Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Nu-i bai, Gogule, saliveaza si sconcsul @avpop. Atunci cand nu posteaza de pe contul @harleyqueen. Doar nu credeai, ca el nu posteaza(de multe ori replicand celuilalt cont, @avpop). 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 M-am bagat la un ceai de fitze.
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 2, 2018 le iau mortii si familia in pula si pe toti aia care inca traiesc alora care posteaza de pe contul harleyqueen baga-mi-as juma da pula in ciorba lor sa zica ca e gat de rata =)) 3
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 2, 2018 alea acolo de langa e ca biscuitele pe care mi-l da mie cand beau ceai aici la mall nu ? 3
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 2, 2018 ce sa faci.. dupa posibilitati 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Sunt bucati de ciocolata facuta din aripa de liliac de solstitiu de vara din Borneo, specia malay-brunei. 1 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 2, 2018 frumos, elegant 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Stai sa vezi zilele urmatoare. Mi-a intrat chenzina pe card.
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2018 Stai sa vezi zilele urmatoare. Mi-a intrat chenzina pe card.Ti-a intrat toata? 2
mumuki Reputație: 48 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Oaxaca Oras:Oaxaca Postat Octombrie 2, 2018 http://static.wixstatic.com/media/fa2766_fa93d51307f84a2aa4f66cb7ef1e1726.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 M-au ajuns blestemele izmanarilor.Ma duc sa ma internez la Bumrungrad.
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Nu ți-am zis sa te duci la control?Oi fi zis că-s rău :))))
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 Foarte interesant ca miskin e atat de bogat si de umblat, insa in toate pozele are intalniri romantice de unul singur. Intotdeauna un singur pahar, un singur set de tacamuri.Cam ce demonstreaza asta? O existenta de vierme dezgustator care nu poate avea pe nimeni alaturi sau de fapt, cel mai probabil, taranusul povestii noastre este acolo la munca de jos, pe slugareala. Mai strecoara si el o poza cand nu vede stapanirea. Te pomenesti ca o fi ceva majordom, lacheu de profesie.Miskin, acest Bilzerian din coceni. 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 2, 2018 Cat de bine poate sa arate desertul ala...e si farfuria desert,gen ciocolata alba?... :)'Pacat',in pula mea,ca si in cazul celuilalt lovelar si umblat,ca nu ai o fata ok langa tine,si cand zic fata ma refer la o fata din aia :),ok cu lungimea cat si latimea ta de unda,cu care sa te bucuri,cu adevarat,de jmecheriile alea de pe acolo...ca asa singur,nu stiu,e ca si cum nimfomane ar fi ea...ori asa se observa din exterior. :)Ce,n-au aia Tinder acolo,n-ai vreo colega pe unde muncesti cu care/care sa merite sa flirtezi? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Pfoai... Au refuzat astia internarea.Cica-s prea gras. Un vierme dezgustator??? Iti dai seama, ce existenta are un pacalici, care merge la centuriste de 70 de RON. Sau @oly.Lacheu de curve, de aceeasi varsta cu copilul lui. Ai de :) mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Cat de bine poate sa arate desertul ala...e si farfuria desert,gen ciocolata alba?... :)'Pacat',in pula mea,ca si in cazul celuilalt lovelar si umblat,ca nu ai o fata ok langa tine,si cand zic fata ma refer la o fata din aia :),ok cu lungimea cat si latimea ta de unda,cu care sa te bucuri,cu adevarat,de jmecheriile alea de pe acolo...ca asa singur,nu stiu,e ca si cum nimfomane ar fi ea...ori asa se observa din exterior. :)Ce,n-au aia Tinder acolo,n-ai vreo colega pe unde muncesti cu care/care sa merite sa flirtezi? :)Gogule, pe nimfomane.com sunt un ospatar, gras si dezgustator, pe care nimeni nu-l vrea. Nici ca se putea mai bine. :)
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 Corect, esti un vierme degustator din paharele clientilor. Adevarul doare. :(
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 Nu mai plange, miskin :(
? ec ed Reputație: -439 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Octombrie 2, 2018 Gogule, pe nimfomane.com sunt un ospatar, gras si dezgustator, pe care nimeni nu-l vrea.Nici ca se putea mai bine. :) Atunci,daca ai si pe partea aia,si traiesti si jmecheriile pe care le traiesti,eu ma declar invins,sunt 100% invidios! :)
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 2, 2018 Foarte interesant ca miskin e atat de bogat si de umblat, insa in toate pozele are intalniri romantice de unul singur. Intotdeauna un singur pahar, un singur set de tacamuri.Cam ce demonstreaza asta? O existenta de vierme dezgustator care nu poate avea pe nimeni alaturi sau de fapt, cel mai probabil, taranusul povestii noastre este acolo la munca de jos, pe slugareala. Mai strecoara si el o poza cand nu vede stapanirea. Te pomenesti ca o fi ceva majordom, lacheu de profesie.Miskin, acest Bilzerian din coceni.De ce in sutele de poze postate de MissKin haleala nu este atinsa?Raspunde la intrebarea asta si gasesti raspunsul.MissKin e fratele siamez a lui Miky.marele patron de hotel si dezvoltator imobiliar,dovedit cu documente reale ca e vanzator la taraba si locuieste intr-o cocioba la gramada cu inca 3-4 familii. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 Atunci,daca ai si pe partea aia,si traiesti si jmecheriile pe care le traiesti,eu ma declar invins,sunt 100% invidios! :):)))
Postări Recomandate