Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Ar trebui sa mareasca tariful,gasesti din ce in ce mai greu loc la ea,printre putinele care e intr-adevar de top.

Cu ce suntem noi de vina ca ai tu ghinion!?sau poate are nr tau memorat si nu vrea sa te primeasca.

Daca vrei sa mareasca pretul,io zic sa faca 300 €/fin,poate asa ai si tu noroc sa o casesti libera cand ti se scoala.

Zi buna!!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Scriu rar pe forum, dar pentru tine fac o exceptie: esti prost si sper sa nu te reproduci.Pup

Ce ai ma nebunule... a dat strechea’n tine 😂 a intrebat si omu’... comod nu a cautat prin pagini, dar si tu ce raspuns dai..

• Like 2
Link spre comentariu

Selectivitatea ,discretia, implicarea ,trairile pe care le are cu mine, gfe, saruturile patimase care dureaza minute n sir, serviciile , o claseaza pe frumoasa Milena in pole position, top position . O vizitez cu cea mai mare placere si nerabdare, cel putin odata la 2 saptamani, Marti 15.01 ultima vizita, adevarat cred ca spre sfarsitul anului a avut niste probleme care au tinut o departe de mine \ Daca la celelalte dupa vizita mi am spus in sinea mea , ca ar fi timpul sa ma potolesc.......cu ea este totul altfel, vreau sa treaca timpul cat mai repede si sa o revad....o doamna inteligenta, intuitiva, simpla si natuarala, care te cucereste pentru totdeauna, odata ce ai intalnit o si cunoscut o

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...