viitor : In primul rand , n-am mancat in viata mea urzici si stevie (ca tot repeti atat ca un izmenar intarziat mintal) , fiindca sunt carnivor , dar tu probabil ca le cunosti cel mai bine gustul , la fel cum a ajuns Picoaie sa cunoasca fasolea , dupa ce si-a decartat salariul si si-a varsat amarul pe la curve , unele chiar **spam editat**e , asteptand sa-l ia pe urmatorul. Fi-mi-ar scarba de telectualitatea lui , ca a ajuns de pomina in ultima perioada pe aici. Sunt sigur ca nici el nu mai discerne prea bine ce aberatii/contraziceri posteaza pe aici toata ziua . Doi, inca nu au aparut in zona muntoasa . Prin zona de sud , la periferie Bucurestiului , unde iti aduni oile sau enoriasii (apatici ca si tine , cu apelativul "Bre...." , poate ai avut parte de cateva ciorbite/mancaruri ...zise laturi in zona mea . Si trei , esti prea tembel incat sa consideri Thailanda ca facand parte din zona primitiva de lumea a 7-a , vanata permanent pana si de mari puteri europene , cu o economie reala si istorie aflata cu mult peste a tarii noastre , are cateva sute in fata noastra chiar si de la atestare (Mie mi-a placut comparatia asta , facuta candva de unul , fata de România, "în Thailanda nu vezi carute pe strazi, pana si cel mai sarac thailandez are macar un scuter sau un saleng - un fel de scuter cu atas " ) ...lol . Ce sa zic .....zapaceala maxima in capul vostru , atarnatorilor :)Aii fost vreodata in Thailanda saracie? Este adevarat, este o tara superba SOBOLANE, incearca insa sa traiesti acolo altfel decat a avea calitatea de turist! Esti prea mic pentru orice discutie, iti doresc sa iti traiesti zilele ca simplu om in Thailanda, oricum tu nu ai cum ajunge acolo decat in cala unui vapor alaturi de semenii tai SOBOLANII! :laugh2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Limbistule , du-te la un control psihiatric sau direct la Balaceanca , ca te-a distrus forumul acesta Dar sa no faci precum aia (din ce am citit) si sa te intorci aici spunand ca nu ai nimic , decat o simpla depresie netratata la timp ...hahahaha
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Limbistule , du-te la un control psihiatric sau direct la Balaceanca , ca te-a distrus forumul acesta Dar sa no faci precum aia (din ce am citit) si sa te intorci aici spunand ca nu ai nimic , decat o simpla depresie netratata la timp ...hahahahaBai greseala genetica, mai schimba si tu discursul de cacat oparit! Ia posteaza ce am scris eu bai mitomane zdrentaros si rupt in cur! :laugh2 Te-n gura de bulangiu, nici minciuna nu te mai ajuta! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Ete pula....sa mi-o iei in gura , altceva nu am de facut astazi , duminica , decat sa ma cert toata ziua cu un zdruncinat fara ocupatie , nevorbit si ajuns vai de steaua lui
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Ete pula....sa mi-o iei in gura , altceva nu am de facut astazi , duminica , decat sa ma cert toata ziua cu un zdruncinat fara ocupatie , nevorbit si ajuns vai de steaua luiNormal, trage aer in piept si ... baga capul in cacat, acolo iti este locul SOBOLANE mincinos! :laugh2 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 vedeti ca e topicul ospatarului, o sa se simta nebagat in seama :laugh2 1
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 vedeti ca e topicul ospatarului, o sa se simta nebagat in seama :laugh2Exact, nu este vreo diferenta intre ospatar, kiki si tine ... sunteti doar slugi! :laugh2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Exact, nu este vreo diferenta intre ospatar, kiki si tine ... sunteti doar slugi! :laugh2 ce zici coaie ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 14, 2019 Cand eu zic ca e distrus , zice ca am gresit adresarea ...hahahaha 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 O avea ăia știuleți ân Thailand? Cretin ești bă, da’ poate am greșit “adresarea”. Destul de bineanteles. 4
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 14, 2019 Cand eu zic ca e distrus , zice ca am gresit adresarea ...hahahahaCa să rămână, să nu mai editezi, pârțule 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 ce zici coaie ????? a cui clona esti? :laugh2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 Cand eu zic ca e distrus , zice ca am gresit adresarea ...hahahahaDistrus esi tu ca basina aia din galati, junior coaie fripte! :laugh2 Sunteti doi pestani care miros a pizda stricata! :laugh2
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 ???? a cui clona esti? :laugh2 vezi vere ca nu sunt betivanul ala pesedist cerrone sau cum mortii lui l-o chema 3
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 vezi vere ca nu sunt betivanul ala pesedist cerrone sau cum mortii lui l-o chemaAsa .... si?
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 14, 2019 Da prostovani mai sunt acesti ocnasi ai forumului ...si cum se tot agita in aceeasi formatie pe aici La cultura Pisalaului atarnator , spalator de otrepe , tampoane refolosite si clatit gura la final cu o pufoaica internationala , cu iz slab de Metaxa de 5 stele Thailanda este in urma Romaniei . Lol . Bahhh Gargamel oligofrenu' (cont de schimb cu ratatul DMX , cea mai fraiera catea prajita din fundul cotetului) sa-ti zic ptr. cunostintele tale generale , poate retii ceva pe viitor : In primul rand , n-am mancat in viata mea urzici si stevie (ca tot repeti atat ca un izmenar intarziat mintal) , fiindca sunt carnivor , dar tu probabil ca le cunosti cel mai bine gustul , la fel cum a ajuns Picoaie sa cunoasca fasolea , dupa ce si-a decartat salariul si si-a varsat amarul pe la curve , unele chiar **spam editat**e , asteptand sa-l ia pe urmatorul. Fi-mi-ar scarba de telectualitatea lui , ca a ajuns de pomina in ultima perioada pe aici. Sunt sigur ca nici el nu mai discerne prea bine ce aberatii/contraziceri posteaza pe aici toata ziua . Doi, inca nu au aparut in zona muntoasa . Prin zona de sud , la periferie Bucurestiului , unde iti aduni oile sau enoriasii (apatici ca si tine , cu apelativul "Bre...." , poate ai avut parte de cateva ciorbite/mancaruri ...zise laturi in zona mea . Si trei , esti prea tembel incat sa consideri Thailanda ca facand parte din zona primitiva de lumea a 7-a , vanata permanent pana si de mari puteri europene , cu o economie reala si istorie aflata cu mult peste a tarii noastre , are cateva sute in fata noastra chiar si de la atestare (Mie mi-a placut comparatia asta , facuta candva de unul , fata de România, "în Thailanda nu vezi carute pe strazi, pana si cel mai sarac thailandez are macar un scuter sau un saleng - un fel de scuter cu atas " ) ...lol . Ce sa zic .....zapaceala maxima in capul vostru , atarnatorilor :)N-ai mancat in viata ta stevie sau urzici fiinca esti carnivor? Dar cand halesti stiuleti,tot carnivor esti? Postarile astea trebuie salvate de Motan pentru a rămâne in istorie.Esti singurul posesor de imbecilitate in stare pura.Cat despre Thailanda,atunci când ești un țăran bășit afumat si imbecil nici netul nu te ajuta, 3
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 14, 2019 Asa .... si?si la ce mortii si ranitii matii ma faci sluga ? 2
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 14, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Postat Aprilie 14, 2019 si la ce mortii si ranitii matii ma faci sluga ?Nu te-am facut eu, asa te-ai nascut!
Postări Recomandate