miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 16, 2018 Asta e tot ce poate un pisat homosexual , batut de soarta si bolnav psihic , nu ma indoiesc de calitatile tale in fabricarea pozelor si a clonelor , vesnica ocupatie a unui grasan libidinos , vai de steaua lui., care isi petrece sarbatorile sau zilele si noptile exclusiv doar aici :)
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2018 Asta e tot ce poate un pisat homosexual , batut de soarta si bolnav psihic , nu ma indoiesc de calitatile tale in fabricarea pozelor si a clonelor , vesnica ta ocupatie . :laugh2 :laugh2 Adica ce vrei sa spui,pozele nu sunt autentice???
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 16, 2018 Pune-o p'a lu' Picoaie , doar ai mai pus-o in alte dati Ma miram de ce acum ii trage limbi unuia care se crede popa , cand de fapt este un popo-pizdica Asta , da , pizdificare a unui hemoroid modificat genetic .
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Postat Aprilie 16, 2018 Este asa de cald si Soarele atat de naucitor, zilele acestea, in Krung Thep, incat o pereche de ochelari este absolut indispensabila. Noroc, ca am gasit oferta, 300 $, sezon 2016. Pana la nivelul altora cu bazin cu hidromasaj(:) ) sau vin la carafa, mai am, recunosc. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 Aia de la armata Americana,care mi-au fost adusi din Afganistan....si pe care I-a prins fi-miu'... 1
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 16, 2018 Este asa de cald si Soarele atat de naucitor, zilele acestea, in Krung Thep, incat o pereche de ochelari este absolut indispensabila. Noroc, ca am gasit oferta, 300 $, sezon 2016. Pana la nivelul altora cu bazin cu hidromasaj( :) ) sau vin la carafa, mai am, recunosc.Am mai vazut filmul asta "Miky stiuletarul" acelasi scenariu,acelasi deznodamant. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 si lisandru sa-i suga pula =))) =)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 Este asa de cald si Soarele atat de naucitor, zilele acestea, in Krung Thep, incat o pereche de ochelari este absolut indispensabila. Noroc, ca am gasit oferta, 300 $, sezon 2016. Pana la nivelul altora cu bazin cu hidromasaj( :) ) sau vin la carafa, mai am, recunosc. Sarac mai esti in plm. Ai sters degeaba la cur babele. :no2
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Postat Aprilie 16, 2018 Sunt mao mak mak, adica matol. Am mai scris, spicuind, vazand cum imi sunt copiate replicile, atat de unii, cat si de altii, iti dai seama, ca...chiar nu are rost. Daca nu postez maine, anuntati Ambasada.Era o blondina draguta acolo. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Du-te acasă și te culca, lasă prostiile dacă ej matol :)))
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 17, 2018 Pisilica nu toti au avut norocul , ca tine , sa se nasca la oras si sa-si bea cafeaua pe terasa la Peles Unii , cu bugetul mai redus , aleg sa se cazeze la vile low-cost in Poiana Tapului si sa-si bea cocktail-ul molotov cumparat de la market (in care sticla de Pepsi este de 5 ori mai mare decat cea de Metaxa) si sa vaneze cu privirea in garla , poate mai sare un pastrav , sa-l juleasca (invatati din Gara de Nord) si sa-l puna pe gratar . Ai dreptate , ba , ca muntele era la vreo 20 de Km , dar nu mi-am dat seama unde ma cazez . Data viitoare o sa am mai mult noroc PS: Am uitat sa spun de unde am luat sticla de Metaxa si cat m-a dus toata combinatia in 4 persoane De aici am luat-o https://www.emag.ro/supermarket/brandy-5-stele-0-5l-metaxa-43541/pd/D22T1BBBM/iar cu tot cu Pepsi am iesit la 10 lei / trotilarea / pe cap de locuitor. Ieftin ca braga , ca am vazut si muntele mai aproape cu 10 Km . =)) No bine acum , prost mai esti , dar consecvent =))
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Un portofel obez 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Un portofel obez 7E89ED66-2CD7-4351-9966-BDF5579AE134.jpegSă aibă nevasta Seria 5 cu motor 3000 benzină și tu să mergi cu RATB-ul... asta înseamnă să fii mafiot. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Pisilica nu toti au avut norocul , ca tine , sa se nasca la oras si sa-si bea cafeaua pe terasa la Peles Unii , cu bugetul mai redus , aleg sa se cazeze la vile low-cost in Poiana Tapului si sa-si bea cocktail-ul molotov cumparat de la market (in care sticla de Pepsi este de 5 ori mai mare decat cea de Metaxa) si sa vaneze cu privirea in garla , poate mai sare un pastrav , sa-l juleasca (invatati din Gara de Nord) si sa-l puna pe gratar . Pipilica 4.jpg Ai dreptate , ba , ca muntele era la vreo 20 de Km , dar nu mi-am dat seama unde ma cazez . Data viitoare o sa am mai mult noroc PS: Am uitat sa spun de unde am luat sticla de Metaxa si cat m-a dus toata combinatia in 4 persoane De aici am luat-o https://www.emag.ro/supermarket/brandy-5-stele-0-5l-metaxa-43541/pd/D22T1BBBM/iar cu tot cu Pepsi am iesit la 10 lei / trotilarea / pe cap de locuitor. Ieftin ca braga , ca am vazut si muntele mai aproape cu 10 Km . =)) No bine acum , prost mai esti , dar consecvent =)) Dar ce plm vroiai sa cumpere ? Doar miliardarii ca tine, Miky isi permit sa cumpere Henri IV, Cognac Grande Champagne. https://cognacminiature.com/wp-content/uploads/2017/02/COGNAC_2017_NGRO-sqr.jpg
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 17, 2018 Dar ce plm vroiai sa cumpere ? Doar miliardarii ca tine, Miky isi permit sa cumpere Henri IV, Cognac Grande Champagne. https://cognacminiature.com/wp-content/uploads/2017/02/COGNAC_2017_NGRO-sqr.jpgLăsați țăranul basit și afumat să se desfășoare în voie. 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Aprilie 17, 2018 Autor Postat Aprilie 17, 2018 Dupa o noapte de betie, doar mancarea de Isaan te pune pe picioare. Scoville 140000(departe de locul I, dar foarte iute) Metaxa cu Pepsi, :), koka-la-(ba)reala. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Vischi cu ghiață :))) și o toscanela :)))
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 17, 2018 Dupa o noapte de betie, doar mancarea de Isaan te pune pe picioare.Scoville 140000(departe de locul I, dar foarte iute)Metaxa cu Pepsi, :), koka-la-(ba)reala.Bre,de ce în toate străchinile postate de tine, mâncarea e neîncepută?Bagă și matale o abureala,că eu mă fac că nu știu 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Dupa o noapte de betie, doar mancarea de Isaan te pune pe picioare. Bravo coaie, ai descoperit apa calda. Nu e misto, e pe bune. Stiu ce zici.
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Aprilie 17, 2018 Bre,de ce în toate străchinile postate de tine, mâncarea e neîncepută?Bagă și matale o abureala,că eu mă fac că nu știu Ce sa-i faci, Mos Izmana, nu toata lumea isi permite orez cu paine intr-un restaurant de lux, asa ca matale. La Vie en Rose de Pipilique 3
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 17, 2018 Dupa o noapte de betie, doar mancarea de porumb te pune pe picioare. Stiuletus erectus(departe de locul I, dar foarte iute)Deja ma ustura curul 1
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Aprilie 17, 2018 Dupa o noapte de betie, doar mancarea de porumb te pune pe picioare. Stiuletus erectus(departe de locul I, dar foarte iute)Deja ma ustura curul.
parfenie Reputație: 40 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Binecuvantati fie stiuletii! :pope 1
Postări Recomandate