ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 App... Vezi poate te arde printre coloane, căci nu ești om de bune moravuri! Meștere!. Eu te am rugat să te oprești, adică să fi inteligenta și să ignori. Vad ca nu ești și s ar putea să nu mă mai tina nici pe mine mult inteligenta dacă mă mai ataci și le dai și altora posibilitatea să o facă. Dacă ai ceva de spus fa o in privat nu mă da în gura tuturor căci s ar putea să mă simt jignit. Eu nu am dat pana acum nici un amănunt cât de mic despre viata ta privată cum vad ca faci tu (App nu îmi mai cereți în PM adresa de Fb - e o persoana respectabila cu familie ca noi toți de altfel). Înțelege ca valabilu nu sunt eu. Sunt Gore 82 și am încercat să te apar fără să știu că sunt vinovatul de serviciu. Oprește te. Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Sub nici o forma! Nu dau nici măcar numele meu real. Dar ce sa mai zic. Am mesaje de la el în care îmi trimite poze cu mama cu sora, inițial a incercat.o la intimidare când mi.am dat seama de toată nebunia și nu am dorit sa îl mai primesc. Ba chiar atunci a fost văzut de clienti serioși cum stătea în fata scării unde am locația... E o întreaga nebunie. Ba mai mult, i.am transmis un mesaj simplu, "nu te cunosc, nu ma cunoști" însă se pare ca nu tine cont de asta. Iar singura lui nebunie e de ce nu am acceptat propunerea lui de facultate și alte nebunii. Serios? O facultate o poți face oricum, nu ai nevoie de nimeni.... Alte baliverne... Cum ar fi, "de ce te prostitueze în mijlocul Bucureștiului pe 300 400 RON, când poți fi ministru sau ceva in camera deputaților". Really???? Tot ce zboară se mănâncă???? Sa fim serioși..... Acum am citit și vreau să înțelegi ceva (o fac pe forum unde tu vad ca din dorința de a ma scoate psihopat relatez discuții care trebuiau să rămână între noi). Ști cine sunt ști ce am făcut în viata și faptul că nu m ai crezut că ce îți promiteam puteam să fac este prostia ta. Dacă însă nu m ai luat în seama pentru ca asta este viata care ți o dorești și care îți place nu mai este prostie cu alegerea ta și o respect. Nu vreau însă să crezi că băteam câmpii. De aceea ți am spus totul despre mine și ca dovada atunci când am intervenit pentru tine ai văzut la ce nivel am făcut o. Puteai să înțelegi că deși am perversitatile mele nu sunt un nimeni în lume și nu vorbesc prostii. Acum te rog să mă lași în pace și să nu mai sari la mine ori de câte ori cineva spune pe forum ceva ce nu îți convine. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Bai ariovist pai tu ii dai mesaje in care ii zici ca ai vrea sa iti fie nora, ca fiii tai nu sunt cum voiai tu, ca ai copii care seamana cu mama lor prea mult (de parca nu tu ai ales-o). Si dupa faci cateva conturi unde ba o aperi, ba o ataci (suspectez ca ala cu statu acasa ca e pandemie tot contu tau e). Si te miri ca nu iti vrea sfaturile despre facultate si cariera. Pai cine s-ar incurca cu unul care face asa. Vad ca esti medic. Du-te la un coleg psihiatru sa te ajute Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Bai ariovist pai tu ii dai mesaje in care ii zici ca ai vrea sa iti fie nora, ca fiii tai nu sunt cum voiai tu, ca ai copii care seamana cu mama lor prea mult (de parca nu tu ai ales-o). Si dupa faci cateva conturi unde ba o aperi, ba o ataci (suspectez ca ala cu statu acasa ca e pandemie tot contu tau e). Si te miri ca nu iti vrea sfaturile despre facultate si cariera. Pai cine s-ar incurca cu unul care face asa. Vad ca esti medic. Du-te la un coleg psihiatru sa te ajute. Nu vrei tu să îți vezi de treaba ta și să nu judeci oamenii după câteva cuvinte rupte dintr un context mult mai larg? Să ști că indiferent ce vei face pentru Larisa tot 300 îți ia pe oră. Stai deci în banca ta, crede ce vrei, dar taci. Și dacă vrei în sfat înțelept "câinele moare de drum lung iar prostul de grija altuia". Eu l am citit la Iorga așa că ai încredere. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Dai mesaje despre cum visezi sa iti fie nora, despre ce vorbim aici. Ii zici ca copiii nu iri seamana destul. Ce plm... Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Un mic fragment din mesaje. Asa cum am spus se poate dovedi ca este una si aceeasi persoana!Uite cum recunosti ca esti obsedat de ea in plm 😵 Screenshoturile sunt in postarea larisei. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 https://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_05_2020/post-262587-0-96709400-1588542748.jpg Hai ca am si copiat linku cu imaginea Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 https://nimfomane.com/forum/uploads/monthly_05_2020/post-262587-0-96709400-1588542748.jpg Hai ca am si copiat linku cu imaginea. Îmi cer scuze pentru riposta dură. Trebuia să îți explic. După cum vezi, nu spun că nu îmi place de copiii mei și mama lor ci doar că aș fi vrut să aibă puțin din spiritul meu de aventura (și al Larisei) care eu cred ca da savoare vieții (bineînțeles ca și necazuri) Dacă tot ai studiat topicul și postezi linku ri, pune l și pe cel în care Larisa se jura că nu înregistrează convorbirile cu clienții și spune ce crezi. Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Zici clar ca esti obsedat de ea, deci despre ce vorbim In plus folosesti clone ceea ce e strict interzis Doar tu zici ca ai fost inregistrat. Link spre comentariu
boboc00 Reputație: 473 Postat Septembrie 12, 2020 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Care e mason sau manson aici? ca nu inteleg ?Ariovist ce vrei tu de fapt? explica cu subiect si predicat daca nu lasa fata in pace! Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 12, 2020 Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Care e mason sau manson aici? ca nu inteleg ?Ariovist ce vrei tu de fapt? explica cu subiect si predicat daca nu lasa fata in pace!. Dacă vezi bine ea m a atacat pe mine zicând că sunt valabilu. Bineînțeles că o las în pace chiar dacă face din mine vinovatul de serviciu. De fapt prea puțin ar trebui să îmi pese de asta și să las la oparte orice orgoliu și să nu mai răspund. Succes tuturor și să nu mai auzim unii de alții. Link spre comentariu
ballone Reputație: -5 Postat Septembrie 13, 2020 Partajează Postat Septembrie 13, 2020 . Link spre comentariu
valabilu1988 Reputație: 9 Postat Septembrie 14, 2020 Partajează Postat Septembrie 14, 2020 . Dacă vezi bine ea m a atacat pe mine zicând că sunt valabilu. Bineînțeles că o las în pace chiar dacă face din mine vinovatul de serviciu. De fapt prea puțin ar trebui să îmi pese de asta și să las la oparte orice orgoliu și să nu mai răspund. Succes tuturor și să nu mai auzim unii de alții.. Ha Ha Ha! Nu pot să cred. Eu sunt inconfundabil și irepetabil. Link spre comentariu
valabilu1988 Reputație: 9 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 . Eu te am rugat să te oprești, adică să fi inteligenta și să ignori. Vad ca nu ești și s ar putea să nu mă mai tina nici pe mine mult inteligenta dacă mă mai ataci și le dai și altora posibilitatea să o facă. Dacă ai ceva de spus fa o in privat nu mă da în gura tuturor căci s ar putea să mă simt jignit. Eu nu am dat pana acum nici un amănunt cât de mic despre viata ta privată cum vad ca faci tu (App nu îmi mai cereți în PM adresa de Fb - e o persoana respectabila cu familie ca noi toți de altfel). Înțelege ca valabilu nu sunt eu. Sunt Gore 82 și am încercat să te apar fără să știu că sunt vinovatul de serviciu. Oprește te.Daca tot ai fost luat in baza pentru mine si ti s-au inregistrat convorbirile si mesajele si le mai si posteaza public eu zic sa citesti art 222 alineat 1 si 2 cod penal.Poate iti vine vre-o idee. Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Daca tot ai fost luat in baza pentru mine si ti s-au inregistrat convorbirile si mesajele si le mai si posteaza public eu zic sa citesti art 222 alineat 1 si 2 cod penal.Poate iti vine vre-o idee.Am citit,multumesc de sfat dar am iesit din joc. Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Disponibila pentru programări! Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 16, 2020 :* 2 Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 17, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Disponibila pentru programări. :* Link spre comentariu
lascar1982 Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Hmm poate imi fac timp zilele astea sa analizez putin. Sa vedem care e dilimache. Stai linistita larisa ca si daca prin absurd e mason tot pielea pulii poate fi. Si eu stiu masoni si sunt vai pula lor unii Cred Poate tu esti pielea pulii si ar fi bine sa nu vorbesti despre ce nu sti ca sa nu ai necazuri. Link spre comentariu
anonimgg Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Bineinteles ca am fost,dar mai este ceva:Larissa este un om valoros si nu imi place sa se iroseasca oameni valorosi doar pentru ca destinul i-a impins acolo unde nu le este locul.Urmareste cu cata seriozitate isi face meseria asta care nu este deloc onorabila si zic eu nici de viitor si gandeste te ce ar fi putut face in alta(se pare insa ca alta nu ii place)Cat despre ce sunt,sunt cate ceva din tot ce spui si mai ales am relatii multe si prieteni buni.Cu asta inchei si nu voi mai posta caci am suparat-o destul pe Larissa si mi-a interzis sa mai avem cea mai mica tangenta iar eu am fost de acord.Dupa cum vezi mi-am incalcat cuvantul de 2 ori si nu vreau sa o fac si a treia oara.O zi frumoasa iti doresc. .. Ai probleme grave omule. Nu poti sa oferi nimic. Esti pielea pulii. Ca "sa cumperi" o femeie iti trebuie morman de bani, nu deliruri de om obsedat si nebun mintal. Link spre comentariu
ariovist Reputație: 999 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 . Ai probleme grave omule. Nu poti sa oferi nimic. Esti pielea pulii. Ca "sa cumperi" o femeie iti trebuie morman de bani, nu deliruri de om obsedat si nebun mintal.Cred ca te pripesti sa ma judeci dar poate ca ai si partea ta de dreptate.In mod sigur gresesti insa cand vorbesti de morman de bani caci pentri Larisa nu imi trebuiau decat 300 de lei/ora si crede-ma ca am.Despre cat pot sau nu pot sa ofer,iarasi nu ai de unde sa sti.Despre probleme mintale chiar daca le am crede-ma ca mi le descarc aici pe forum ,care este excelent pentru asta ,iar in viata reala imi respect obligatiile sociale.Deci sa nu amestecam forumul cu viata reala asa cum face Larisa fara sa isi dea seama ce consecinte poate avea aces fapt.Desi stiu cine este,asa cum a spus si ea am adresa ei de Fb cu prieteni si tot ce inseamna un site de socializare niciodata nu i-am adus vre un neajuns,iar pe forum nu am lasat nici cel mai mic indiciu cu privire la persoana reala care este .,asa cum vad ca face ea.Daca as fi amestecat lucrurile si as fi fost asa cum spui tu nebun mintal(app mai poti fi nebun si altfel decat mintal caci nu stiam)imi era extrem de simplu sa ii fac rau.Cateva mesaje cu incercari de santaj,ca sa nu mi se faca publice mesajele pe care ea le-a inregistrat erau suficiente pentru declansarea unei anchete penale,caci dupa cum sti santajul in sine ca si amenintarea de santaj se pedepseste la fel.Nu am facut insa asta si nu o voi face dovata cred eu ,ca in viata reala nu sunt chiar atat de nebun ca pe forum si iarasi precizez ca nu le amestec.Eu cred ca toti avem nebuniile si frustrarile noastre si ca ele trebuiesc descarcate intr-un fel si undeva iar daca eu am ales sa fac asta pe acest forum te rog sa nu ma judeci atat de aspru.Iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti si sa nu te grabesti sa judeci oamenii pana nu ii cunosti bine si personal. Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Disponibila pentru programări începând cu ora 13:00. 5 Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 26, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 26, 2020 Bună. Sunt disponibila pentru programări. Link spre comentariu
larisa212 Reputație: 213 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Zepter Oras:Bucuresti Zepter Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Disponibilă. 4 Link spre comentariu
fachirul Reputație: -4 Postat Septembrie 27, 2020 Oras:India Oras:India Partajează Postat Septembrie 27, 2020 Cred ca te pripesti sa ma judeci dar poate ca ai si partea ta de dreptate.In mod sigur gresesti insa cand vorbesti de morman de bani caci pentri Larisa nu imi trebuiau decat 300 de lei/ora si crede-ma ca am.Despre cat pot sau nu pot sa ofer,iarasi nu ai de unde sa sti.Despre probleme mintale chiar daca le am crede-ma ca mi le descarc aici pe forum ,care este excelent pentru asta ,iar in viata reala imi respect obligatiile sociale.Deci sa nu amestecam forumul cu viata reala asa cum face Larisa fara sa isi dea seama ce consecinte poate avea aces fapt.Desi stiu cine este,asa cum a spus si ea am adresa ei de Fb cu prieteni si tot ce inseamna un site de socializare niciodata nu i-am adus vre un neajuns,iar pe forum nu am lasat nici cel mai mic indiciu cu privire la persoana reala care este .,asa cum vad ca face ea.Daca as fi amestecat lucrurile si as fi fost asa cum spui tu nebun mintal(app mai poti fi nebun si altfel decat mintal caci nu stiam)imi era extrem de simplu sa ii fac rau.Cateva mesaje cu incercari de santaj,ca sa nu mi se faca publice mesajele pe care ea le-a inregistrat erau suficiente pentru declansarea unei anchete penale,caci dupa cum sti santajul in sine ca si amenintarea de santaj se pedepseste la fel.Nu am facut insa asta si nu o voi face dovata cred eu ,ca in viata reala nu sunt chiar atat de nebun ca pe forum si iarasi precizez ca nu le amestec.Eu cred ca toti avem nebuniile si frustrarile noastre si ca ele trebuiesc descarcate intr-un fel si undeva iar daca eu am ales sa fac asta pe acest forum te rog sa nu ma judeci atat de aspru.Iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti si sa nu te grabesti sa judeci oamenii pana nu ii cunosti bine si personal. Ești obsedat de fata asta, ai hartuit-o destul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum