Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Milena are o prietena noua,daca nu stiati.

Am vazuto in treacat,seamana cu Antonia dar nu rasare. Din cate am inteles activeaza cu circuit inchis.

Gogule.... așa o aperi tu acum? Ca un client fidel și serios, ai scris asta de la sine putere? Sau te- a rugat ea să scrii asta aici?

Așa cum v-a rugat pe toți care o vizitați pe circuit inchis, să nu cumva să scrieți pe Forum, că ar fi hărțuită de cineva de pe aici, și nu vrea să se afle că muncește

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:nu spun

Detalii despre Antonia https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/page-28

yoafgh, on 09 Jun 2019 - 5:45 PM, said:snapback.png

Posibil din cauza mea sa se fereasca asa.... nu cred...
Probabil i-a mai tepuit si pe altii

Eu o stiu de anul trecut din martie. M-am mai vazut cu ea prin vara anul trecut si i-am zis ca m-am indragostit de ea.
Mi-a zis ca nu se poate... am inteles si am hotarat sa nu ne mai vedem
A doua zi..surpriza, m-a sunat femeia ca a plecat de la mine si si-a pierdut actele si ca trebuie sa plateasca chiria si nu are bani
Nu mi-a zis direct, dar m-a tinut vreo jumate de ora la tel. Pana la urma i-am zis sa vina la mine ca-i dau eu imprumut.
A venit in 20 de min. I-am dat 28 de milioane si ca o sa mi-i dea peste cateva luni. Nu i-am cerut nici dobanda nici sa mi-o suga gratis.
Cu toate ca venise cu o poveste de doi lei, ca-i venise ciclul si ea nu se fute pe ciclu.
A dua zi imi iau o cartela si-mi fac programare. Nu mai era pe ciclu.
Ori se fute si pe ciclu ori m-a mintit pe mine. Nu conteaza...
Plus ca se lauda ca are 100k de euro in cont, doua masini si 2 apartamente

Peste cateva luni cand trebuia sa-mi dea banii, nu mai era suta, ma-sa era bolnava, firma lu ma-sa era in faliment
mai cumparase un apartament.... pula gand sa-mi dea banii
Dar mai ar fi avut nevoie de vreo 20 de mil. I-am zis ca-i dau. A venit imediat
Acum avea o problema la masea, se ducea la dentist, cica avea rana acolo. Dar fata venea de la supt pula...
De data asta cand am vazut-o ca tot o  arde aiurea, nu i-am mai dat nici un ban.
A inceput sa planga instant ca o fac mincinoasa .
Vrajeala de curva.

Prin aprilie am cautat-o iar sa-mi dea banii... deja treaba e si mai si
A murit ma-sa in decembrie, a pierdut un apartament.
Nu mai-mia cerut bani dar nici nu vrea sa mi-i dea.

Nu ma oftic de bani, ma enerveaza ca eu chiar am crezut ca-i fata de treaba.
Ea zice ca tot sunt indragostit de ea. Nu mai am cum, dupa ce am vazut ce caracter infect are.
Nici sa o hartuiesc nu am cum. Stau mai mult plecat din tara si oricum nu as face asa ceva.
Nu-s obsedat sa insist daca ea a zis ca nu vrea.
Doar dezamagit de situatie, am crezut ca-i om si o ajut.
Cand colo...cum zice Pipilica, un wc....

post-294861-0-87767800-1560091642.png

yoafgh, on 09 Jun 2019 - 5:47 PM, said:snapback.png

Sa se vada si data cand am vb ultima data cu ea

post-294861-0-84785500-1560091500.png

Link spre comentariu

Da e bine sa stie si atii ce fel de oameni sunt prostituatele. Ca totusi nu sunt oameni...

Chiar nu poti avea incredere in astea.

Nu e vb de bani... ca nu-i o avere 28 de mil.

E vorba de minciuna si de tot felul de minciuni inventate.

Dar tu sa-ti pui silicoane si sa zici ca a murit ma-ta... asta e deja sub orice limita.

Chiar asa de jos poti sa cobori.

Cu toate ca ie mi-a zis ca nu si-a pus silicoane.

Dar nici nu a vrut sa ne vedem

Oricum i-am zis sa-i ia lu ma-sa o corana de flori mare si frumoasa, din partea mea..

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)

Deci ori lucreaza doar cu clientii fiedli ori nu a revenit.

Then she must be removed from the top, in my opinion

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator olʎ
Reputație: 0

Then she must be removed from the top, in my opinion

Si eu sunt de acord sa fie eliminata, dar mai intai sa fie fututa, si dupa aia eliminata  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti , Constanta

eu cand mi-am facut programare la ea acum 2 saptamani , m-am prezentat la locatie la ora stabilita in ziua respectiva , cu confirmare inainte bineinteles, si cand ajung jos, la locatie primesc mesaj : "scuze dar tocmai mi-a venit ciclul , trebuie sa anulam..." , aha , ce "coincidenta" ...

Link spre comentariu
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side

eu cand mi-am facut programare la ea acum 2 saptamani , m-am prezentat la locatie la ora stabilita in ziua respectiva , cu confirmare inainte bineinteles, si cand ajung jos, la locatie primesc mesaj : "scuze dar tocmai mi-a venit ciclul , trebuie sa anulam..." , aha , ce "coincidenta" ...

Cum te-ai programat ?

Link spre comentariu

Ceva de genu' a facut si cu mine,programat,ajuns in fata blocului,imi spune ca ma anunta ea cand pot sa urc,am asteptat 20-30 min,n a mai dat nici uj semn,nici la tel sau sms uri n a mai raspuns.

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ceva de genu' a facut si cu mine,programat,ajuns in fata blocului,imi spune ca ma anunta ea cand pot sa urc,am asteptat 20-30 min,n a mai dat nici uj semn,nici la tel sau sms uri n a mai raspuns.

ai mai fost la ea inainte? comportamentul asta din ce am inteles pe care il are e din cauza obsedatilor care o tot suna si o freaca zi de zi , asa ca asta ar fi motivul pentru care s-ar comporta cu clientii noi, dar eu am mai fost la ea, ce drq....

• Like 4
Link spre comentariu

Deci lucreaza curva

Da nu scrie aici inseamna ca nu-i trebuie topicu asta

daca citesti postarile anterioare, scrie de cel putin 10 ori ca ea NU ESTE PE ACEST FORUM ! nu judecati fara sa stiti....

Link spre comentariu

Da,de 4 ori

ai mai fost la ea inainte? comportamentul asta din ce am inteles pe care il are e din cauza obsedatilor care o tot suna si o freaca zi de zi , asa ca asta ar fi motivul pentru care s-ar comporta cu clientii noi, dar eu am mai fost la ea, ce drq....

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...