preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 11, 2019 Sa speram ca in final dragostea va iesi invingatoare si ii va deschide inima chinezului sa-l reprimeasca inapoi .Asa da,sa-l îmbărbătam,ca suferă săracul iar mie mi-e mila de el. 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 cine e ma el culo miskin asta ??? cum mm sa nu gaseasca el o curva in tara curvelor cu 10 curva pah metru patrat ? ca nu anteleg....
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Asa da,sa-l îmbărbătam,ca suferă săracul iar mie mi-e mila de el.Sa lasam dusmania la o parte si sa-i fim alaturi in aceste vremuri grele.Se vede ca e foarte confuz si vorbeste numai aiureli in ultimul timp. 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 cine e ma el culo miskin asta ??? cum mm sa nu gaseasca el o curva in tara curvelor cu 10 curva pah metru patrat ? ca nu anteleg....E un sarman homo-poponar pe care l-a refuzat iubitul lui(chinezul)si acum bantuie forumul cand e luna plina.......in capu lui AI de pula mea =)) 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Banel centreaza, Banel da autogol. 1 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Martie 12, 2019 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 12, 2019 Sa lasam dusmania la o parte si sa-i fim alaturi in aceste vremuri grele.Se vede ca e foarte confuz si vorbeste numai aiureli in ultimul timp.Mie îmi păreți voi rătăciți și săraci in cuvinte, jignirile sunt hrana voastră și stați zi de zi p-aci...cu gura plină de răhăței. 1 1
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 In doua locuri, concentratia de prosti si, implicit, prostie, atinge cote alarmante. Pe nimfomane.com si in aeroport(uri).Ba, fi-v-ar natia de natafleti, lasati-l pe Gogu sa treaca, in :) mea, nu mergeti ca pe ulita, daca scrie walk on left, apoi stati in :) mea pe partea dreapta, sa ma pis pe voi de tembeli, care va purtati plozii de 6 luni prin avioane. Am spottet niste rumani. Cum?Evident blugii cu tot felul de sclipici, sneakers Balenciaga si borseta peste brau. Eu? Am vazut, ca se pun poze p-acilea cu sosete. Mi-am tras niste blugi Hugo Boss Business Casual burgundy, strimpi, de firma normal, pantofi de 20 €, sfetar dark blue din 100% casmir si ochelarii de soare Chopard. Ai de :) mea si Godspeed. 1 1
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 In doua locuri, concentratia de prosti si, implicit, prostie, atinge cote alarmante. Pe nimfomane.com si in aeroport(uri).Ba, fi-v-ar natia de natafleti, lasati-l pe Gogu sa treaca, in :) mea, nu mergeti ca pe ulita, daca scrie walk on left, apoi stati in :) mea pe partea dreapta, sa ma pis pe voi de tembeli, care va purtati plozii de 6 luni prin avioane. Am spottet niste rumani. Cum?Evident blugii cu tot felul de sclipici, sneakers Balenciaga si borseta peste brau. Eu?Am vazut, ca se pun poze p-acilea cu sosete. Mi-am tras niste blugi Hugo Boss Business Casual burgundy, strimpi, de firma normal, pantofi de 20 €, sfetar dark blue din 100% casmir si ochelarii de soare Chopard. Ai de :) mea si Godspeed.Hai date-n pula chinezoiului ca ciorapii flausati sunt misto....o sa moara Dragnea de invidie. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 12, 2019 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 12, 2019 Hai, baga poza la colectie , prostovane !!! 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 In doua locuri, concentratia de prosti si, implicit, prostie, atinge cote alarmante. Pe nimfomane.com si in aeroport(uri).Ba, fi-v-ar natia de natafleti, lasati-l pe Gogu sa treaca, in :) mea, nu mergeti ca pe ulita, daca scrie walk on left, apoi stati in :) mea pe partea dreapta, sa ma pis pe voi de tembeli, care va purtati plozii de 6 luni prin avioane. Am spottet niste rumani. Cum?Evident blugii cu tot felul de sclipici, sneakers Balenciaga si borseta peste brau. Eu?Am vazut, ca se pun poze p-acilea cu sosete. Mi-am tras niste blugi Hugo Boss Business Casual burgundy, strimpi, de firma normal, pantofi de 20 €, sfetar dark blue din 100% casmir si ochelarii de soare Chopard. Ai de :) mea si Godspeed.Ba prostule tu esti ca prostu din bancu ala care merge pe autostrada si aude la radio ca un nebun merge pe contrasens pe autostrada pe care e si el. La care el exclama:Un nebuni?????Toti!! Daca am fi sa ne luam dupa tine toata lumea e proasta.Vezi ca mergi pe contrasens Ai de pula mea :))) 1
zero_tolerance Reputație: 116 Postat Martie 12, 2019 Oras:Ping trei ms Oras:Ping trei ms Postat Martie 12, 2019 O zi fără să vedem piciorușele lui Happy Feet, e o zi pierdută ! :ylsuper 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 In doua locuri, concentratia de prosti si, implicit, prostie, atinge cote alarmante. Pe nimfomane.com si in aeroport(uri).Ba, fi-v-ar natia de natafleti, lasati-l pe Gogu sa treaca, in :) mea, nu mergeti ca pe ulita, daca scrie walk on left, apoi stati in :) mea pe partea dreapta, sa ma pis pe voi de tembeli, care va purtati plozii de 6 luni prin avioane. Am spottet niste rumani. Cum?Evident blugii cu tot felul de sclipici, sneakers Balenciaga si borseta peste brau. Eu?Am vazut, ca se pun poze p-acilea cu sosete. Mi-am tras niste blugi Hugo Boss Business Casual burgundy, strimpi, de firma normal, pantofi de 20 €, sfetar dark blue din 100% casmir si ochelarii de soare Chopard. Ai de :) mea si Godspeed.pune poze cu parfumul ala cu care te dai in tramvai =)))))))))) , el culo miskin :x
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 Hai date-n pula chinezoiului ca ciorapii flausati sunt misto....o sa moara Dragnea de invidie.cica el o arde la business class, dar se imbraca ca un sarantoc :(
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 In doua locuri, concentratia de prosti si, implicit, prostie, atinge cote alarmante. Pe nimfomane.com si in aeroport(uri).Ba, fi-v-ar natia de natafleti, lasati-l pe Gogu sa treaca, in :) mea, nu mergeti ca pe ulita, daca scrie walk on left, apoi stati in :) mea pe partea dreapta, sa ma pis pe voi de tembeli, care va purtati plozii de 6 luni prin avioane. Am spottet niste rumani. Cum?Evident blugii cu tot felul de sclipici, sneakers Balenciaga si borseta peste brau. Eu?Am vazut, ca se pun poze p-acilea cu sosete. Mi-am tras niste blugi Hugo Boss Business Casual burgundy, strimpi, de firma normal, pantofi de 20 €, sfetar dark blue din 100% casmir si ochelarii de soare Chopard. Ai de :) mea si Godspeed. nu mai pune varule poze ca astia e invidiosi pa tine 1
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 defapt aia era o poza a lui xoxo =))))))))), ca e sarac vai mortii lui :laugh2
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 nu mai pune varule poze ca astia e invidiosi pa tineOrfanule.te roaga Tanya sa-i imprumuti 400 de euro,sa mearga la Sovata ca o dor salele
preafericitul pipilica Reputație: 703 Postat Martie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2019 nu mai pune varule poze ca astia e invidiosi pa tine
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 nu mai pune varule poze ca astia e invidiosi pa tinehahahahhaha
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 hahahahah, la cautat asta pah bune pe xoxo si i-a dat block sa moara jaxana =))))))))))) hahahahaha
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Keep it simple.La Plata in Barrio Gothico. Bun vermouth.
el cule miskin Reputație: -59 Postat Martie 12, 2019 Oras:Malmö Oras:Malmö Postat Martie 12, 2019 Don Gogu tiene hambre.
xoxomdma Reputație: -159 Postat Martie 12, 2019 Postat Martie 12, 2019 miskine ce-as manca si eu niste bucati acum
Postări Recomandate