vettel Reputație: 115 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Felicitări pentru recenzie. Pentru mine unul vad ca e imposibil de realizat! :))) 1 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Cu cat se vinde o programare la Milena ? :laugh2 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Cu cat se vinde o programare la Milena ? :laugh2Este priceless :D 4 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 12, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Bravo frate! Felicitări! Te-ai miscat repede .Vezi ca deja isi cam umple agenda pana la sfarsitul sezonului ;) 4 Link spre comentariu
biatlonist Reputație: 929 Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Vezi ca deja isi cam umple agenda pana la sfarsitul sezonului ;) bravo boss, eu nu am mai reușit poate la anu. Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 13, 2019 bravo boss, eu nu am mai reușit poate la anu.. 8 Link spre comentariu
Vizitator nibeficuk Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 . acel-moment-cand-a72cf38be1.jpgȘi mai mișto momentul când programarea este anulată, din motive obiective, cu câteva zile înainte... Hai, totuși, să fim optimiști, zic! 2 Link spre comentariu
calugarul69 Reputație: -25 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Lasa-i. 1 Link spre comentariu
bodo40 Reputație: 464 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Vezi ca deja isi cam umple agenda pana la sfarsitul sezonului ;)Daia uneori este bine sa tii doar pentru tine 😂 Link spre comentariu
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Eu cred ca Milena trebuie linsa in piszda real, nu virtual. Zic. Link spre comentariu
maverick69 Reputație: 655 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Nu răspunde, nici la mesaj nici la apel,pe numarul cu 112 la sf. Păi nu răspunde la numărul lung.Încearcă doar 112, sigur răspunde. 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Sal allAzi am vizitat o pe Milena ,a fost cea mai dementiala partida de cand merg la ea. 4 Link spre comentariu
calugarul69 Reputație: -25 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Si de ce trebuie sa stim si noi ? 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Ca sa mergeti si voi la ea pt a beneficia de aceleasi partide 3 Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6795 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Decembrie 23, 2019 e bine de stiut, cand activeaza ;) 3 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Sal allAzi am vizitat o pe Milena ,a fost cea mai dementiala partida de cand merg la ea.Interesant, si eu am fost azi si am aceeasi impresie, a fost cea mai reusita intalnire cu ea de pana acum ;)Daca au fost cateva intalniri de nota 10, nu toate, azi a fost de 10+. 6 Link spre comentariu
tymmy90 Reputație: 400 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Interesant, si eu am fost azi si am aceeasi impresie, a fost cea mai reusita intalnire cu ea de pana acum ;)Daca au fost cateva intalniri de nota 10, nu toate, azi a fost de 10+.De Crăciun suntem cu toții mai buni. 2 Link spre comentariu
audidriver Reputație: 2 Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Buna, annilingus activ? Craciun fericit! Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Buna, annilingus activ? Craciun fericit!pe cine întrebi? Link spre comentariu
jboy91 Reputație: 20 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 De n-am citit 10 pagini inapoi de discutii intre voi, boierilor, si de recenzii, dar unul n-a spus cat costa halatul la Milena... Link spre comentariu
flierss Reputație: 244 Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 Am achitat la final cadoul in suma de 200 RON. De n-am citit 10 pagini inapoi de discutii intre voi, boierilor, si de recenzii, dar unul n-a spus cat costa halatul la Milena...cu o pagina in urma scrie Link spre comentariu
calugarul69 Reputație: -25 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 200 de lei halatul si banii pe inca vreo 10 cartele. Eu sunt la a 9-a, mai incerc cu una si ma las :laugh2Apropo, cumpar programare, chiar daca este tocmai in Martie. Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969 Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 De n-am citit 10 pagini inapoi de discutii intre voi, boierilor, si de recenzii, dar unul n-a spus cat costa halatul la Milena...ultima data cand am fost in septembrie 300 ora cu AP. Link spre comentariu
jboy91 Reputație: 20 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 cu o pagina in urma scrie Am chiorat inseamna, punem ochelari in 2020 deci :)) ultima data cand am fost in septembrie 300 ora cu AP. 200 de lei halatul si banii pe inca vreo 10 cartele. Eu sunt la a 9-a, mai incerc cu una si ma las :laugh2Apropo, cumpar programare, chiar daca este tocmai in Martie. Mersi! Ma duc acu la Vodafone si trec la "lucru" Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2020 Salutare la toata lumea si la multi ani pe anul acesta. Vroiam sa incep anul cu ceva mai de calitate, iar dupa o pauza de aproximativ 9-10 luni in care nu am mai vizitat-o pe Milena, ieri m-am revazut cu ea dupa ce in prealabil am sunat-o la plezneala. Imi raspunde vesela la tel si facem o programare peste cateva ore.Nu voi mai face o recenzie clasica intrucat are destule recenzii la activ.Ne-am bucurat maxim de revedere am mai vb de una de alta si dupa dusul meu de improspatare, am trecut rapid la treaba.Am inceput intai cu mangaieri si sarutari pe tot corpul, apoi ea cerut ea sa se joace cu organul si nu am putut sa o refuz mai ales ca sunt mare fan de oral. Cand soft, cand hard, cand o sugea ea, cand o pompam eu in gura rau de tot in diverse pozitii cand pe vestitul fotoliu din camera apoi din picioare la marginea patului, apoi am trecut in pat si o tot indesam de cap, plus limbi pe coaie , limbi in cur dar nu reuseste pe deplin deep-ul mai trebuia putin vreo 2 - 3 cm. Nu am terminat, am montat un prez pe pula si am inceput sa ne futem salbatic in pozitia misionar si apoi caprita, pana am obosit, incepuse sa mi se puna carceii pe la talpi. Am coborat apoi din pat, am tras prezervativul de pe pula si am inceput sa o pompez din nou frenetic in gura cu lins din nou pe coaie pana am finalizarea in gurita ei primitoare si calda. Am mai stat un pic la taclale, am baut un pahar de pepsi, ca eram secat de forte si asta a fost batalia mea cu Milena.Pret: 200 o finalizare dar stat aprox 45 - 50 min.O zi buna la toata lumea. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum