Sari la conținut

Postări Recomandate

Am explicat si celui care mi-a trimis postul ca a aruncat-o in aer, nu a spus cuiva anume, de aceea a scapat doar cu 1 warn.

Nu am foot fetish absolut deloc si urasc lingusitorii. Mi-au placut cand eram mai tanara din naivitate.

Seara frumoasa draga mea!

Bitchy

Nu am nimic cu tine, vezi, stii, sper.

Cand intri in conflict, da la toti la fel. 

Ai fost acuzata ca tii cu Picon, nu cred asta. Forumul poate sa urce fara cei care produc trafic prin scandal continuu. Un scandal aparut din senin aduce mai mult, dar alea sunt ocazionale...

Revin, banezi, baneaza grupul implicat. "Sa ma suga!" ti-a placut? Sa fim seriosi.

Link spre comentariu

Cand il banezi pe Picon, trage o dunga si peste Not secure, are acelasi narav sa muste de cur ca un caine turbat!

Uneori e simpatic si doar gusta cu un colt, cand il apuca rabia nu se mai controleaza. O saptamana? Face alt cont. O zi.

esti arici ? e democratie Amado , nu mai traim in comunism, in teroare

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde m-as afla

Am explicat si celui care mi-a trimis postul ca a aruncat-o in aer, nu a spus cuiva anume, de aceea a scapat doar cu 1 warn.

Nu am foot fetish absolut deloc si urasc lingusitorii. Mi-au placut cand eram mai tanara din naivitate.

Seara frumoasa draga mea!

Bitchy

A scris jos de tot ceva de miskin :) Tot in postarea aia 

• Like 1
Link spre comentariu

mesaj pentru miskin ca stiu ca urmareste topicul, ai acum cum sa iti bati si mai tare de infantilul picon =)))))

Ce anume te face să afirmi că sunt pupincurist? Poate tu nu știi, dar îl cunosc personal, cu bune și cu rele, așa cum suntem toți, în afară de tine. La un momendat ne-am certat crunt pe aici, dintr-o neînțelegere, el fiind mai coleric de felul lui, dar am vorbit, ne-am explicat am înțeles și unul și altul și gata. 

Dovada că ești și ramchiunos și narcisist, e că nu accepți nicio critică, reacționând infantil. dând mii de mibusuri, la postări inclusiv de acum câțiva ani, fără logică, doar din răzbunare și ranchiună. Repet, nu mă deranjează, decât în măsura în care îmi blochează mesageria. Nu mai spun că e neregulamentar, din câte ștu! Ești încruntat, iei prea în serios forumul, nu te-am văzut făcând o glumă, răspunzând la o ironie cu altă ironie, recenziile tale parcă ar fi rapoarte de activitate, fără umor, fără sare și piper, până de curând cu 10 pe linie (majoritatea), cu note cu 2 zecimale ( 8,25, 9,75 ...). Omule, trăiește, râzi, fii relaxat, e doar un forum de curvăsăreală, pentru numele lui Dumnezeu ... Doamne iată-mi blasfemia!

Cred că a continua dialogul este inutil. Nu ești deschis la discuții, iei totul personal și te comporți infantil, ca să folosesc un eufemism  Cum am spus, las-o moartă! 

• Like 4
Link spre comentariu

mesaj pentru miskin ca stiu ca urmareste topicul, ai acum cum sa iti bati si mai tare de infantilul picon =)))))

Picon a intrat in stare vegetativa cred ca urmareste topicul celalalt 

Acolo in permanenta vad ca sunt cam multi guests :))

• Like 4
Link spre comentariu

Picon a intrat in stare vegetativa cred ca urmareste topicul celalalt 

Acolo in permanenta vad ca sunt cam multi guests :))

Cum ma ?  E neregulamentar ca cineva te blocheaza ? Pe ce lume traieste asta ba ? :laugh2  Sunati la 112, a ajuns picon in ultimul stadiu al dementei, e in agonie =))) Incredibil frate, plus ca confirma ca el nu are nici o treaba cu recenziile, la el e totul umor negru. A negat vehement ca el nu face recenzii din pix ani de zile si tocmai acum in ultimul ceas, pentru ca stie ca va fi banat a recunoscut ca a facut recenzii false ca sa amuze pe altii, ca la asta se pricepe clovnul =)))

• Like 5
Link spre comentariu

Cum ma ?  E neregulamentar ca cineva te blocheaza ? Pe ce lume traieste asta ba ? :laugh2  Sunati la 112, a ajuns picon in ultimul stadiu al dementei, e in agonie =))) Incredibil frate, plus ca confirma ca el nu are nici o treaba cu recenziile, la el e totul umor negru. A negat vehement ca el nu face recenzii din pix ani de zile si tocmai acum in ultimul ceas, pentru ca stie ca va fi banat a recunoscut ca a facut recenzii false ca sa amuze pe altii, ca la asta se pricepe clovnul =)))

112 apel de urgenta ? 

Sau 113 acelasi lucru doar ca pentru surdo mutzi ?

Nu conteaza daca ne mai ostenim sa facem si treaba asta vom repeta o tragedie intamplata recent ( fara vreo ironie la adresa fetei implicate sper sa fie in viata ) 

• Like 4
Link spre comentariu

Daca nu gresesc, la 113 raspund nu cei care te duc la sectie, ci cei care te fac posta, nu ? Pe principiul acesta, ma gandesc ca nu trebuie sa sune neaparat cineva la acest numar, deoarce mai devreme sau mai tarziu, se vor notifica ei, din oficiu.

La fel, cu cat circuli mai des, cu atat sunt sanse sa iei amenda de la ei, ca in final sa ti se ia carnetul...

Eu nu prea vad o rezolvare, poate unde nu pricep eu prea bine anumite lucruri. Daca zona e impanzita de patrule ale 113, oricum o sa iti iei amenda, mai devreme sau mai tarziu. Singurele solutii ar fi ori sa nu mai circuli, ori sa circuli in zonele in care 113 nu are acoperire.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...