votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Mai 18, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Mai 18, 2019 trist de tot 3
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 18, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 18, 2019 Am înțeles că ești prost! nu te mai baga aiurea in seama cu mine uratule ca nu iti dau pula sa mi-o sugi. Cauta validare si atentie la nebuni ! 17
gigel2019 Reputație: -13 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 Voi ăștia de vă tot certați pe aici, aveți ceva de împărțit? Dacă nu vă suportați, nu mai interacționați. 1
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 Faza e alta, aici toti ar trebui sa ne batem pula de mijkin, doar ca **spam editat**ul notoriu Tomita NU. Acum intelegi de ce e luat la pula de jumatate de forum ? 5
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Hahahahahahahahaha, uite-l, cum apare cu clonele. Mai ramanea sa adaugi Mauritius, Maldive, Sydney si Antarctica, amaru' tau de papagal.
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Io am vazut o mica parte din lumea asta si ma consider un om deschis, fara teama de necunoscut, acomodabil in orice mediu, dar sa ai zeci de conturi active si sa mai si conversezi cu ele, in mod genuin, asta este peste puterea mea de intelegere. Ion de la Raion/Pidsadera/etc si Justitiaru/etc/etc/etc, acesti agenti Șmiți agramati si pampalai din Matrixu' nimfomanelor.De-a lungul timpului zeci de milioane de sclavi au văzut ca si tine o mica parte din lumea asta.Azi milioane de sclavi moderni vad o mica parte din lumea asta mergând la cules de căpșuni,spălat gaoazele bătrânilor,lucrând pe șantiere.......Alti sclavi moderni lucrează ca ospătari,femei de serviciu,lăcătuși........pe vapoare de croaziera sau comerciale,si ei vad o mica parte din lumea asta prin hublou sau in permisiile de 5-6 ore atunci când acostează in porturile lumii.Înțelegi ba Miskinel,exista o foarte mare diferență intre a vedea lumea ca turist si a vedea lumea ca SCLAV.Asta este motivul pentru care urăști din tot sufletul pe toată lumea.Asta este motivul pentru care cerșești cu disperare atenție pe un site cu useri anonimi.Din motivul asta ai creeat personajul Miskin milionarul,exact ca si Miky77PENTRU CA ESTI UN SCLAV! 2 8
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2019 De-a lungul timpului zeci de milioane de sclavi au văzut ca si tine o mica parte din lumea asta.Azi milioane de sclavi moderni vad o mica parte din lumea asta mergând la cules de căpșuni,spălat gaoazele bătrânilor,lucrând pe șantiere.......Alti sclavi moderni lucrează ca ospătari,femei de serviciu,lăcătuși........pe vapoare de croaziera sau comerciale,si ei vad o mica parte din lumea asta prin hublou sau in permisiile de 5-6 ore atunci când acostează in porturile lumii.Înțelegi ba Miskinel,exista o foarte mare diferență intre a vedea lumea ca turist si a vedea lumea ca SCLAV.Asta este motivul pentru care urăști din tot sufletul pe toată lumea.Asta este motivul pentru care cerșești cu disperare atenție pe un site cu useri anonimi.Din motivul asta ai creeat personajul Miskin milionarul,exact ca si Miky77PENTRU CA ESTI UN SCLAV! Asa, fii rau! :laugh2Nu cred ca e ospatar, dar aroganta cu care se baga in seama te face sa te gandesti ca e un neica nimeni cu impresii. ;)
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Asa, fii rau! :laugh2Nu cred ca e ospatar, dar aroganta cu care se baga in seama te face sa te gandesti ca e un neica nimeni cu impresii. ;)Poate nu cunoști poza cu Misskin ospătarul îmbrăcat regulamentar,cu prosopul pe brat.Poza unde prostul se oglindește in paharul de pe masa.Întotdeauna cei care suferă de tulburări de personalitate,cei care isi creează personaje imaginare,ajung la un moment dat sa se dea de gol.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 Asa, fii rau! :laugh2Nu cred ca e ospatar, dar aroganta cu care se baga in seama te face sa te gandesti ca e un neica nimeni cu impresii. ;)Eu am zis ca e debarasator insa baietii i-au luat apararea si m-au convins ca e ospatar. 2
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Hahahahahahahahaha
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Si încă ceva tânără domnișoară,99% dintre miile de poze postate de Kinuit sunt făcute in restaurante,au haleala neatinsa,iar de multe ori postează câte 5-6 meniuri intr-o singura zi de parca ar hali cat 10 persoane.Nu te-ai întrebat de ce un miliardar nu postează poze de pe plaja cu 4-5 pitipoance lângă el si sclavi care sa-l servească? 1 9
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 HahahahahahahahahaDoar atât ai putut,un ras isteric si sugrumat?Nasol,marele Misskin,multimiliardarul a rămas fără replica.Bag-o pe aia cu "ma pis pe chelia ta" poate te scoti. 1 9
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Hahahahahahahahaha, prin hublou, pă sistem si pă depresie.
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2019 Poate nu cunoști poza cu Misskin ospătarul îmbrăcat regulamentar,cu prosopul pe brat.Poza unde prostul se oglindește in paharul de pe masa.Întotdeauna cei care suferă de tulburări de personalitate,cei care isi creează personaje imaginare,ajung la un moment dat sa se dea de gol. Ala pare un scaun cu o geaca pe el...
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Hahahahahahahahaha, prin hublou, pă sistem si pă depresie.Tot prin hublou.Traiasca internetul zeul sclavilor da Vaslui. 1 9
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Ala pare un scaun cu o geaca pe el...Asa este,cu telefonul in mana dreapta si prosopul pe mana stângă :laugh2Daca te uiti mai atent se vede si gulerul de la cămașă.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Muica, ajutati-l, incurajati-l, sa nu cumva sa se indoiasca si sa nu continue. Ai de :) mea, hahahahahahahahaha
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 Muica, ajutati-l, incurajati-l, sa nu cumva sa se indoiasca si sa nu continue. Ai de :) mea, hahahahahahahahahaPsihologie inversa,da la Vaslui
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 mijkine cu ce parfumuri te dai ? transpiratia clientilor ? sau cu parfumul ala de cocalar cu care se da si orfanu' ?
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Mai 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2019 Asa este,cu telefonul in mana dreapta si prosopul pe mana stângă :laugh2Daca te uiti mai atent se vede si gulerul de la cămașă. Cand vrei sa vezi ceva, nu conteaza realitatea.Nu e ospatar, asta nu inseamna ca nu este frustrat de viata lui, se vede clar.Vrei sa te agati de ceva tangibil... plm, nici eu nu am ce sa-ti dau, a bagat baliverne, dar nu a dat nimic despre el.Nu e din Vaslui. De asta rade cand faceti misto de el, nimic relevant.
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 nu v-ati prins ca nu e adevaratul mijkin ?
el cule miskin Reputație: -59 Postat Mai 18, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Mai 18, 2019 Hahahahahahahahaha
sfintia sa pipilica Reputație: -406 Postat Mai 18, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 18, 2019 HahahahahahahahahaAsa da,m-ai lăsat fără replica.Asta da LUX 1 9
liberty parade Reputație: 199 Postat Mai 18, 2019 Postat Mai 18, 2019 ai dat si tu un 100 pesos pa ele ? =)))) 2
Postări Recomandate