robertart Reputație: 46 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2019 Da, a revenit! Da, a revenit cu siguranta! Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Iunie 7, 2019 She is not responding on both numbers :( Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3436 Postat Iunie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2019 Milena are o prietena noua,daca nu stiati.Am vazuto in treacat,seamana cu Antonia dar nu rasare. Din cate am inteles activeaza cu circuit inchis. Gogule.... așa o aperi tu acum? Ca un client fidel și serios, ai scris asta de la sine putere? Sau te- a rugat ea să scrii asta aici?Așa cum v-a rugat pe toți care o vizitați pe circuit inchis, să nu cumva să scrieți pe Forum, că ar fi hărțuită de cineva de pe aici, și nu vrea să se afle că muncește 1 1 Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 9, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 9, 2019 Detalii despre Antonia https://nimfomane.com/forum/topic/86517-0762038619-antonia-vogue/page-28 yoafgh, on 09 Jun 2019 - 5:45 PM, said:Posibil din cauza mea sa se fereasca asa.... nu cred...Probabil i-a mai tepuit si pe altii Eu o stiu de anul trecut din martie. M-am mai vazut cu ea prin vara anul trecut si i-am zis ca m-am indragostit de ea.Mi-a zis ca nu se poate... am inteles si am hotarat sa nu ne mai vedemA doua zi..surpriza, m-a sunat femeia ca a plecat de la mine si si-a pierdut actele si ca trebuie sa plateasca chiria si nu are baniNu mi-a zis direct, dar m-a tinut vreo jumate de ora la tel. Pana la urma i-am zis sa vina la mine ca-i dau eu imprumut.A venit in 20 de min. I-am dat 28 de milioane si ca o sa mi-i dea peste cateva luni. Nu i-am cerut nici dobanda nici sa mi-o suga gratis.Cu toate ca venise cu o poveste de doi lei, ca-i venise ciclul si ea nu se fute pe ciclu.A dua zi imi iau o cartela si-mi fac programare. Nu mai era pe ciclu.Ori se fute si pe ciclu ori m-a mintit pe mine. Nu conteaza...Plus ca se lauda ca are 100k de euro in cont, doua masini si 2 apartamente Peste cateva luni cand trebuia sa-mi dea banii, nu mai era suta, ma-sa era bolnava, firma lu ma-sa era in falimentmai cumparase un apartament.... pula gand sa-mi dea baniiDar mai ar fi avut nevoie de vreo 20 de mil. I-am zis ca-i dau. A venit imediatAcum avea o problema la masea, se ducea la dentist, cica avea rana acolo. Dar fata venea de la supt pula...De data asta cand am vazut-o ca tot o arde aiurea, nu i-am mai dat nici un ban.A inceput sa planga instant ca o fac mincinoasa .Vrajeala de curva. Prin aprilie am cautat-o iar sa-mi dea banii... deja treaba e si mai siA murit ma-sa in decembrie, a pierdut un apartament.Nu mai-mia cerut bani dar nici nu vrea sa mi-i dea. Nu ma oftic de bani, ma enerveaza ca eu chiar am crezut ca-i fata de treaba.Ea zice ca tot sunt indragostit de ea. Nu mai am cum, dupa ce am vazut ce caracter infect are.Nici sa o hartuiesc nu am cum. Stau mai mult plecat din tara si oricum nu as face asa ceva.Nu-s obsedat sa insist daca ea a zis ca nu vrea.Doar dezamagit de situatie, am crezut ca-i om si o ajut.Cand colo...cum zice Pipilica, un wc.... yoafgh, on 09 Jun 2019 - 5:47 PM, said:Sa se vada si data cand am vb ultima data cu ea Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 9, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 9, 2019 Da e bine sa stie si atii ce fel de oameni sunt prostituatele. Ca totusi nu sunt oameni...Chiar nu poti avea incredere in astea. Nu e vb de bani... ca nu-i o avere 28 de mil.E vorba de minciuna si de tot felul de minciuni inventate. Dar tu sa-ti pui silicoane si sa zici ca a murit ma-ta... asta e deja sub orice limita.Chiar asa de jos poti sa cobori. Cu toate ca ie mi-a zis ca nu si-a pus silicoane.Dar nici nu a vrut sa ne vedem Oricum i-am zis sa-i ia lu ma-sa o corana de flori mare si frumoasa, din partea mea.. Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 9, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 9, 2019 Și p-asta o sponsorizeze? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iunie 10, 2019 She is not responding on both numbers :( Deci ori lucreaza doar cu clientii fiedli ori nu a revenit. Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Iunie 10, 2019 Deci ori lucreaza doar cu clientii fiedli ori nu a revenit.Then she must be removed from the top, in my opinion 1 Link spre comentariu
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Partajează Postat Iunie 10, 2019 Not really Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Then she must be removed from the top, in my opinion Si eu sunt de acord sa fie eliminata, dar mai intai sa fie fututa, si dupa aia eliminata :laugh2 2 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Cu intarziere da am ajuns. Deci activeaza madam curva sau nu activeaza Link spre comentariu
alimentezbenzinasuntsclav Reputație: 17 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 Cu intarziere da am ajuns. Deci activeaza madam curva sau nu activeazavrei sa mergi si tu la ea ? 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 vrei sa mergi si tu la ea ? Ce tareeeeeeeee....m-ai copiat? Da daca esti sclav ma de ce scrii pe profil? Lasa esti simpatic si asa Ahahahahahhahaha =)) =)) =)) =)) Link spre comentariu
niconikolas Reputație: 235 Postat Iunie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 11, 2019 Niciodată sa nu ai încredere intr-o curva! 1 Link spre comentariu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Partajează Postat Iunie 11, 2019 eu cand mi-am facut programare la ea acum 2 saptamani , m-am prezentat la locatie la ora stabilita in ziua respectiva , cu confirmare inainte bineinteles, si cand ajung jos, la locatie primesc mesaj : "scuze dar tocmai mi-a venit ciclul , trebuie sa anulam..." , aha , ce "coincidenta" ... Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2019 Partajează Postat Iunie 11, 2019 toate de la top sunt varza inclusiv incognita asta =)) Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Iunie 11, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Iunie 11, 2019 eu cand mi-am facut programare la ea acum 2 saptamani , m-am prezentat la locatie la ora stabilita in ziua respectiva , cu confirmare inainte bineinteles, si cand ajung jos, la locatie primesc mesaj : "scuze dar tocmai mi-a venit ciclul , trebuie sa anulam..." , aha , ce "coincidenta" ... Cum te-ai programat ? Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Iunie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Iunie 11, 2019 Ce constatare =)) =)) Link spre comentariu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2019 Cum te-ai programat ? prin SMS Link spre comentariu
Vizitator cocsat Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Ba! Voi ați dat-o la ciocolata pe inculpata?Cineva zice ca se da? Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Deci lucreaza curva Da nu scrie aici inseamna ca nu-i trebuie topicu asta Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Ceva de genu' a facut si cu mine,programat,ajuns in fata blocului,imi spune ca ma anunta ea cand pot sa urc,am asteptat 20-30 min,n a mai dat nici uj semn,nici la tel sau sms uri n a mai raspuns.eu cand mi-am facut programare la ea acum 2 saptamani , m-am prezentat la locatie la ora stabilita in ziua respectiva , cu confirmare inainte bineinteles, si cand ajung jos, la locatie primesc mesaj : "scuze dar tocmai mi-a venit ciclul , trebuie sa anulam..." , aha , ce "coincidenta" ... 2 2 Link spre comentariu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2019 Ceva de genu' a facut si cu mine,programat,ajuns in fata blocului,imi spune ca ma anunta ea cand pot sa urc,am asteptat 20-30 min,n a mai dat nici uj semn,nici la tel sau sms uri n a mai raspuns. ai mai fost la ea inainte? comportamentul asta din ce am inteles pe care il are e din cauza obsedatilor care o tot suna si o freaca zi de zi , asa ca asta ar fi motivul pentru care s-ar comporta cu clientii noi, dar eu am mai fost la ea, ce drq.... 4 Link spre comentariu
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2019 Deci lucreaza curva Da nu scrie aici inseamna ca nu-i trebuie topicu asta daca citesti postarile anterioare, scrie de cel putin 10 ori ca ea NU ESTE PE ACEST FORUM ! nu judecati fara sa stiti.... Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat Iunie 12, 2019 Partajează Postat Iunie 12, 2019 Da,de 4 oriai mai fost la ea inainte? comportamentul asta din ce am inteles pe care il are e din cauza obsedatilor care o tot suna si o freaca zi de zi , asa ca asta ar fi motivul pentru care s-ar comporta cu clientii noi, dar eu am mai fost la ea, ce drq.... 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum