bebe2014 Reputație: 3434 Postat August 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2019 E simplu la criteriile de selecție. Nu îi mai primește pe cei cărora le datorează bani. Și pe cei pe care îi știe că sunt activi pe Forum. Că scriu , că fac recenzii , că își exprimă pareri pe aici. Excepție fac Barroso , BIATLONIST, Bodo 40. Or fi mai mulți, de ăștia știu eu.Îi primește doar pe cei fără cont pe Forum, cu conturi închise , inactivi și pe cei în privința cărora e sigură că nu se scapă vorbind despre despre activitatea ei. Nu trebuie să apară recenzii că ea muncește. Oare de ce ?! E o speță complexă acolo. 2 2 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3434 Postat August 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 16, 2019 Felicitări Ray Donovan că ai notificat aici națiunea. Mulți bănuiau asta. Dar nu avea nimeni ceva sigur, sau nu își asuma o postare așa de Clară și la obiect. 1 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 16, 2019 aoleu, deci Antonia a facut paguba mare ? pe cati o fi prostit ? :x 3 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 16, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat August 16, 2019 E simplu la criteriile de selecție. Nu îi mai primește pe cei cărora le datorează bani. Și pe cei pe care îi știe că sunt activi pe Forum. Că scriu , că fac recenzii , că își exprimă pareri pe aici. Excepție fac Barroso , BIATLONIST, Bodo 40. Or fi mai mulți, de ăștia știu eu.Îi primește doar pe cei fără cont pe Forum, cu conturi închise , inactivi și pe cei în privința cărora e sigură că nu se scapă vorbind despre despre activitatea ei. Nu trebuie să apară recenzii că ea muncește. Oare de ce ?! E o speță complexă acolo. Tu ești unul dintre cei care le datorează bani ? 3 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 16, 2019 asa pare :x 2 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat August 17, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat August 17, 2019 Tu ești unul dintre cei care le datorează bani ?Adică a futut pe datorie? 😂😂😂Tare 1 Link spre comentariu
bodo40 Reputație: 464 Postat August 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2019 E simplu la criteriile de selecție. Nu îi mai primește pe cei cărora le datorează bani. Și pe cei pe care îi știe că sunt activi pe Forum. Că scriu , că fac recenzii , că își exprimă pareri pe aici. Excepție fac Barroso , BIATLONIST, Bodo 40. Or fi mai mulți, de ăștia știu eu.Îi primește doar pe cei fără cont pe Forum, cu conturi închise , inactivi și pe cei în privința cărora e sigură că nu se scapă vorbind despre despre activitatea ei. Nu trebuie să apară recenzii că ea muncește. Oare de ce ?! E o speță complexă acolo.Salut bebe2014.Nici eu nu am mai ajuns de mult timp la Antonia!Am mai trecut pe la Milena cand am avut timp si ea a fost disponibila! Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 25, 2019 n-ai pierdut nimic 1 Link spre comentariu
hamsie Reputație: -11 Postat August 26, 2019 Partajează Postat August 26, 2019 Salut bebe2014.Nici eu nu am mai ajuns de mult timp la Antonia!Am mai trecut pe la Milena cand am avut timp si ea a fost disponibila!Are și Milena circuit închis? Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 26, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 26, 2019 Are și Milena circuit închis?Asa se pare. Nu am inteles de ce mai pun anunt cu nr de telefon. Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Țeapă marca Milena Am făcut în prima fază programare dimineața la 10 si ceva pt oră 16:15.În momentul confirmări ma anunțat că nu poate si sa stabilim pt a două zi.Programăm pt a două zi la 11:15.La ora 10 confirm prezența...nimicZic poate este Ocupată sau cine stie ce....Ma prezint la rond in jurul orei...iar la ora confirmată încep să sun...o data de două ori ....sms-uri....Am mai vizitat o serviciile sunt de mare calitate...dar daca face din astea.... Toate cele scrise mai sus pot fi dovedite cu schimbul de sms....pt cîrcotași.... 6 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 28, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 28, 2019 Țeapă marca Milena Am făcut în prima fază programare dimineața la 10 si ceva pt oră 16:15.În momentul confirmări ma anunțat că nu poate si sa stabilim pt a două zi.Programăm pt a două zi la 11:15.La ora 10 confirm prezența...nimicZic poate este Ocupată sau cine stie ce....Ma prezint la rond in jurul orei...iar la ora confirmată încep să sun...o data de două ori ....sms-uri....Am mai vizitat o serviciile sunt de mare calitate...dar daca face din astea.... Toate cele scrise mai sus pot fi dovedite cu schimbul de sms....pt cîrcotași.... Macar ai luat teapa :)))), adica ai reusit sa iei legatura cu ea :) 2 Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Macar ai luat teapa :)))), adica ai reusit sa iei legatura cu ea :)Am vb prima ora dimineața cu ea la telefon si in momentul in care am făcut reprogramarea ....după......Pauză totală.... Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 28, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 28, 2019 Am vb prima ora dimineața cu ea la telefon si in momentul in care am făcut reprogramarea ....după......Pauză totală....Pai asta ziceam, ca macar ai vorbit cu ea... tot e ceva :) Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat August 28, 2019 Partajează Postat August 28, 2019 Pai asta ziceam, ca macar ai vorbit cu ea... tot e ceva :)Da ai dreptate...am rămas cu vorbitul Link spre comentariu
podaru Reputație: 126 Postat August 29, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Si eu am luat teapa, decat asa mai bine alta... Confirm ca mai da țeapă 1 Link spre comentariu
vizita Reputație: 146 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Si eu am pățit la fel Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Presupun ca singurul lucru care o tine la top sunt serviciile...ca de țepe vad ca ar trebui trecuta la......... de evitat Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat August 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 29, 2019 Presupun ca singurul lucru care o tine la top sunt serviciile...ca de țepe vad ca ar trebui trecuta la......... de evitatNu mai poate ea daca e la top sau nu...drept dovada ca nici nu se promoveaza pe aici! 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Cam bagaboanta Milena asta :))) :))) 3 Link spre comentariu
iamdolores Reputație: 4 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 pa cine a mai tepuit Milena azi ? a invatat bine de la colega ei Antonia :laugh2 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat August 29, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat August 29, 2019 Cam bagaboanta Milena asta :))) :)))asa e toate :))) Link spre comentariu
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat August 29, 2019 Partajează Postat August 29, 2019 Cam bagaboanta Milena asta :))) :)))Ai dreptate, de aia i-o trag mereu cu ura, ca merita! 😂 Link spre comentariu
bloody-mary Reputație: 51 Postat August 29, 2019 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat August 29, 2019 Voi ce credeti ca faceti aici? Sunteti in parc cu lopetica si galetusa?Hai strangeti-va jucariile si valea acasa Lasati topicul fetei curat Link spre comentariu
Vizitator marian1691 Reputație: 0 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Se pare ca realitatea este dură și deranjantă pentru anumiți membri ai forumului...Cand a fost cazul am lăudat o ...Cand imi da țeapă am adus la cunoștință colegilor de forum.Despre asta este vorba de lucruri bune si rele .... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum