Sari la conținut

Milena 28 ani Vogue Alba Iulia 0721994070

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Și înțeapă ma frate ca și eu îți voi întoarce serviciul, stai linistit

Nu știu de ce ești defensiv acum,

Ți-am spus că nu e cu răutate

E doar o remarcă Ironică

Decât Ironie....

Iei Lucrurile prea în serios...

• Like 2
Postat

E doar o remarcă Ironică

Decât Ironie....

Te salut și spor în tot.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

E doar o remarcă Ironică

Decât Ironie....

Bebita încerc sa îți scriu ceva în privat dar ai căsuța plina ia mai șterge din ele
  • Minus 2
Postat

Bebita încerc sa îți scriu ceva în privat dar ai căsuța plina ia mai șterge din ele

Păi tot încerc să șterg din ele.

Dar unde e opțiunea?

Nu găsesc de unde pot șterge mesajele vechi.

Mi-a mai scris un coleg de aici că nu poate să îmi trimită mesaj.

știi tu cum?

• Like 1
Postat

Păi tot încerc să șterg din ele.

Dar unde e opțiunea?

Nu găsesc de unde pot șterge mesajele vechi.

Mi-a mai scris un coleg de aici că nu poate să îmi trimită mesaj.

știi tu cum?

Fi atent când intri la mesagerie, ai o opțiune șterge mesaje, selectezi exact cum faci cu mesajele care îți întra pe telefon și apoi apeși butonul stergere
Postat

Fi atent când intri la mesagerie, ai o opțiune șterge mesaje, selectezi exact cum faci cu mesajele care îți întra pe telefon și apoi apeși butonul stergere

Deci, asta încerc să spun.

Că nu îmi apare nicăieri opțiunea de "ștergere "

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci, asta încerc să spun.

Că nu îmi apare nicăieri opțiunea de "ștergere "

Folosesti telefonul,daia nu iti apare functia de stergere.

Acceseaza functia “full version”, gen’ sa iti apara ca pagina de pc

• Like 2
Postat

Folosesti telefonul,daia nu iti apare functia de stergere.

Acceseaza functia “full version”, gen’ sa iti apara ca pagina de pc

Gata.

Am șters.

Mersi.

A fost exact cum ai spus tu.

Când am dat pe "versiune full", a apărut și opțiunea Ștergere. până atunci nu apărea opțiunea respectivă.

• Like 1
Postat

Scrie acum

• Membru Premium
Postat

Va salut.

Dupa o pauza de aproximativ 3 luni , ieri m-am revăzut cu Milena.

Nu voi mai face o recenzie clasica ( intrucat am destule recenzii la activ la nenumăratele vizite efectuate Milenei ) , doar voi puncta cateva aspecte.

Ne-am bucurat maxim de revedere si fiind oarecum pe inchidere de program , dupa dusul meu de improspatare, am trecut rapid la treaba.

Care treaba a inceput cu un DFK marca Milena ( adica tata si mama FK-ului , cu limbi impletite, asa cum imi place mie ) , continuat apoi cu un oral nepro din picioare, deep complet, pana la baza pulii si lins coaiele cu pula in gat pana in amigdale.

La un moment dat, mi-am dat seama ca desi ne-am vazut de atatea ori , cu Milena nu am incercat pozitia mea favorita ( pe care o incercam la fiecare vizita la Bianca -Inter - cunoscatorii stiu desigur 😊 ) si anume cea in care ea sta cu capul în jos pe marginea patului, iar eu ii var pula in gat pana la coaie.

Zis si facut .

Ce a urmat ? Un fut adanc in gat pret de minute bune , plus limbi pe coaie , limbi in cur , etc.

Nu am terminat, am montat un prez pe pula si am inceput sa ne futem frenetic in pozitia misionar.

Ne-am futut ca chiorii , am pompat minute bune , ma strangea de buci , asa , fute-ma, si am dat tare pana am finalizat exploziv in cauciuc.

A fost un singur numar , dar lung si exceptional de fut la greu , memorabil, cu o fata minunata.

Am achitat la final cadoul in suma de 200 RON.

Note ? Mai are rost ?

Milena = 10 pe linie.

Pentru tot !

O zi buna va doresc !

• Like 16
Postat

Dupa o pauza de aproximativ 3 luni , ieri m-am revăzut cu Milena.

Esti dubios, eu nu inteleg cum ai putut rezista 3 luni fara Milena :D

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Pai frate Witcher am rezistat la modul ca lista de cuvile + cele recoltate de pe SD e atat de lunga , incat nu le puteam neglija 😊.

Cum Milena ramasese intr-un con de umbra , am zis sa incerc sa corectez putin situația. Anyway, o sa fie vizitata mai des de acum înainte 😊.

• Like 3
Postat

Pai frate Witcher am rezistat la modul ca lista de cuvile + cele recoltate de pe SD e atat de lunga , incat nu le puteam neglija .

Cum Milena ramasese intr-un con de umbra , am zis sa incerc sa corectez putin situația. Anyway, o sa fie vizitata mai des de acum înainte .

Aha, asa 'face sens', esti multilateral dezvoltat. Eu sunt fidel nimfomanelor ;)

Asa zic si eu de fiecare data cand plec de la Milena, ca trebuie sa o vizitez mai des :)

• Like 4
  • Membru Premium
Postat

Da frate si eu sunt , dar am intalnit cateva fete chiar deosebite si ma simt extraordinar cu ele si stii cum sunt fetele de genul acesta, destul de volatile si mi-ar parea rau sa nu profit cat mai mult timp de relatia cu ele.

Asta este explicația😊.

• Like 4
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Da frate si eu sunt , dar am intalnit cateva fete chiar deosebite si ma simt extraordinar cu ele si stii cum sunt fetele de genul acesta, destul de volatile si mi-ar parea rau sa nu profit cat mai mult timp de relatia cu ele.

Asta este explicația.

In concluzie, scump si foarte bine sau mai ieftin si foarte bine ?

Intrebam si eu, ca fapt divers, de pe margine.

SD este scuuuump...ufff. :cry2  :hmmm

• Like 3
  • Minus 4
  • Membru Premium
Postat

Frate Gelu - foarte bine și foarte bine 😊.

Frate Ray - de acord cu tine !

• Like 3
Postat

Nu răspunde, nici la mesaj nici la apel,pe numarul cu 112 la sf.

Postat

Aveam de gand sa scriu ca ar fi perfect daca ar fi un pic mai atenta cu programarile, dar am inteles ca oamenii mai si intarzie. Vina ei ar fi, poate, ca isi lasa cam putin timp intre programari. Din partea mea, ar putea sa procedeze ca Alinuta, adica cine intarzie pierde din timpul propriu. Eu oricum ajung mereu mai devreme :)

In fine, azi am fost din nou la Milena. Programare facuta telefonic inca de luni, cand am aflat ca a revenit. Am avut ceva emotii azi cu intarzierea confirmarii si confirmarea intarzierii. Dar pana la urma a fost foarte bine, am avut parte de o ora de amor pasional, in stilul ei caracteristic ;)

Mai intai, printre saruturi si imbratisari, m-a dezbracat ea pe mine, apoi am fost la dus, dupa care am dezbracat-o eu pe ea. Am continuat cu mangaieri si sarutari pe tot corpul, care s-au transformat intr-o repriza de cunni. Apoi a cerut ea sa se joace cu organul si nu am putut sa o refuz. Cand soft, cand hard, cand o sugea ea, cand o pompam eu in gura, in diverse pozitii. Dupa asta, am revenit la cunni si am continuat pana am atins punctul culminant :P

A urmat montarea balonasului si am trecut la sex normal in LOT si apoi caprita, pana am obosit, ca ea transpirase dar nu dadea nici un semn de oboseala. Am coborat apoi din pat, pentru finalizarea in gurita. Am mai stat un pic la taclale, am baut o apa plata, ca eram secat si asta a fost povestea inca unei intalniri reusite cu Milena.

Asa cum au fost dealtfel de fiecare data, motiv pentru care mi-am programat-o deja pe urmatoarea :)

• Like 12

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...