Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 https://i.imgur.com/MR1psru.jpgPicasso? Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 3, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Martie 3, 2019 Picasso? Vanghelie la Rahova 2 Link spre comentariu
kovacs_ Reputație: 706 Postat Martie 3, 2019 Oras:Pe aci... Oras:Pe aci... Partajează Postat Martie 3, 2019 esti bine mah drogatule?A fost vreodată? Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 3, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 3, 2019 Gogule, eu, daca ma pis pe tine, iti sterg arama de clonat.Stai bland si nu te obraznici. 1 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Chinezu s-a cacat in gura lui Miskin. Dragostea e mare Vine 8 martie 2 Link spre comentariu
alexandru www Reputație: 125 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 Miskin,te rog da-mi o informatie.Imi spunea un thailandez ca in curand o sa inceapa iar razmerita contra huntei militare de la conducere si de data asta chiar mai rau decat in 2013.Am fost acolo in plin razboi civil si nu as vra sa mai repet experienta,mai ales ca se apropie deplasarea,,,,Multumesc anticipat. 1 Link spre comentariu
procurorul1 Reputație: 688 Postat Martie 9, 2019 Partajează Postat Martie 9, 2019 se mai fute'n cur pakistanezul ? 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 10, 2019 Miskin,te rog da-mi o informatie.Imi spunea un thailandez ca in curand o sa inceapa iar razmerita contra huntei militare de la conducere si de data asta chiar mai rau decat in 2013.Am fost acolo in plin razboi civil si nu as vra sa mai repet experienta,mai ales ca se apropie deplasarea,,,,Multumesc anticipat.Ce razboi civil, ma?Si ce experienta, pe care nu vrei sa o repeti, ai avut tu in 2013?Singurul impediment pentru turisti a fost faptul, ca viata de noapte a fost afectata prin impunerea curfew, altfel nu s-a simtit deloc.In Bangkok ce a fost mai enervant, ca blocasera nebunii arterele principale din oras, iar majoritatea barurilor si discotecilor se inchideau la 12 noaptea.In afara de defunctul Spicy, ai carori patroni erau din Politie si unde era atat de multa lume, incat nu puteai arunca un ac.Tot acolo era sa il iau la bataie pe un pacalici din US, din cauza unor disensiuni cu privire la amestecul US in Europa de Est. Sa ma pis pe tine de clonat. Daca nu esti vreo clona, drum bun. Doamne ajuta. Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Martie 10, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Martie 10, 2019 Ce razboi civil, ma?Si ce experienta, pe care nu vrei sa o repeti, ai avut tu in 2013?Singurul impediment pentru turisti a fost faptul, ca viata de noapte a fost afectata prin impunerea curfew, altfel nu s-a simtit deloc.In Bangkok ce a fost mai enervant, ca blocasera nebunii arterele principale din oras, iar majoritatea barurilor si discotecilor se inchideau la 12 noaptea.In afara de defunctul Spicy, ai carori patroni erau din Politie si unde era atat de multa lume, incat nu puteai arunca un ac.Tot acolo era sa il iau la bataie pe un pacalici din US, din cauza unor disensiuni cu privire la amestecul US in Europa de Est. Sa ma pis pe tine de clonat. Daca nu esti vreo clona, drum bun. Doamne ajuta.Kiskine, ti-a incoltit orezul in coaie bulangiule? 2 1 Link spre comentariu
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 10, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Partajează Postat Martie 10, 2019 Bă Happy Feet, tu te uşurezi cam des în public. La orice lătură mesteci tacticos în plen, hop şi-un pişu la tot copacul ( de discuție), ca un pudel monogam d'ăla needucat. Neastâmpărat mic ce eşti, de ce te tot umezeşti singur? Ai probleme cu prostata, neînțelesule incontinent și neobrăzat?? :)) El Culeo Meskine, dacă ți-aş spune că va fan culeo pe unde bei apă, ai adormi cu zâmbetul pe buze. Ai visa că vreau să ne împrietenim şi de înfiorare ai face în somn pipi pe tine. Şi pe chinez. Dar nu, nu-ți spun!!! 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 10, 2019 Le chinui prea mult...cuvintele!Nu mi-as imagina cum faci sex... 2 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 10, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Martie 10, 2019 Le chinui prea mult...cuvintele! Cine vorbeste... :) 1 Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 10, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 10, 2019 Ultimii 4 useri, ce :) mea cautati, saraciilor, pe topicul The Big Mango? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 10, 2019 Eu sunt utilizatoare...la modul feminin!Nu fac parte din treburile voastre... 1 1 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 10, 2019 Eu sunt utilizatoare...la modul feminin!Nu fac parte din treburile voastre...Vis vrei sa fii sclava mea sexuala? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 10, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Martie 10, 2019 Ai și tu hoteluri în formă de U ca în visul meu? 😠1 1 Link spre comentariu
alexandru www Reputație: 125 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce razboi civil, ma?Si ce experienta, pe care nu vrei sa o repeti, ai avut tu in 2013?Singurul impediment pentru turisti a fost faptul, ca viata de noapte a fost afectata prin impunerea curfew, altfel nu s-a simtit deloc.In Bangkok ce a fost mai enervant, ca blocasera nebunii arterele principale din oras, iar majoritatea barurilor si discotecilor se inchideau la 12 noaptea.In afara de defunctul Spicy, ai carori patroni erau din Politie si unde era atat de multa lume, incat nu puteai arunca un ac.Tot acolo era sa il iau la bataie pe un pacalici din US, din cauza unor disensiuni cu privire la amestecul US in Europa de Est. Sa ma pis pe tine de clonat. Daca nu esti vreo clona, drum bun. Doamne ajuta.Ce ai ma nebunule de ma injuri? Eu nu ma duc acolo ca turist,sunt negustor,cumpar o marfa pe care o export in RO.Merg la Bkk de aproape 20 de ani,de 5-6 ori pe an.Atunci am stat doua zile inchis in hotel pt ca in zonele centrale se tragea ca la balamuc si ce m-a durut cel mai tare (la buzunar) a fost faptul ca toti partenerii mei de business tineau magazinele inchise si nu am putut sa cumpar nimic.Am pierdut bani si timp,dar cum este vorba ,,pierzi,castigi,negustor te numesti''.Pacat de atitudinea pe care o ai.Scrii foarte frumos ,cu real talent.As fi avut multe lucruri sa te intrab dar din cauza conflictelor personale cu anumiti useri,ai luat-o razna rau...Speri sa nu te simti ofensat,nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc.Cu stima. Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce ai ma nebunule de ma injuri? Eu nu ma duc acolo ca turist,sunt negustor,cumpar o marfa pe care o export in RO.Merg la Bkk de aproape 20 de ani,de 5-6 ori pe an.Atunci am stat doua zile inchis in hotel pt ca in zonele centrale se tragea ca la balamuc si ce m-a durut cel mai tare (la buzunar) a fost faptul ca toti partenerii mei de business tineau magazinele inchise si nu am putut sa cumpar nimic.Am pierdut bani si timp,dar cum este vorba ,,pierzi,castigi,negustor te numesti''.Pacat de atitudinea pe care o ai.Scrii foarte frumos ,cu real talent.As fi avut multe lucruri sa te intrab dar din cauza conflictelor personale cu anumiti useri,ai luat-o razna rau...Speri sa nu te simti ofensat,nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc.Cu stima.Nu te mai obosi,MissKin urăște din tot sufletul pe toată lumea. 1 Link spre comentariu
solaris oly Reputație: 20 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce ai ma nebunule de ma injuri? Eu nu ma duc acolo ca turist,sunt negustor,cumpar o marfa pe care o export in RO.Merg la Bkk de aproape 20 de ani,de 5-6 ori pe an.Atunci am stat doua zile inchis in hotel pt ca in zonele centrale se tragea ca la balamuc si ce m-a durut cel mai tare (la buzunar) a fost faptul ca toti partenerii mei de business tineau magazinele inchise si nu am putut sa cumpar nimic.Am pierdut bani si timp,dar cum este vorba ,,pierzi,castigi,negustor te numesti''.Pacat de atitudinea pe care o ai.Scrii foarte frumos ,cu real talent.As fi avut multe lucruri sa te intrab dar din cauza conflictelor personale cu anumiti useri,ai luat-o razna rau...Speri sa nu te simti ofensat,nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc.Cu stima.Mie mi se pare că te-a înjurat așa preventiv. În caz că ești clonă se pișă pe tine. Dacă nu ești clonat dă de înțeles că nu se mai pișă pe tine!Oricum, padre ți-a zis bine, nu trebuie să o iei personal. Miskin se pișă, binevoitor, pe toată lumea, pentru că este ăbav dă mandein! Link spre comentariu
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 11, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce ai ma nebunule de ma injuri? Eu nu ma duc acolo ca turist,sunt negustor,cumpar o marfa pe care o export in RO.Merg la Bkk de aproape 20 de ani,de 5-6 ori pe an.Atunci am stat doua zile inchis in hotel pt ca in zonele centrale se tragea ca la balamuc si ce m-a durut cel mai tare (la buzunar) a fost faptul ca toti partenerii mei de business tineau magazinele inchise si nu am putut sa cumpar nimic.Am pierdut bani si timp,dar cum este vorba ,,pierzi,castigi,negustor te numesti''.Pacat de atitudinea pe care o ai.Scrii foarte frumos ,cu real talent.As fi avut multe lucruri sa te intrab dar din cauza conflictelor personale cu anumiti useri,ai luat-o razna rau...Speri sa nu te simti ofensat,nu am nici cea mai mica intentie sa te jignesc.Cu stima.Gogule, eu ma pis pe sentimentele tale.Ce razboi civil, ba, nebunule?Ce magazine inchise visezi? Am fost in Bangkok, chiar in seara, cand Armata a preluat puterea.Apoi ieseam in Spicy, in fiecare seara, iar Armata, cu tot cu tancurile lor pe Sukhumvit, nu avea nici o treaba. In afara de cateva razmerite, vreo 3-4 focuri de arma, in zone nefrecventate de turisti, lovitura de stat din 2013 a fost o comedie. Astia au avut vreo 10 coup d'etats il ultimii 80 de ani. Tu poate te referi la tulburarile politice din 2010, cand, intra-adevar, au fost probleme grave. Link spre comentariu
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 11, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Partajează Postat Martie 11, 2019 Pe Don Quijote al meu o să vă rog să-l lăsați în pace o vreme cu întrebări aiurea. S-a luptat nu de mult cu morile de vânt din Olanda, a căzut de pe mârțoaga aia cu pizdicuță din dotare, Rosinante, şi şi-a LUXat degețelele de la picioare. E în convalescență acum şi posteşte. Voi n-aveți nimic sfânt în voi?? Aşa, şi are hidrocefalie. De aia e mereu posac şi apatic, ticluieşte numai perversiuni idealiste şi merge crăcănat. Incontinența tot de acolo i se trage. Cum vede câte un mesaj în direcția lui, se bucură şi se scapă în nădragi. Are reflexe condiționate din cauza voastră, ca cățeaua lui Pavlov. LOL. Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Le chinui prea mult...cuvintele!Nu mi-as imagina cum faci sex...Babo vezi ca ti-a cazut proteza ......ca dintii ti-au cazut de mult Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 miskin si chinezu caci unde dragoste nu e nimic nu eeeeeeee..... =)) 2 Link spre comentariu
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 11, 2019 miskin si chinezu caci unde dragoste nu e nimic nu eeeeeeee..... =))Ce-ti mai place sa pui sare pe rana 1 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Partajează Postat Martie 11, 2019 Ce-ti mai place sa pui sare pe ranaSa speram ca in final dragostea va iesi invingatoare si ii va deschide inima chinezului sa-l reprimeasca inapoi . 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate