xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Unde e yoyo sa o consoleze ???? bag pula in ma-ta nu te cunosc esti rupt n-ai niciun haz Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 16, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2018 bag pula in ma-ta nu te cunosc esti rupt n-ai niciun hazDar familia ta ma stie. Sper ca nu esti feciormiu :)) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 nu fi pesimist :) mai vine si la cate un spritz..Aii curaj sa postezi aici. SinCer Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Aii curaj sa postezi aici. SinCerDe ce e exagerezi? Nu am nimic cu el. Nu-s un balaur sau lady-dragonPaaa lume, plec din cocina iar! Sa nu va fie dor de mine!Weeeeeee, freedom and big dix Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De ce e exagerezi? Nu am nimic cu el. Nu-s un balaur sau lady-dragonPaaa lume, plec din cocina iar! Sa nu va fie dor de mine!Weeeeeee, freedom and big dixAdio! 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Viitoru' suna bine Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2018 De ce e exagerezi? Nu am nimic cu el. Nu-s un balaur sau lady-dragonPaaa lume, plec din cocina iar! Sa nu va fie dor de mine!Weeeeeee, freedom and big dixUltimul click: : Astazi, 20:47 Nu poti sa te abtii sa intri pe forum, ah? Si cum vine aia cu big dix? Parca erai luata - esti luata de mai multe puli sau cum? Link spre comentariu
parfenie Reputație: 40 Postat Aprilie 16, 2018 Partajează Postat Aprilie 16, 2018 :pope Link spre comentariu
zeul internetului Reputație: -541 Postat Aprilie 17, 2018 Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Telefon: sylvercheetah53 Oras:Constanța Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Făceţi-mi un rezumat. Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Ca tre sa o plătești sa lingi in pizdă ca de obicei hahahaAcuma vrei sa stii si părerea mea? Nu vrea al dracu'! Cred ca știa ce perspectiva interesantă il așteaptă ))Dar chiar așa nici macar minima curiozitate? :)) Nu il voi lua de mâna, insa le forum ne înțelegem bine.Trimite-mi in pm adresa ta sa vad ce cacat mai mânci la adresa mea față in față, vizavi de IQ-ul meu. Doar sunt o femeie ce pot eu sa îți fac? :)Daca ai nevoie de asistență pot cu mare drag sa procur si așa ceva. Am vreo 4 psihiatrii avizați prieteni vechi de famie si poti stai cu degetul pe 112 in timp ce te vizitez :) Altădată mm de sclav citeaza-ma. Hai, fa-ti curaj!Spasmele continua. Chiar nimeni din Obregia nu poate face nimic pentru dilia asta ??? PLM si eu radeam de VisTantric, dar se poate mai rau. Rozica e bipolara sau are mai multe personalutati ? Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 463 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Si-a luat calmantele si tratamentul.Nu-si mai fac efectul nici alea. Singura solutie e internarea pe perioada nedeterminata. Ar putea fi colega de celula cu PisTantric, pe scurt: 2 psihopate cu acte in regula 1 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Daca vrei sa il pupi in pula nu apela la mine. Cu cine ma iubesc eu nu e problema ta. Niciun caz clonați pe forumuri, imi plac bărbații cu pedigree nu maidanezii.Fac sex cand simt nu cand te fute pd tine sau celălalt grija. Report ca nu stau sa ma cert cu toți amărâții Numai turba si face notificări inutile creaturo. Nu mai cita. Ia un xanax sa te calmezi. Alt episod nefericit. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pai nu era turbata de mult ?:))) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pai nu era turbata de mult ? :))) rozkendra era deja turbata,adevarat 4 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 rozkendra era deja turbata,adevaratDar daca ma pis pe tine si îți dau eject ca de obicei si nici nu mai intru pe forum ce zici trolulle? 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114292 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Dar daca ma pis pe tine si îți dau eject ca de obicei si nici nu mai intru pe forum ce zici trolulle? apleaca-te rozkendra 2 Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 21, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2018 apleaca-te rozkendra...ca restul vine de la sine :))))) 2 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 apleaca-te rozkendraIa-ma de nevastă si găsește-mi amanți cu pula mare sa facem petreceri frumoase.tu poti privi si linge. Nu stau sa ma gâdili tu pe mine.Fa-ma curva nah! Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Ia-ma de nevastă si găsește-mi amanți cu pula mare sa facem petreceri frumoase.tu poti privi si linge.Nu stau sa ma gâdili tu pe mine.Fa-ma curva nah!de ce boala suferi?el linge ca barbatu-tau barbati in gaoz? 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 de ce boala suferi?el linge ca barbatu-tau barbati in gaoz?Nu am bărbat! Mă, tu esti om însurat. La ce tit deveni atunci gelos pe mine in loc sa stai după fustele ei? Link spre comentariu
earer15 Reputație: 78 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Nu am bărbat! Mă, tu esti om însurat. La ce tit deveni atunci gelos pe mine in loc sa stai după fustele ei?nevasta-mea a innebunit ca tine si-i pe forum.:( 1 Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Hahaha așa-ti trebuie daca nu stii sa o faci fericită 1 1 Link spre comentariu
omul din padure Reputație: 498 Postat Aprilie 21, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Nasol rasol Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 21, 2018 'ai de poola mea! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Partajează Postat Aprilie 22, 2018 Tre organizat un gangbang. Va futeti care cum puteti, pe unde puteti si dupa somn de voie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum