Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2017 Partajează Postat Iulie 15, 2017 Asa am auzit si eu...s-a maritat cu cineva cunoscut pe aici si de pe aici... Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 15, 2017 Partajează Postat Iulie 15, 2017 Cine isi ia o prostituata de sotie? Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 15, 2017 Cine isi ia o prostituata de sotie?se zice ca dragostea iti ia mintile... sau cineva care are fantezii la limita. 1 Link spre comentariu
cristina cris Reputație: 588 Postat Iulie 16, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2017 Buna dimineața, Eu inca lucrez. Nu m-am retras si nici nu am lipsit perioade îndelungate. Din pacate, nu pot raspunde tuturor din urmatoarele motive: lucrez singura si nu stau doar cu telefonul la ureche, programul este unul relativ scurt, numarul apelurilor este relativ mare (sunt persoane care suna de 40-50 de ori intr o ora) etc... Din pacate, nu ma pot întâlni cu toți cei doritori din urmatoarele motive: 8 din 10 clienți noi care suna si se programează sunt tepari, mai exista si numere de telefon in "black list", ajungand din nou la categoria timp (nu sunt multe programări pe zi). Eu nu pot impune celor care ma vizitează sa posteze/recenzeze. Ei aleg daca da sau nu. Cat despre mine - ca întotdeauna, aleg să fiu discretă. Dar le spun un secret celor care scriu in necunostinta de cauza: nu sunt măritată (nici macar nu am vreo relație, dar sa mai fie si vreun cunoscut de pe aici) Sper ca am postat scurt si cuprinzător... Multumesc. Ps: pozele putine care exista pe topic inca sunt de actualitate; Ps2: prețuri: 100lei/30minute, 150lei/ora; oral neprotejat cu finalizare orală sau pe corp, normal orice pozitie, cunni, 69, sex intre sani 18 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Pe unde se afla templul placerii ?Poze poti pune , cele de acum patru ani nu mai sunt accesibile...Multumesc ! Link spre comentariu
afro man Reputație: 8 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Ar fi interesant sa vedem poze noi Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iulie 16, 2017 Telefon închis. Link spre comentariu
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Telefon închis.Daca te uitai atent la semnatura ei ai fi vazut ca nu lucreaza duminica. Un motiv intemeiat pentru a avea telefonul inchis, nu crezi? Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iulie 16, 2017 Daca te uitai atent la semnatura ei ai fi vazut ca nu lucreaza duminica. Un motiv intemeiat pentru a avea telefonul inchis, nu crezi? Pe mobil nu arata nimic in semnatura! Avand in vedere ca fata nu a mai anuntat nimic despre program-servicii-disponibilitate in ultimele luni cu exceptia ultimei interventii care nu e prea completa,eu am sunat si avea tel inchis ! Link spre comentariu
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Pe mobil nu arata nimic in semnatura! Avand in vedere ca fata nu a mai anuntat nimic despre program-servicii-disponibilitate in ultimele luni cu exceptia ultimei interventii care nu e prea completa,eu am sunat si avea tel inchis !Arata daca dai versiunea full. Vezi in partea de jos a paginii:) Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iulie 16, 2017 Am telefon mort,ma complic ! 😄 Link spre comentariu
esti prost Reputație: 24 Postat Iulie 16, 2017 Partajează Postat Iulie 16, 2017 Am telefon mort,ma complic ! 😄Fa-i, bre, parastasul si ia altul Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iulie 16, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Iulie 16, 2017 Fa-i, bre, parastasul si ia altul Cat de curand ! Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Buna dimineața, Eu inca lucrez. Nu m-am retras si nici nu am lipsit perioade îndelungate. Din pacate, nu pot raspunde tuturor din urmatoarele motive: lucrez singura si nu stau doar cu telefonul la ureche, programul este unul relativ scurt, numarul apelurilor este relativ mare (sunt persoane care suna de 40-50 de ori intr o ora) etc... Din pacate, nu ma pot întâlni cu toți cei doritori din urmatoarele motive: 8 din 10 clienți noi care suna si se programează sunt tepari, mai exista si numere de telefon in "black list", ajungand din nou la categoria timp (nu sunt multe programări pe zi). Eu nu pot impune celor care ma vizitează sa posteze/recenzeze. Ei aleg daca da sau nu. Cat despre mine - ca întotdeauna, aleg să fiu discretă. Dar le spun un secret celor care scriu in necunostinta de cauza: nu sunt măritată (nici macar nu am vreo relație, dar sa mai fie si vreun cunoscut de pe aici) Sper ca am postat scurt si cuprinzător... Multumesc. Ps: pozele putine care exista pe topic inca sunt de actualitate; Ps2: prețuri: 100lei/30minute, 150lei/ora; oral neprotejat cu finalizare orală sau pe corp, normal orice pozitie, cunni, 69, sex intre sanideci sa inteleg ca o programare prin PM cu o zi doua inainte ar fi OK, nu? 1 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 17, 2017 Bine ar fi sa vii si cu ceva poze noi...! Link spre comentariu
oachii Reputație: 20 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Corect Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 19, 2017 Bine ar fi sa vii si cu ceva poze noi...!Ți se pare că ar duce lipsă de clienți? Să pună poze, ca să...? 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Unii nu te-au vizitat inca...nu este o exagerare sa dorim poze.Multumim ! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Cine-i bazat merge la ea, ii spune sa se dezbrace si pleaca daca n-o place Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 19, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 19, 2017 Unii nu te-au vizitat inca...nu este o exagerare sa dorim poze.Multumim !Herr GeluGmBH, va sfătuiesc sa fiț prudent, deoarece riscaț ca gândurile Dvs să fie iremediabil abătute de la fomista care v-a făcut celebru pe acest sait. 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2017 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Herr GeluGmBH, va sfătuiesc sa fiț prudent, deoarece riscaț ca gândurile Dvs să fie iremediabil abătute de la fomista care v-a făcut celebru pe acest sait.Lasa-l in sânge sa-l bată Vrea el poze sa ceOricum nu fute E frate cu liviu si vladizinhio 4 Link spre comentariu
gogu80 Reputație: 922 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2017 Ți se pare că ar duce lipsă de clienți? Să pună poze, ca să...?Ca asa mi se pare normal....tu cumperi ceva de pe net fara poze...o actualizare a serviciilor necesita si poze ...asa mi se pare corect si normal !Ca sa....ne edificam asupra donsoarei'...bine poze nemodificate !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Lasa-l in sânge sa-l bată Vrea el poze sa ceOricum nu fute E frate cu liviu si vladizinhio Esti un nesuferit si un rautacios.Hai cu recenziile ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Herr GeluGmBH, va sfătuiesc sa fiț prudent, deoarece riscaț ca gândurile Dvs să fie iremediabil abătute de la fomista care v-a făcut celebru pe acest sait.Corect este G.m.b.H.In concluzie , esti acelasi machucambo de pe alt forum , membru care m-a bravosit pe acolo ?Ceva recenzii pe aici ? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 20, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 20, 2017 Corect este G.m.b.H.In concluzie , esti acelasi machucambo de pe alt forum , membru care m-a bravosit pe acolo ?Ceva recenzii pe aici ?Să mă scuzaț... Nu mă pricep la linba austriacă. 2 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum