christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Alt cont fake :)))))Inaneader sau cum pula mea te cheama esti penibil. cont_fake.jpgNu mai sunt conturile mele?V ati razgandit?Spune i si lui jon snow...PenibiliðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Nu mai sunt conturile mele?V ati razgandit?Spune i si lui jon snow...PenibiliAm vorbit cu Delia Piata Progresu piersicuto, e la Victor Babes FYI. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Si eu care ma gandeam ca inca lucreaza la solicitarea lui gvbolovan....asa era frumos...ce oameniFaptul ca te plangi de jumatate de an ca nu iti dau astia de la CSP o rezolutie arata gradul de penibilitate si de prostie. :laugh2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Faptul ca te plangi de jumatate de an ca nu iti dau astia de la CSP o rezolutie arata gradul de penibilitate si de prostie. :laugh2Arata de fapt gradul lor de imbecilitate😠1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Am vorbit cu Delia Piata Progresu piersicuto, e la Victor Babes FYI.Deja esti penibil ...Vorbeam de cu totul altceva, nu va place sa recunoasteti cand gresiti?Stiam dejaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2018 Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Deja esti penibil ...Vorbeam de cu totul altceva, nu va place sa recunoasteti cand gresiti?Stiam dejaDezvolta Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2018 DezvoltaVrei sa ti desenez? Sunt sau nu conturile mele?ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Vrei sa ti desenez? Sunt sau nu conturile mele?http://1.bp.blogspot.com/-h8QQueV5Nb0/Ut6f7lzx4CI/AAAAAAAAJ_0/tAwzyHpk-ns/s1600/Compot-Piersici.jpg 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate