mckskcs Reputație: 3 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Nu vreau sa ma trezesc ca peste cativa ani sa-mi devina nevasta.........stiti ce crunta-i soarta cu mine fiindca in loc sa ma insor cu o blondina, mi-e frica ca s-ar putea sa ajung sa ma insor cu DELIAPISII din obligatie. Ar fi cel mai cumplit COSMAR! Pai daca asta imi devine nevasta, o sa ma tortureze, o sa ma bata zilnic, o sa ma injure, o sa ma violeze si o sa ma puna sa-i fac treburile gospodaresti in timp ce ea aduce banii in casa. Aoleu, dar numai cand ma gandesc ce fel de copii cioroi o sa facem, mostenind gena de la ea, cred ca o sa ma bata si aia cum au iesit din uter. Parca Dumnezeu sau o forta ma pedepseste si tine neaparat sa ma insor cu aceasta diavolita de care nu mai scap.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Alta clona . Ai devenit obsedat. ..... nu vezi ca circul tau nu este valabil ?! Zilnic.... 5 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Nu vreau sa ma trezesc ca peste cativa ani sa-mi devina nevasta.........stiti ce crunta-i soarta cu mine fiindca in loc sa ma insor cu o blondina, mi-e frica ca s-ar putea sa ajung sa ma insor cu DELIAPISII din obligatie. Ar fi cel mai cumplit COSMAR! Pai daca asta imi devine nevasta, o sa ma tortureze, o sa ma bata zilnic, o sa ma injure, o sa ma violeze si o sa ma puna sa-i fac treburile gospodaresti in timp ce ea aduce banii in casa. Aoleu, dar numai cand ma gandesc ce fel de copii cioroi o sa facem, mostenind gena de la ea, cred ca o sa ma bata si aia cum au iesit din uter. Parca Dumnezeu sau o forta ma pedepseste si tine neaparat sa ma insor cu aceasta diavolita de care nu mai scap. io zic ... ca cel mai bine e sa ai o discutie serioasa cu ea, sa nu-si faca fata sperante ... ca o sa sufere mai incolo. Fi brbat si asuma-ti responsabilitatea si spune-i ca nu vrei sa te insori cu ea. O sa planga ea un pic dupa tine ... ca deh ... esti "o partida buna", dar macar nu o tine incurcata. :laugh2 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 În mod sigur Delia nu se va însura vreodată. Probabil ca doar se va mărita. 4 3
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 ÃŽn mod sigur Delia nu se va însura vreodată. Probabil ca doar se va mărita.Asta e din putul gandiriiðŸ˜ðŸ˜
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Asta e din putul gandiriiTaci și linge! 1 3
mars 11 Reputație: 33 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Nu vreau sa ma trezesc ca peste cativa ani sa-mi devina nevasta.........stiti ce crunta-i soarta cu mine fiindca in loc sa ma insor cu o blondina, mi-e frica ca s-ar putea sa ajung sa ma insor cu DELIAPISII din obligatie. Ar fi cel mai cumplit COSMAR! Pai daca asta imi devine nevasta, o sa ma tortureze, o sa ma bata zilnic, o sa ma injure, o sa ma violeze si o sa ma puna sa-i fac treburile gospodaresti in timp ce ea aduce banii in casa. Aoleu, dar numai cand ma gandesc ce fel de copii cioroi o sa facem, mostenind gena de la ea, cred ca o sa ma bata si aia cum au iesit din uter. Parca Dumnezeu sau o forta ma pedepseste si tine neaparat sa ma insor cu aceasta diavolita de care nu mai scap. Ba ragazzo mai taie din ele. Stie tot neamul cine esti. Posteaza de pe contul tau de admin si nu uita de sfatul medicului de la themind.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Taci și linge!Te cam repeti...asta ca sa nu ti uiti ideea!Asa i de la o varsta😠1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Te cam repeti...asta ca sa nu ti uiti ideea!Asa i de la o varstaTaci și linge! 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Taci și linge!Cica lecitina ajuta in cazurile astea... 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Cica lecitina ajuta in cazurile astea...Tu știi, este?Ia spune, te mai interesează numărul meu de telefon? Le mai întrebi pe fete despre mine? Păduchiosule! 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Tu știi, este?Ia spune, te mai interesează numărul meu de telefon? Le mai întrebi pe fete despre mine? Păduchiosule!Nu m a interesat niciodata numarul tau, senilule.Revino-ti! 1
mars 11 Reputație: 33 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 Ce rezolvi ma daca afli nr lui ? Vrei sa il scoti in oras ? Iti place de el ? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Nu m a interesat niciodata numarul tau, senilule.Revino-ti!Știi ca așa e, n-o mai după...piersic! Ce rezolvi ma daca afli nr lui ? Vrei sa il scoti in oras ? Iti place de el ?Probabil că vrea să mă sugă, gheiu'. 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Ce rezolvi ma daca afli nr lui ? Vrei sa il scoti in oras ? Iti place de el ?Alta intrebare😠1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 Alta intrebareEști prost? 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 Ești prost?Nu Tu? 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2018 NuTu?Întrebarea mea era retorică. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Martie 31, 2018 Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus@yahoo.ro Oras:Avalon Postat Martie 31, 2018 Asta de a deschis topicul nu era ala care voia sa se sinucida ? ... nu a reusit inca ? :laugh2
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2018 A zis el multe, a zis si ca nu mai posteaza dupa nustiu ce data.Cred ca nu l-au primit la spitalul 9 si inca are mainile libere sa scrie pe net.
condition Reputație: 7276 Postat Martie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 31, 2018 Nu vreau sa ma trezesc ca peste cativa ani sa-mi devina nevasta.........stiti ce crunta-i soarta cu mine fiindca in loc sa ma insor cu o blondina, mi-e frica ca s-ar putea sa ajung sa ma insor cu DELIAPISII din obligatie. Ar fi cel mai cumplit COSMAR! Pai daca asta imi devine nevasta, o sa ma tortureze, o sa ma bata zilnic, o sa ma injure, o sa ma violeze si o sa ma puna sa-i fac treburile gospodaresti in timp ce ea aduce banii in casa. Aoleu, dar numai cand ma gandesc ce fel de copii cioroi o sa facem, mostenind gena de la ea, cred ca o sa ma bata si aia cum au iesit din uter. Parca Dumnezeu sau o forta ma pedepseste si tine neaparat sa ma insor cu aceasta diavolita de care nu mai scap. Cate tigle ai pe casa?
condition Reputație: 7276 Postat Martie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 31, 2018 Asta e din putul gandiriimarsh la fazan papagalule! 1 4
condition Reputație: 7276 Postat Martie 31, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Martie 31, 2018 Te cam repeti...asta ca sa nu ti uiti ideea!Asa i de la o varstaTu ce varsta ai handicapatule? Daca esti tanar, pacat de tine, esti un bou!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 On topic Te măriți cu ea, ce sa faci :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2018 Postat Martie 31, 2018 marsh la fazan papagalule! A fost cam absent o perioada, saraca Delia Piata Progresu' 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum