Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 1093
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca miskin e flight attendant , eu sunt popa catolic ! Hai bre ... serios ? 

Nu stiu cu ce se ocupa mundanezul basinos , nici nu ma intereseaza ... treaba lui . Problema mea cu el e ca este arogant ... dar , 

in definitiv , e tot treaba lui ... Sa fie sanatos , acolo , unde traieste el ... Da' tot un broscoi raios este ... LOL . 

• Like 2
  • Oras:Malmö
Postat

Sunt singurul angajat al Aeroportului din Vaslui, prin urmare, sunt ATC, ground staff, omu’ cu trenuletu’, ospatar, debarasator, Gogu’ de la bagaje, Gogu’ de la schimb valutar.

Sa ma pis pe voi, pana dati in guta.

Si pe ma-sa lu’ picon, o tarfa, se stie.

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Multitask. :)

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sunt singurul angajat al Aeroportului din Vaslui, prin urmare, sunt ATC, ground staff, omu’ cu trenuletu’, ospatar, debarasator, Gogu’ de la bagaje, Gogu’ de la schimb valutar.

Si cum te organizezi sa ai vreme pentru toate astea, avand in vedere cat de frecvent si abundent tre' sa te pisi...? :hmmm

• Like 2
Postat

Spre surprinderea mea, m-am ingrasat doar 4 kile in ultima saptamana, asa ca pot, fara nici o grija, sa halesc un ecler.

post-281780-0-69126200-1558260135_thumb.jpg

Postat

Am sa fac o aroganta.

Zarisem o pereche de sneakers Hermes misto la 40.000 THB, adica echivalentul a 5300 RON.

Ma duc sa vad, daca ii pot lua in rate, pe vreo 12 luni.

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

:)))))

• Oras:undeva
Postat

Sconcsule, chiar nu sunt rate de halit prin Gara de Nord?

Prin tot ceea ce faci asta dovedesti  ratatule!

• Like 1
Postat

Iar la pian, Rapsodia lui Paganini.

Extatic, fara numar, ai de :) mea.

aide  :laugh2  la mea ca idiot esti! Sconcsule, esti constient ce postezi?

• Like 1
Postat

Iar la pian, Rapsodia lui Paganini.

Extatic, fara numar, ai de :) mea.

In prim plan, ceea ce ai postat .... nu aveai voie! Stai ca te ustura in cur in curand, esti alaturi de fratele tau kiki! :laugh2

Postat

Sa ma pis pe voi, pana dati in guta.

Si pe ma-sa lu’ picon, o tarfa, se stie.

Acolo toti sunt beti javra, tu cum esti! :laugh2

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Am sa fac o aroganta.

Zarisem o pereche de sneakers Hermes misto la 40.000 THB, adica echivalentul a 5300 RON.

Ma duc sa vad, daca ii pot lua in rate, pe vreo 12 luni.

Sindromul Miskin

Sau disperarea taranusului bășit si afumat de a demonstra ca a scăpat de sărăcie.

• Like 1
  • Minus 9
Postat

Spre surprinderea mea, m-am ingrasat doar 4 kile in ultima saptamana, asa ca pot, fara nici o grija, sa halesc un ecler.

ati recomand ecleuri de la french revolution

Postat

Sa ma bata zeii, daca am auzit de ecler French Revolution, am dat o cautare, pai, ba, saraciilor, un ecler 16 RON, eu pe porcaria aia plina de E-uri de la Siam Kempinski am dat 35 de RON.

Postat

ati recomand ecleuri de la french revolution

Sa ma bata zeii, daca am auzit de ecler French Revolution, am dat o cautare, pai, ba, saraciilor, un ecler 16 RON, eu pe porcaria aia plina de E-uri de la Siam Kempinski am dat 35 de RON.

=)))))))))))))))

• Like 3

Postat

Sindromul Miskin

Sau disperarea taranusului bășit si afumat de a demonstra ca a scăpat de sărăcie.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...