Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator beraru
Reputație: 0

Sa ma pis pe picon, pe ma-sa si pe toti fraierii, care stau acasa.

Voiam sa ma duc si eu la vot, dar vazand ca tu ai facut gestul asta, tre' sa ma gandesc de 100 de ori sa vad daca e o decizie inteleapta.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Messi si ma-sa? Ce treaba am eu cu ei? N-am stat zi de zi de zi de zi la curul lor, sa vad daca necesita jet cald din partea-mi.

La o vedere, superficiala, ce-i drept, am vazut cel putin 146 de fotbalisti demni cu adevarat de un asemenea tratament. E clar ca ti s-a pus pata aiurea pe acest Messi.

Link spre comentariu
Vizitator beraru

N-apuci! Poti, in cel mai bun caz, sa-mi storci transpiratia de pe scrot (e tare cald aici, nu mint).

Cu cat esti mai agresiv in cerseala, cu atat mi se beleste pula mai tare. Mi se da preputul peste cap precum blana de nurca intoarsa.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Scuza e fata de mine, evident. Sunt un paladin care lupta in numele dreptatii si al propasirii neamului, ca si tine.

Link spre comentariu
Vizitator beraru

Miskine, daca-ti cantaresc intelgienta pe balanta coaielor, Codrin Stefanescu ar trebui sa-ti fie mentor. Esti portavocea lui in mediul online.

Stiu ca ai tarie de caracter si nu te lasi platit pt. asta.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

Am votat, sa ma pis pe tine de taran underdog.

Esti baiet inteligient. Sant membru PSD de multa perioada. Stiiu ca ai votat cu dalde mi-ne.

Intot-deauna miam dorit sa te fut in cur, chear daca esti plecat dan tzara. La figurat uratule, nuti cauta polishul de ciocate acum.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator beraru

In alta ordine de idei: sa fii fericit in propria-ti mizerie daca ai pus stampila unde trebuie.

E maximu' de urare pe care o s-o vezi de la mine, ghebosule! :)

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator beraru

Nu prea le am eu cu romul, dar nu ma da pe spate Ron Zacapa asta.

Zacapa e specialitatea mea, putoareo! Eu vand in tara d-astea. Recomand clasic, in loc de XO.

Da' tu esti prea snob pentru sfaturi d-astea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...