drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 28, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Postat Iunie 28, 2019 Ai vrea nebuno sa mi-o lingi ca pe o inghetata. Dar n-ai fata de pula mea cocota masculina Pai cum vine asta, esti hermafrodita si ai si pula? Asta nu stiam =))
kameleony Reputație: 1081 Postat Iunie 29, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat Iunie 29, 2019 Pai cum vine asta, esti hermafrodita si ai si pula? Asta nu stiam =))Labus stiam ca esti homo! Nu-mi-o spurc pe gura ta decat daca iti scoti proteza, mi-e frica ca mi-i zgarii la cat de nehalita esti! 5
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 29, 2019 Pai cum vine asta, esti hermafrodita si ai si pula? Asta nu stiam =)) Labus stiam ca esti homo! Nu-mi-o spurc pe gura ta decat daca iti scoti proteza, mi-e frica ca mi-i zgarii la cat de nehalita esti!Ce legătură au astea cu topicul fetei? Să revenim la recenzii! 1 5
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 29, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 29, 2019 Ce legătură au astea cu topicul fetei? Să revenim la recenzii!util ar fi sa faci si tu acelasi lucruai futut tot luxul cu injuraturile tale de oligofren
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 29, 2019 util ar fi sa faci si tu acelasi lucruai futut tot luxul cu injuraturile tale de oligofrenUtil ar fi să-ți bagi mințile-n cap și să nu mai trollezi. Presupunând (deși știi bine că nu e așa), că am făcut ceea-ce spui (btw...care sunt acele înjurături, mincinos ordinar), ăsta e un motiv să trollezi aici? Ia dă tu un exemplu și nu mai posta aiurea pe topicele fetelor, nu mai jigni userii care intervin pe acele topice, nu mai continua scandalul și arată-ne tu, ce user corect și civilizat ești! Poți? Eu zic că nu, dar aștept să mă contrazici. Baftă! 1 4
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iunie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Iunie 29, 2019 Păcat de bătrânețea voastră =)) =))O să muriți cu gândul la clone, curve , trolli, dușmani si alte specii =))Mai bine jucați table in parc =)) Așa se face cand se ajunge la o vârstă =)) 5
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 29, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 29, 2019 Să revenim la recenzii și să lăsăm comentariile inutile! 1 4
testtest12 Reputație: 36 Postat Iunie 29, 2019 Postat Iunie 29, 2019 tocmai ce am demonstrat ca picon asta e bara bara cu motanul . Bine ca Victorase, te-ai dat singur de gol, sa vezi cum o sa ai postere cu moaca de **spam editat** in preajma casei sa stie tot cartierul cu ce te ocupi. 2
theonlyjudge Reputație: 294 Postat Iunie 30, 2019 Oras:Mega City One Oras:Mega City One Postat Iunie 30, 2019 tocmai ce am demonstrat ca picon asta e bara bara cu motanul . Bine ca Victorase, te-ai dat singur de gol, sa vezi cum o sa ai postere cu moaca de **spam editat** in preajma casei sa stie tot cartierul cu ce te ocupi.Da ce'a facut Bobita ? Cica ancheta e in curs 1
beelzeebuth Reputație: 18 Postat Iulie 1, 2019 Postat Iulie 1, 2019 Ce legătură au astea cu topicul fetei? Să revenim la recenzii! partz 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2019 Postat Iulie 22, 2019 Sa inteleg ca poze noi, nu mai punem? 🤔
7uuupp Reputație: 4761 Postat Iulie 24, 2019 Postat Iulie 24, 2019 Va salut!Azi am prins bilet la Cristina pentru a doua oara (revizitat) aceeași alegere și ca și data trecuta.... Început programul cu gândul sa dau și pe la spate, dar nu am mai avut același gând când s-a declanșat ON-ul... Ceva de mare angajament de mi-a schimbat programul cu CIM....Oralul e din categoria grea gen Atuu direct nota 10.Locatie, baie, prosop asa cum se cere în astfel de activități - mulțumit având in vedere ca nu eram la cumpătat de case.Merci Cris 3 2
tokyonezu Reputație: -63 Postat Iulie 24, 2019 Oras:... Oras:... Postat Iulie 24, 2019 Va salut!Azi am prins bilet la Cristina pentru a doua oara (revizitat) aceeași alegere și ca și data trecuta.... Început programul cu gândul sa dau și pe la spate, dar nu am mai avut același gând când s-a declanșat ON-ul... Ceva de mare angajament de mi-a schimbat programul cu CIM....Oralul e din categoria grea gen Atuu direct nota 10.Locatie, baie, prosop asa cum se cere în astfel de activități - mulțumit având in vedere ca nu eram la cumpătat de case.Merci Cris Bravo pentru ca te-ai abatut de la norma si n-ai facut ca specimenele de deasupra :clapp 1 1
jardel Reputație: 1229 Postat Iulie 26, 2019 Oras:privat Oras:privat Postat Iulie 26, 2019 Achitat 180 tigri. S-a scumpit din nou? Sau asta e tariful pentru 1h?Scuze nu gasesc prima ta recenzie ca sa ma edific, ar fi si complicat in 40+ de pagini pline de rahat. Or fi si trollii astia buni la trafic pe termen lung, dar stiu ca pe noi doar ne incurca :no2 1
alex1969 Reputație: 530 Postat August 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2019 S-a scumpit din nou? Sau asta e tariful pentru 1h?Scuze nu gasesc prima ta recenzie ca sa ma edific, ar fi si complicat in 40+ de pagini pline de rahat. Or fi si trollii astia buni la trafic pe termen lung, dar stiu ca pe noi doar ne incurca :no2 Din ce am citit este 180 h, sincer eu am tot încercat sa o prind dar nu am avut acest noroc
geo1973 Reputație: 11 Postat August 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 10, 2019 Poze are?
robert02 Reputație: 38 Postat August 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 23, 2019 Mai este activa,stiti? Cine a foost de curand la ea? Nici poze nu am vazut cu ea. Am tot sunat dar nu raspunde
futadoru Reputație: 34 Postat August 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 23, 2019 Eu sunt unul din cei care o fute destul de des.. Probabil e cu circuit închis.. Doar la clienții vechi raspunde
robert02 Reputație: 38 Postat August 23, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 23, 2019 Serios? Poti sa o intrebi? Apropo,mai inghite? 😠1
Vizitator george2019 Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 @futadoru o mai prinzi? Am incercat de cateva ori si nimic, macar un update trebuie
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2019 Mai este activa,stiti? Cine a foost de curand la ea? Nici poze nu am vazut cu ea. Am tot sunat dar nu raspundeNu raspunde, incearca la alta, e plin pe aici... De ce ti-a casunat pe ea, daca nici macar nu stii cum arata? Iar de inghitit nu mai inghite de cativa ani. 3
impa Reputație: 10 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 19, 2019 Nu raspunde, incearca la alta, e plin pe aici... De ce ti-a casunat pe ea, daca nici macar nu stii cum arata? Iar de inghitit nu mai inghite de cativa ani.Acum inghite doar in sec. 1
maverick69 Reputație: 655 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2019 Nu raspunde, incearca la alta, e plin pe aici... De ce ti-a casunat pe ea, daca nici macar nu stii cum arata? Iar de inghitit nu mai inghite de cativa ani. Poate avea omul în plan să o invite la o cină, apropo de înghițit...
cristina cris Reputație: 588 Postat Martie 16, 2020 Autor Postat Martie 16, 2020 Bună ziua, Va anunț ca ultima mea zi de lucru a fost vineri. (Saptamana care tocmai s a incheiat, oricum a fost redusa la 1, maxim 2 pers pe zi, si acele persoane fac parte din categoria celor pe care ii cunosc de mult...) Având in vedere situatia actuala, o perioada de timp nu voi lucra. Multumesc pentru înțelegere. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum