Sari la conținut

A dat strechea in Pedofilul Raffaello

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Avem nevoie de o lamurire, sunt multi care cred ca e ok sa futa **spam editat**e :slap2

Ai nevoie de pumni in cap, cretinule ! Cat esti de prost, n-ai pereche, esti unic sa-mi bag pula-n gatul tau !

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu prostule, e o greșeală pe care o fac destui semianalfabeți ca tine! Litera "p" e departe de oricare dintre celelalte litere ce alcătuiesc cuvântul respectiv, pentru a spune că ai atins-o din greșeală. Dar, simpte-te tu bine, așa, în neștiința ta!

P.S. Ce ai voit a spune prin "straponatu-le?" :laugh2 Vai de cozonacul tău de troglodit și prost și fără școală! :slap2

Mai umbla dezlegat pe aici pe forum un pisorcos nescolarizat...poate-i faci un pustiu de bine si-l corectezi si pe elðŸ˜

La cat a pompat CSP in tine ai putea chiar sa-i dai si niste meditatii!

Hai, s-aveti spor!

• Oras:FALASTOACA
Postat

Mai umbla dezlegat pe aici pe forum un pisorcos nescolarizat...poate-i faci un pustiu de bine si-l corectezi si pe elðŸ˜

Hai, s-aveti spor!

Sa ai pofta!

post-4015-0-42958700-1524767209_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai merci...cat ai ? 8 clase si cancelaria?

Nu conteaza,important este ca nu dau limbi in pizda la prostituate,ca tine,mai ales cand sunt pe ciclu.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu conteaza,important este ca nu dau limbi in pizda la prostituate,ca tine,mai ales cand sunt pe ciclu.

Cand esti tu pe ciclu?ðŸ˜
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai umbla dezlegat pe aici pe forum un pisorcos nescolarizat...poate-i faci un pustiu de bine si-l corectezi si pe el

Hai, s-aveti spor!

I-am promis Amadei că te iert și te las în pace, atâta timp cât tu mă ignori. La urmatoarea, te iau la pulă din nou.

S-a înțeles?

Pipilică nu are pretenții și nu o face pe cultul, spunând de mai multe ori pe aici că nu are studii prea multe, spre deosebire de trogloditul ăsta de Miky, care o face pe inteligentul, școlitul și cultul.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

I-am promis Amadei că te iert și te las în pace, atâta timp cât tu mă ignori. La urmatoarea, te iau la pulă din nou.

S-a înțeles?

Pipilică nu are pretenții și nu o face pe cultul, spunând de mai multe ori pe aici că nu are studii prea multe, spre deosebire de trogloditul ăsta de Miky, care o face pe inteligentul, școlitul și cultul.

Buna seara , sandocane de Nimfomane , troglodit

Ba, una si cu una fac noua , dar tu ai devenit in ultimul an mai tantalau decat pisilica , nu degeaba ii cari tucalul pe aici  si imi copiezi pana si cuvintele (mie sau altora) , ca doar ce ai putea invata de la un  cocalar din Gara . 

Unde m-am laudat , ma , eu ca sunt cel mai cult si cel mai scolit ? Arata postarea . Ca am anumite studii si cunostinte , care m-au ajutat f. mult   in viata este una , iar a te lauda , alta. 

Pai eu stau ,ma, toata ziua la corectat si modificat textele altotra  sau tu , ca  un profesor ? Sau e defect profesional ?

I-a spune ce scolarizare ai ? Pun pariu ca te v-ei eschi-va de la acest raspuns . Eu nu . 

Postat

Sa vina sclavul Mikyputa 

Ba, una si cu una fac noua , dar tu ai devenit in ultimul an mai tantalau decat pisilica , nu degeaba ii cari tucalul pe aici  si imi copiezi pana si cuvintele (mie sau altora) , ca doar ce ai putea invata de la un  cocalar din Gara . 

Unde m-am laudat , ma , eu ca sunt cel mai cult si cel mai scolit ? Arata postarea . Ca am anumite studii si cunostinte , care m-au ajutat f. mult   in viata este una , iar a te lauda , alta. 

Pai eu stau ,ma, toata ziua la corectat si modificat textele altotra  sau tu , ca  un profesor ? Sau e defect profesional ?

I-a spune ce scolarizare ai ? Pun pariu ca te v-ei eschi-va de la acest raspuns . Eu nu . 

Bravo Labusi,acum sezi. :clapp

• Like 2
Postat

Sa iasa prostul  @piondealb sa ma scuga...il cunoaste cineva ?

E un oligofren care imi suge soseta la ceas de noapte  , dar de pe alt cont , ca sa nu zica lumea ca el nu se odihneste noaptea 

De cand ma tot iau de el si-a schimbat strategia  curvoiul prostanac  . Ca sa aiba aceeasi prezenta non stop , lucreaza in schimburi de pe clone , lingea-mi-ar stiuletele  de labar   :ras

Postat

Nu ai spus că ești cel mai, ci că ești.

Nu mă eschivez, dar să i răspund unuia care scrie te v-ei eschiva, ce școlarizare am eu, mi se pare ceva cel puțin ridicol! Fă socoteala ce înseamnă 24 de ani de școală în total și vei afla! 

• Minus 3
Postat

Nu vorbesc cu loserii fara casa.

ba.tu cauti o curTE.o prispa.ceva unde sa-ti pui cotetul ☺maidanez castrat ce esti.belite-ar hingherii de raios

• Like 1
Postat

ele zic ca le dai limbi in cur .pe banii tai.tantalaule

• Like 1
Postat

Nu ai spus că ești cel mai, ci că ești.

Nu mă eschivez, dar să i răspund unuia care scrie te v-ei eschiva, ce școlarizare am eu, mi se pare ceva cel puțin ridicol! Fă socoteala ce înseamnă 24 de ani de școală în total și vei afla!

adica ai tot repetat anii de scoala.pana ai iesit la pensie

ðŸ˜

Postat

Vezi că si ghicit, retardel? Nu ai tu școală, câtă vacanță am avut eu.
  • Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ba.eu caut o curTE.o prispa.ceva unde sa-mi pui cotetul ☺maidanez castrat ce sunt  

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Vezi că si ghicit, retardel? Nu ai tu școală, câtă vacanță am avut eu.

E la mintea cocosului cine e in spatele clonei zemoase Prima :)))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

E la mintea cocosului cine e in spatele clonei zemoase Prima :)))

Poate la mintea ta de gaina obositaðŸ˜

Ti-am mai spus ca stai prost si cu logica?

Vizitator
Postat

Poate la mintea ta de gaina obosita

Ti-am mai spus ca stai prost si cu logica?

Tocmai ai confirmat, nu te duce capul deloc.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Piersicuto esti bine ?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Piersicuto esti bine ?

Nu e. 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

da,daca a platit-o,este tot **spam editat**.sau numai este decat in cazul sexului animalic la varsta de +16?nu mai retin

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...