bodo40 Reputație: 464 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Oly sa iti iei concediu in ziua aia, ca am auzit ca la voi taximetristii e mai naspa, sa nu prinzi naibii cursa pana in Urziceni :laugh2Sau la Caracal 🙈😂 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 amr 2 zile :)))) Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Țeapă. Salut. Intr-o zi cu soare a dat norocul peste mine si mi-a raspuns Milena. Am vrut sa ma programez in dupa amiaza acelei zile, dar nu s-a putut din partea ei. Am vrut a doua zi, dar nu s-a putut tot din partea ei. A vrut a treia zi, dar nu s-a putut din partea mea. Asa ca, din zi in zi am stabilit 26.09.Joi. M-am gandit ca e mai bine asa, pentru ca aveam si eu timp sa ma tund, sa-mi cumpar o camasa, ciorapi...etc, toate cele de trebuinta pentru vizita. I-am confirmat vizita, prin mesaje, cam din doua in doua zile, ca nu cumva sa uite de mine. De fiecare data a confirmat si ea, ba chiar parea bucuroasa.In fine, vine ziua de joi.26. Ma imbrac cu lucrurile noi pe care le-am cumparat special pentru ocazie, imi fac freza, ma parfumez si plec spre locatie cu ganduri mari.Am ajuns cu vreo cateva minute mai devreme, dar i-am dat mesaj ca am ajuns, si cand poate, sa ma sune ea sa-mi spuna ca e gata. La fix, nici macar cateva secunde mai devreme, ma suna si imi spune sa urc, ca este gata.Imi deschide usa la bloc, nu inainte sa-mi spuna ca trebuie sa urc pe scari, pentru ca liftul are oglinda sparta. Asa, deci intru in scara blocului, si de aici incepe aventura. In loc sa urc sus, eu ies afara, ma urc in masina si valea acasa. Dupa vreo trei, patru minute primesc sms de la ea : ce faci, cat iti ia sa urci cateva etaje? Ii raspund ca m-am intalnit cu femeia de serviciu pe la etajul doi, si, probabil ca m-a confundat cu vreun locatar, pentru ca a inceput sa imi povesteasca de nustiuce liste de intretinere...plm Imi spune sa o las ca este nerabdatoare sa mi-o suga. Dupa vreo inca cinci minute, iar mesaj : hai ca esti culmea, te mai astept mult ? Ii zic : stai putin ca intre timp a venit si administratorul, plus inca doi vecini, si ne certam pe listele de intretinere.Vin acum, ii zic, maxim 5-10 minute, nu pot sa nu rezolv problema cu listele. Eu intre timp ajunsesem acasa si imi faceam o cafea.Dupa 30 de minute imi da mesaj si imi spune ca nu ma mai poate primi astazi ca mai are si alte programari.Ii raspund si eu ca are dreptate si o rog sa reprogramam pentru joi.03.oct. Imi da mesaj cu ok..Pai ce, doar ea sa dea țeapă? Sa mai si ia !!!! :laugh2 9 1 Link spre comentariu
serbancl16 Reputație: -8 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Bine ca nu te ai intalnit cu gunoierul blocului ca ti dadea o gornitza Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Pai m-am intalnit, dar am crezut ca nu mai stie nimeni ca ala da gorniță :laugh2 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Pai m-am intalnit, dar am crezut ca nu mai stie nimeni ca ala da gorniță :laugh2 Hai ca ești tare simpatic. Îmi placu panfletul tau Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Pai m-am intalnit, dar am crezut ca nu mai stie nimeni ca ala da gorniță :laugh2 Țeapă. Salut.Intr-o zi cu soare a dat norocul peste mine si mi-a raspuns Milena. Am vrut sa ma programez in dupa amiaza acelei zile, dar nu s-a putut din partea ei. Am vrut a doua zi, dar nu s-a putut tot din partea ei. A vrut a treia zi, dar nu s-a putut din partea mea. Asa ca, din zi in zi am stabilit 26.09.Joi. M-am gandit ca e mai bine asa, pentru ca aveam si eu timp sa ma tund, sa-mi cumpar o camasa, ciorapi...etc, toate cele de trebuinta pentru vizita.I-am confirmat vizita, prin mesaje, cam din doua in doua zile, ca nu cumva sa uite de mine. De fiecare data a confirmat si ea, ba chiar parea bucuroasa.In fine, vine ziua de joi.26. Ma imbrac cu lucrurile noi pe care le-am cumparat special pentru ocazie, imi fac freza, ma parfumez si plec spre locatie cu ganduri mari.Am ajuns cu vreo cateva minute mai devreme, dar i-am dat mesaj ca am ajuns, si cand poate, sa ma sune ea sa-mi spuna ca e gata. La fix, nici macar cateva secunde mai devreme, ma suna si imi spune sa urc, ca este gata.Imi deschide usa la bloc, nu inainte sa-mi spuna ca trebuie sa urc pe scari, pentru ca liftul are oglinda sparta. Asa, deci intru in scara blocului, si de aici incepe aventura. In loc sa urc sus, eu ies afara, ma urc in masina si valea acasa. Dupa vreo trei, patru minute primesc sms de la ea : ce faci, cat iti ia sa urci cateva etaje? Ii raspund ca m-am intalnit cu femeia de serviciu pe la etajul doi, si, probabil ca m-a confundat cu vreun locatar, pentru ca a inceput sa imi povesteasca de nustiuce liste de intretinere...plm Imi spune sa o las ca este nerabdatoare sa mi-o suga. Dupa vreo inca cinci minute, iar mesaj : hai ca esti culmea, te mai astept mult ? Ii zic : stai putin ca intre timp a venit si administratorul, plus inca doi vecini, si ne certam pe listele de intretinere.Vin acum, ii zic, maxim 5-10 minute, nu pot sa nu rezolv problema cu listele. Eu intre timp ajunsesem acasa si imi faceam o cafea.Dupa 30 de minute imi da mesaj si imi spune ca nu ma mai poate primi astazi ca mai are si alte programari.Ii raspund si eu ca are dreptate si o rog sa reprogramam pentru joi.03.oct. Imi da mesaj cu ok..Pai ce, doar ea sa dea țeapă? Sa mai si ia !!!! :laugh2 Hai ca ești taree. Îmi placuu pamfletul tău. Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Septembrie 30, 2019 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Ai dreptate, de aia i-o trag mereu cu ura, ca merita! 😂Dai tare cu ura ca ii place! 😆😆 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 On topic :laugh2 Am programare peste 2 zile, adica joi.Nu stiu ce sa fac...sa ma duc...sa nu ma duc... Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 1, 2019 On topic :laugh2 Am programare peste 2 zile, adica joi.Nu stiu ce sa fac...sa ma duc...sa nu ma duc... Daca nu mergi, da-o la altcineva sa mearga in locul tau :) Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Daca nu mergi, da-o la altcineva sa mearga in locul tau :) De exemplu...tie :laugh2 :laugh2 . Mai ma gandesc Link spre comentariu
witcher Reputație: 16278 Postat Octombrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2019 On topic :laugh2 Am programare peste 2 zile, adica joi.Nu stiu ce sa fac...sa ma duc...sa nu ma duc... Acum 2 luni, cand ti-ai facut programarea, ai uitat sa ne anunti :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 2 luni, cand ti-ai facut programarea, ai uitat sa ne anunti :laugh2 Asa este. Mai repede primesti viza de America, decat programare la Milena :laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium gigelpetrescu Reputație: 3311 Postat Octombrie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Asa este. Mai repede primesti viza de America, decat programare la Milena :laugh2 Parca am sta la butelii...Face careva lista, bre? 2 Citat Times New Român"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”. Link spre comentariu
mordant2016 Reputație: 4 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Eu zic sa angajam un IT-st sa ne dezvolte un site si o aplicatie care sa ne permita sa facem programari online. Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Eu zic sa angajam un IT-st sa ne dezvolte un site si o aplicatie care sa ne permita sa facem programari online.Poate cei care conduc forumul pot face versiune de mobil, ios sau android cu posibilitatea fetelor sa isi puna busy sau dispo 😪 Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2019 Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Țeapă. Salut.Intr-o zi cu soare a dat norocul peste mine si mi-a raspuns Milena. Am vrut sa ma programez in dupa amiaza acelei zile, dar nu s-a putut din partea ei. Am vrut a doua zi, dar nu s-a putut tot din partea ei. A vrut a treia zi, dar nu s-a putut din partea mea. Asa ca, din zi in zi am stabilit 26.09.Joi. M-am gandit ca e mai bine asa, pentru ca aveam si eu timp sa ma tund, sa-mi cumpar o camasa, ciorapi...etc, toate cele de trebuinta pentru vizita.I-am confirmat vizita, prin mesaje, cam din doua in doua zile, ca nu cumva sa uite de mine. De fiecare data a confirmat si ea, ba chiar parea bucuroasa.In fine, vine ziua de joi.26. Ma imbrac cu lucrurile noi pe care le-am cumparat special pentru ocazie, imi fac freza, ma parfumez si plec spre locatie cu ganduri mari.Am ajuns cu vreo cateva minute mai devreme, dar i-am dat mesaj ca am ajuns, si cand poate, sa ma sune ea sa-mi spuna ca e gata. La fix, nici macar cateva secunde mai devreme, ma suna si imi spune sa urc, ca este gata.Imi deschide usa la bloc, nu inainte sa-mi spuna ca trebuie sa urc pe scari, pentru ca liftul are oglinda sparta. Asa, deci intru in scara blocului, si de aici incepe aventura. In loc sa urc sus, eu ies afara, ma urc in masina si valea acasa. Dupa vreo trei, patru minute primesc sms de la ea : ce faci, cat iti ia sa urci cateva etaje? Ii raspund ca m-am intalnit cu femeia de serviciu pe la etajul doi, si, probabil ca m-a confundat cu vreun locatar, pentru ca a inceput sa imi povesteasca de nustiuce liste de intretinere...plm Imi spune sa o las ca este nerabdatoare sa mi-o suga. Dupa vreo inca cinci minute, iar mesaj : hai ca esti culmea, te mai astept mult ? Ii zic : stai putin ca intre timp a venit si administratorul, plus inca doi vecini, si ne certam pe listele de intretinere.Vin acum, ii zic, maxim 5-10 minute, nu pot sa nu rezolv problema cu listele. Eu intre timp ajunsesem acasa si imi faceam o cafea.Dupa 30 de minute imi da mesaj si imi spune ca nu ma mai poate primi astazi ca mai are si alte programari.Ii raspund si eu ca are dreptate si o rog sa reprogramam pentru joi.03.oct. Imi da mesaj cu ok..Pai ce, doar ea sa dea țeapă? Sa mai si ia !!!! :laugh2Tare rău de tot Cred ca tot mai mulți dintre noi trebuie să ii facă asa poate intr un final va înțelege că și timpul nostru este la.fel de important ca al ei.... Ai fost THE BEST IN TOWN !!! Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Tare rău de tot Cred ca tot mai mulți dintre noi trebuie să ii facă asa poate intr un final va înțelege că și timpul nostru este la.fel de important ca al ei.... Ai fost THE BEST IN TOWN !!!E un pamflet...trateaza l ca atare😂 4 1 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 2, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 2, 2019 Programari online se pot face si acum la unele fete, prin PM :)Eu zic sa angajam un IT-st sa ne dezvolte un site si o aplicatie care sa ne permita sa facem programari online. M-am gandit si eu la asta (cand am mai discutat la sugestii parca) insa exista 2 probleme:- forumul ar trebui sa permita realizare unei aplicatii- aplicatia ar trebui facuta in asa fel incat sa nu foloseasca GPS-ul si orice altceva ce tine de localizare (sa nu poata fi localizate nici fetele nici noi)Poate cei care conduc forumul pot face versiune de mobil, ios sau android cu posibilitatea fetelor sa isi puna busy sau dispo Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Of, plm, uituc mai sunt... Ieri, pe la vreo 15, stateam cu niste prieteni la o bere si niste seminte de floarea soarelui, la o terasa.La un moment dat imi vibreaza telefonul ( eu cand stau la bere, dau telefonul pe silentios).Ma uit si vad un numar necunoscut : Ce faci ? Bine, zic. Pai da, dar unde trebuia sa fii tu acum ? Cine esti ? , intreb eu. Milena sunt, nu trebuia sa fii deja la mine la ora asta ? Huh, atunci a cazut cerul pe mine, si mi s-a rasturnat si sticla de bere pe jos. Mi-am adus aminte ca aveam programare la ea. M-am gandit o fractiune de secunda sa vad ce minciuna sa bag.ii zic : Milena, iarta-ma, dar am uitat ca trebuia sa vin la tine.Dupa vrea cateva minute primesc raspuns : Nu-i nimic, lasa, si asa voiam sa citesc ceva. O simteam putin iritata in raspunsuri. Ii zic : Hai lasa, ca vin Sambata si recuperam. Raspunsul a venit instant : Sambata nu pot. Nu stiam ce sa-i scriu, credeam ca este suparata rau. Dupa vreo cateva secunde vine alt sms : Duminica dimineata, daca vrei, in jur de ora 11. Offff, belea mare. Ii raspund tot imediat. Duminica nu am cum eu, dimineata merg la biserica si dupa m-au invitat niste matusi pe la ele, n-am cum sa refuz. Bine, atunci alege tu, imi zice. M-m gandit bine, si, ca sa nu o mai dau iar in bara, am hotarat ca sambata, 12 octombrie, sa fac pe scaraoschi in patru si sa nu mai uit. Pentru asta mi-am pus memento la telefon : sa nu uiti de bere cu seminte.Ne-am pupat prim mesaje si a ramas sa mai vorbim. Va tin la curent, daca e ceva :laugh2 3 1 Link spre comentariu
mordant2016 Reputație: 4 Postat Octombrie 4, 2019 Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Referitor la postarea de mai sus. Prima data a fost funny, acum e 3/10. Nu mai incerca. 3 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Of, plm, uituc mai sunt... Ieri, pe la vreo 15, stateam cu niste prieteni la o bere si niste seminte de floarea soarelui, la o terasa.La un moment dat imi vibreaza telefonul ( eu cand stau la bere, dau telefonul pe silentios).Ma uit si vad un numar necunoscut : Ce faci ? Bine, zic. Pai da, dar unde trebuia sa fii tu acum ? Cine esti ? , intreb eu. Milena sunt, nu trebuia sa fii deja la mine la ora asta ? Huh, atunci a cazut cerul pe mine, si mi s-a rasturnat si sticla de bere pe jos. Mi-am adus aminte ca aveam programare la ea. M-am gandit o fractiune de secunda sa vad ce minciuna sa bag.ii zic : Milena, iarta-ma, dar am uitat ca trebuia sa vin la tine.Dupa vrea cateva minute primesc raspuns : Nu-i nimic, lasa, si asa voiam sa citesc ceva. O simteam putin iritata in raspunsuri. Ii zic : Hai lasa, ca vin Sambata si recuperam. Raspunsul a venit instant : Sambata nu pot. Nu stiam ce sa-i scriu, credeam ca este suparata rau. Dupa vreo cateva secunde vine alt sms : Duminica dimineata, daca vrei, in jur de ora 11. Offff, belea mare. Ii raspund tot imediat. Duminica nu am cum eu, dimineata merg la biserica si dupa m-au invitat niste matusi pe la ele, n-am cum sa refuz. Bine, atunci alege tu, imi zice. M-m gandit bine, si, ca sa nu o mai dau iar in bara, am hotarat ca sambata, 12 octombrie, sa fac pe scaraoschi in patru si sa nu mai uit. Pentru asta mi-am pus memento la telefon : sa nu uiti de bere cu seminte.Ne-am pupat prim mesaje si a ramas sa mai vorbim. Va tin la curent, daca e ceva :laugh2Povesti nemuritoare😂😂 2 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2019 Partajează Postat Octombrie 8, 2019 Povesti nemuritoare M-a sunat Milena astazi sa ma intrebe daca ramane pentru Sambata. Am confirmat 100 % :laugh2 1 1 Link spre comentariu
buliondulce Reputație: 481 Postat Octombrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2019 M-a sunat Milena astazi sa ma intrebe daca ramane pentru Sambata. Am confirmat 100 % :laugh2Repeta povestea 😂 1 Link spre comentariu
bodo40 Reputație: 464 Postat Octombrie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2019 Eu zic sa angajam un IT-st sa ne dezvolte un site si o aplicatie care sa ne permita sa facem programari online.Buna treaba ar fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum