avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 L-uati INCA un reminder.Vorbim, cand prezenta-ti poze de la hidromasaj.Noroc ca vezi in poze,altminteri habar nu aveai.
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 L-uati INCA un reminder.Vorbim, cand prezenta-ti poze de la hidromasaj.Miky,pentru tine hidromasajul este atunci cand te pisa in cur transexualii din Thailanda
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 L-uati INCA un reminder.Vorbim, cand prezenta-ti poze de la hidromasaj. vezi varule ca tu l-ai inchiriat, eu il am in casa, nu vrei sa pun poza ca iese cu deranj =)) 1
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 25, 2018 (...) Eu sunt above the mundane.Nu doresc sa fiu implicat in amaraciunile voastre, in clasa voastra diplomatica, in limbismul vostru si-n "labele voastre taiate cu sapa". (...) Pai bine, dom'le, you soar above the mundane (like a f*rt, ar zice carcotasii) - dar, ma rog, sa nu intram in detalii. Si totusi, postezi, postezi, postezi... PLM pe drum merea (si din cap asa dadea), mie unuia ceva-mi da cu rest in toata ecuatia asta. Oi fi io mai năcăjit si crescut in Rromanika, da' oricat m-as stradui, tot imi suna a "baaah, luati-i de pe mine, ca-i omor".... :blushing2 Una si cu una fac doua - prin zona pe la Teaca, pe cand estimezi ca ajungi, sa bem un citro si sa mancam o zama...? 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 25, 2018 Autor Postat Aprilie 25, 2018 Pai bine, dom'le, you soar above the mundane (like a f*rt, ar zice carcotasii) - dar, ma rog, sa nu intram in detalii. Si totusi, postezi, postezi, postezi... PLM pe drum merea (si din cap asa dadea), mie unuia ceva-mi da cu rest in toata ecuatia asta. Oi fi io mai năcăjit si crescut in Rromanika, da' oricat m-as stradui, tot imi suna a "baaah, luati-i de pe mine, ca-i omor".... :blushing2 Una si cu una fac doua - prin zona pe la Teaca, pe cand estimezi ca ajungi, sa bem un citro si sa mancam o zama...?Dragule, nu ma intalnesc cu indivizi de pe forum.O data m-am pricopsit cu unul de p-acilea, cand eram in transit, apoi am fost facut in toate felurile, pentru ca nu am catadicsit sa fac pe ghidul turistic. Apoi, cred, din pacate, ca m-ai inteles gresit.Nu am nici o legatura cu Teaca.Eu sunt din zona Vaslui, am si scris asta de nenumarate ori. Yours sincerely,Miskin, above di mundani.
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 25, 2018 Dragule, nu ma intalnesc cu indivizi de pe forum.O data m-am pricopsit cu unul de p-acilea, cand eram in transit, apoi am fost facut in toate felurile, pentru ca nu am catadicsit sa fac pe ghidul turistic. Apoi, cred, din pacate, ca m-ai inteles gresit.Nu am nici o legatura cu Teaca.Eu sunt din zona Vaslui, am si scris asta de nenumarate ori. Yours sincerely,Miskin, above di mundani.Dar de Bubutz te rugai sa te cinsteasca cu o bere si o chiftea. :laugh2 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 25, 2018 Dar de Bubutz te rugai sa te cinsteasca cu o bere si o chiftea. :laugh2ce jigodie mai esti , betivule nu este suficient ca ii folosesti si in momentul de fata contul pizdei Bubutza , mai rastalmacesti cu minciuni si PM-urile acestuia esti cel mai jegos si libidinos turnator posibil , hipopotamule :kotzen baga si tu o poza cu turnatoarea psihopata Bubuza , sa stie lumea despre ce pizda de barbat este vorba , cu tine 2 pizde , care ati turnat diversi useri ca niste psihopati si curve de oameni inselk, inselati de alte curve , ca de acolo va pleaca frustrarile si complexele pe toata lumea . 2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 Epic. Miskin,(Not) In The Big Mango.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Poate mai trec și eu anul ăsta pe la Vazluy.Ma ia groaza, 6 ore cu TGV - ul nostru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Eu sunt din zona Vaslui, am si scris asta de nenumarate ori. Pulănaș, ești de pe dealu' Tanacului? 1
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 26, 2018 ce jigodie mai esti , betivule nu este suficient ca ii folosesti si in momentul de fata contul pizdei Bubutza , mai rastalmacesti cu minciuni si PM-urile acestuia esti cel mai jegos si libidinos turnator posibil , hipopotamule :kotzen baga si tu o poza cu turnatoarea psihopata Bubuza , sa stie lumea despre ce pizda de barbat este vorba , cu tine 2 pizde , care ati turnat diversi useri ca niste psihopati si curve de oameni inselk, inselati de alte curve , ca de acolo va pleaca frustrarile si complexele pe toata lumea .Cand auzi de Bubutz iti creste tensiunea si dai in balbaiala :laugh2 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Epic. Miskin,(Not) In The Big Mango. Azi a intrat mosu senil from big mango sa isi dea up la topic ..... Din nou. Ai de pula mea 1 15
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 Melancolicul Vaslui.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Bai, ceva nu-i in regula. Nu mai vad poze cu zgarie noru, cu COCK-TAILU', hidromasaju ala mai ceva ca in statiunile balneare. Lipseste ceva.... ...ah da, aroganta!
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 ah da, aroganta!#SpaHamadInternationalAirport 1 1
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 26, 2018 Dragule, nu ma intalnesc cu indivizi de pe forum.O data m-am pricopsit cu unul de p-acilea, cand eram in transit, apoi am fost facut in toate felurile, pentru ca nu am catadicsit sa fac pe ghidul turistic. Apoi, cred, din pacate, ca m-ai inteles gresit.Nu am nici o legatura cu Teaca.Eu sunt din zona Vaslui, am si scris asta de nenumarate ori. Yours sincerely,Miskin, above di mundani. Pai n-am insinuat ca ai fi din Teaca sau c-ai avea legaturi cu zona respectiva - actually, eu n-am tendinte de astea detectivistice, sa aflu detalii personale despre toata lumea. Atata doar ca te-ai referit mai de mult la zona dintre Reghin si Bistrita, ca si cum ai cunoaste-o (as in, ai fost macar pe-acolo). Nici eu nu m-am intalnit, in viata reala, cu nimeni de pe forum, cel putin pana acum. Ce ne-o rezerva viitorul, cine poate sti... Ce dish-uri ai mai degustat azi? Eu amu' fac un gulas (cu afumatura de casa) ;) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 eu am mancat o conserva, scria beluga pa ea, am mancat ce era in ea cu o lingurita da os, am mancat cu paine 4
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 Pai n-am insinuat ca ai fi din Teaca sau c-ai avea legaturi cu zona respectiva - actually, eu n-am tendinte de astea detectivistice, sa aflu detalii personale despre toata lumea. Atata doar ca te-ai referit mai de mult la zona dintre Reghin si Bistrita, ca si cum ai cunoaste-o (as in, ai fost macar pe-acolo). Nici eu nu m-am intalnit, in viata reala, cu nimeni de pe forum, cel putin pana acum. Ce ne-o rezerva viitorul, cine poate sti... Ce dish-uri ai mai degustat azi? Eu amu' fac un gulas (cu afumatura de casa) ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Pai n-am insinuat ca ai fi din Teaca sau c-ai avea legaturi cu zona respectiva - actually, eu n-am tendinte de astea detectivistice, sa aflu detalii personale despre toata lumea. Atata doar ca te-ai referit mai de mult la zona dintre Reghin si Bistrita, ca si cum ai cunoaste-o (as in, ai fost macar pe-acolo). Nici eu nu m-am intalnit, in viata reala, cu nimeni de pe forum, cel putin pana acum. Ce ne-o rezerva viitorul, cine poate sti... Ce dish-uri ai mai degustat azi? Eu amu' fac un gulas (cu afumatura de casa) ;) Next time sa pui poza mea cu ca$$ !!! 1
best_star Reputație: 360 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Aprilie 26, 2018 Pai n-am insinuat ca ai fi din Teaca sau c-ai avea legaturi cu zona respectiva - actually, eu n-am tendinte de astea detectivistice, sa aflu detalii personale despre toata lumea. Atata doar ca te-ai referit mai de mult la zona dintre Reghin si Bistrita, ca si cum ai cunoaste-o (as in, ai fost macar pe-acolo). Nici eu nu m-am intalnit, in viata reala, cu nimeni de pe forum, cel putin pana acum. Ce ne-o rezerva viitorul, cine poate sti... Ce dish-uri ai mai degustat azi? Eu amu' fac un gulas (cu afumatura de casa) ;) Aia-i oala cu sarmale, pe care ai primit-o pomana la cantina saracilor. ;) 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 Nu ține de regulament! "masacrarea limbii române este interzisă"....rezultatele școlii românești au devenit devenit majore și au devenit membri ai forumului, s-a renunțat la acest articol, din motive financiare: sunt(em) prea mulți. "Lasa-ti-l", :) "Scuza-ti" imixtiunea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Si cum au fost servite sarmalele 6
best_star Reputație: 360 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:UNDE VREA PULA MEA Oras:UNDE VREA PULA MEA Postat Aprilie 26, 2018 Si cum au fost servite sarmaleleCu garnitura pe langa ele, ca sa mai taie din greata !!! 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 26, 2018 Autor Postat Aprilie 26, 2018 Nu va sfiiti.Continuati.:) 2
Postări Recomandate