Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Miss Kin isi doreste o pizda si strange bani pentru operatie

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Asta e mai hater decat catzeaua Machucambo.

Demersul tau este decent si te inteleg. E timpul sa iei pula legal

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Miskine ai bre un ban de'un covrig ? Iti dau eu gaura =)))))

Miskine ai bre un ban de'un covrig ? Iti dau eu gaura =)))))

gaora din ma-ta ? gaora da jos ? fututi rasa matii da frizer

Reputație: 30698
Postat

Chelner.....cine te-a invatat tehnica  sa nu versi vinul pe pantaloni ?

Esti talent baiatule hai sa-ti lipesc o bancnota pe frunte.......asa ....bravo ma!

Lasa cu atatea multumiri .....sa traiesti si tu

• Oras:Malmö
  • Oras:Malmö
Postat

Mor de cald, pisa-m-as pe chelia lui picon si pe tarfa, care l-a nascut(poate ar trebui sa intre in folclor...)

Incalzirea globala, populatia in continua crestere, ieri am citit raportul ONU, indelung asteptat, in care se afirma, ca mii de specii sunt in pericol de extinctie, chiar si rasa Pekinez Curentat, desi 3 reprezentanti ai acesteia, mai sus, ai de :) mea.

In rest, cum zice Vasile, pă sistem si pă depresie.

Halim pita cu ou si bulion, citem presa despre incornorarea lu' Gogu Miskin, drept The Undisputed King of Bangkok", "extinca-v-as" neamurile de neamuzanti.

:)

post-281780-0-48298000-1557192262_thumb.jpg

• Oras:Ucea
Postat

Ți-ai lua venele pă lung, dacă ai realiza cât de imbecil ești, Senor Culo. Bine, asta ar fi o opțiune obligatorie, căreia nu trebuie să-i diminuăm importanța.

Bineanteles.

• Like 4
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ce a patit Ham-Ham-ul asta  de i s-a ajustat in halul asta Reputatia ?

Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns .

Ia du-te , mahhh,  la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu .

• Minus 1
Postat

Sa fiu in locul lui , mi-ar fi rusine sa mai intru pe contul acesta .Adica , ce naiba , latri toata ziua ptr. CSP , injuri/jignesti la foc automat si astia te lucreaza pe la spate ca pe Pecoaie ? Pai e frumos ? Zii tu ...chiar neproductiva situatia in care ai ajuns .

Ia du-te , mahhh,  la sclavu' ala de Pepelica si vezi , ce zice ? Cere-i o parerea , ca el era cu ajutoarele in caz de nevoie , Parca asa stiu .

Da’ de unde știi, cretinule, că mi s-a ajustat reputația?

Categoric CEL MAI TÂMPIT DINTRE PĂMÂNTENI.

Bineanteles.

• Like 2
Reputație: -1394
Postat

Latra mai tare , si convingator ..ca-ti creste la loc 

Reputație: 30698
Postat

Imparate ...

Papurisu ala unde te pisi...... tine de casa ta sau e teren public?

• Like 2
  • Oras:undeva
Postat

Iar ai aparut SOBOLANE? Te-ai saturat de clone si apari pe contul care te-a consacrat ca pe idiotul forumuluiu? :laugh2

• Like 2
Postat

Chilotare, spale-te la gura, pute a cur! :laugh2

• Like 2
Postat

Clonele tale bolnavule psihic! Asa ai procedat, asa procedezi, esti previzibil de prost si analfabet!

Postat

Laureliane, prost te-o mai facut.

Si nu inteleg, de ce.

Ai de :) mea.

Semeni tot mai mult cu kiki jigodie analfabeta din vaslui! :laugh2

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...