Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 30698
Postat

SaraciIle tot dezbate?

1.Gogu Miskin e mare fan Tod's

2.Gogu Miskin a fost singurul, care a votat cu PSD.

3.Ma pis pe picon si pe tarfa de ma-sa, 2 curve decrepite bolsevice.

Ba ce mic esti de inaltime. =))

post-218009-0-14895900-1559077563_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator olʎ
Reputație: 0
Postat

Ma, cat sta in aer avionul in care este Miskin ??? Asta a uitat sa coboare :)))), a plecat in urmaroarea cursa :))

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Estee  baaaaa !!! ...esti cel mai tare limbric modificat genetic ,dupa celalalt senil , cu scoala de milogeala si bagare in seama peste tot .

Urata existenta mai ai (sau ti-o faci) toata ziua pe aici , improscand cu aceleasi excremente de sclav neamuzant.

Baga mare , ca uite ce zice piesa asta , ca tot  te observ  atat de  abatut din cauza lui Miky 

https://media3.giphy.com/media/T7ukTzXQVmWqI/giphy.gif?cid=790b76115ce2e4563562545136edd5c3&rid=giphy.gif

Acum , ca nu are rost s-o lungesc prea mult , am si eu 2 intrebari tehnice :

1. Ati reusit sa zgorniti/excludeti din dialog/interactiune   toate fetele , curvele , otrepele ...etc ...cum vreti voi sa le ziceti , si sa va futeti in cur toata ziua pe intreg DG-ul , ca niste popandai veritabili si neamuzanti  ? Pardon , cred ca nu si pe aceea  care merge intotdeauna cu lozinca in fata " ma duc la servici , dar'ar Dumnezeu sa nu gasesc nimic "

2. Cum ai/ati reusit sa va cacati in toata munculita de 10 ani a lu' Pecoaie ? ... Recenziile acelea de tot rasul . Daca ati stii voi cat a muncit si trudit  ptr. acestea , socotite ca si singurele realizari memorabile din ultimii ani petrecuti ca ultimul atarnator pe aici .. Numai ala e atat de prost , de nici el nu intelege cine i-o tot trage sub centura permanent . Bahhhh...dar mare prost a mai ajuns

Iar te-au lasat stiuletii poponare? :laugh2

• Like 2
Postat

Ma, cat sta in aer avionul in care este Miskin ??? Asta a uitat sa coboare :)))), a plecat in urmaroarea cursa :))

E prea mic de inaltime nu ajunge clanta si l-au uitat inchis in wc ul avionului

Vizitator olʎ
Postat

Stai ca acum vine cu poze din Bandung, ne face sa ne para rau ca stam in Ro.  :laugh2  :laugh2 

Postat

Stai ca acum vine cu poze din Bandung, ne face sa ne para rau ca stam in Ro.  :laugh2  :laugh2 

=))  =))  =))

Postat

am si eu o intrebare de om prost

de ce il bagati in seama pe miskin?

muiskin e bogat pe langa ei, cheltuieste intr-o zi cat ei intr-un an

Postat

Miskin poponarul si chinezul ....momentul de despartire ....miskin sufera chinezul deja se gandeste la alti poponari

Momente de tensiune maxima suferinta ,dragoste,tradarepost-218009-0-88613900-1559241578_thumb.jpeg

Si la final Miskin ii dedica melodia chinezului

• Like 1
Postat

M-am uitat cu atentie la pozele astea. Incredibil! Exact asa mi-l imaginez pe Miskin, ca-n pozele astea.

Insa cred ca e blond natural, nu vopsit.

=))  

Vizitator stau de sase
Postat

Daca internet nu are, macar sa fie ventilata bine. #debaraua

• Like 2
Vizitator beraru
Postat

Coconasule, se ingroasa gluma in ceea ce te priveste.

Hai, c-am luat o nebunie de pizza, d-aia Hawaii, cu ananas, stafide si scortisoara in blat si nu stiu ce ketchup sa pun pe ea. De la Tomi sau de la Heinz? Ce recomanzi?

• Like 2
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Coconasule, se ingroasa gluma in ceea ce te priveste.

Hai, c-am luat o nebunie de pizza, d-aia Hawaii, cu ananas, stafide si scortisoara in blat si nu stiu ce ketchup sa pun pe ea. De la Tomi sau de la Heinz? Ce recomanzi?

Misskin nu-ti poate recomanda nimic,este in depresie de 3 zile

Vizitator beraru
Postat

Misskin nu-ti poate recomanda nimic,este in depresie de 3 zile

Nu te cred, sub nicio forma!

E in depresie de ani buni, nu de 3 zile.

• Like 1
Postat

Iar jigodia de troll Dandare ar trebui blocată şi pe contul ăsta.

E o părere strict personală...

Si limburici anali modificati genetic sunt creaturile Domnului

• Like 3
  • Oras:in rond
  • Oras:in rond
Postat

si-a luat la muie **spam editat**ul picon la Sabrina pe topic de la jumatate de forum =))

ma-ta-si ia muie de la mine in fiecare zi de fiecare data cand te loghezi pe un cont diferit

o mai simti si tu cand sughita nu ? e din cauza pulii mele da 27 da centimetri patrati fara pastile de sculat pula

• Like 2

• Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

ma-ta-si ia muie de la mine in fiecare zi de fiecare data cand te loghezi pe un cont diferit

o mai simti si tu cand sughita nu ? e din cauza pulii mele da 27 da centimetri patrati fara pastile de sculat pula

You' re no son of my, XOXO, for he's got no evil in him. He's just as dumb as the prank he started with on this regard :(((

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...