Sari la conținut

Georgiana , Doar deplasari !! 0768643601

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Buna seara baietii vreau sa va fac un anunt .. avand in vedere ca astazi este ziua mea de nume .. vreau sa va spun ca va astept la mine .. si am si un pret pentru voi .. 60lei  NR ///// 120 ORA (masaj de relaxare inclus)... putem face 69 ....orice fel de pozitii doriti voi ....

Va pup si va astept ...... !!!!!

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
Postat

Am veni daca ai raspunde si la telefon ...pt mine sincer esti pe black list... ti-au lasat tovarasii niste recenzii de mai sus le ai citit? asteptam o explicatie ceva,,,nimic

• Like 2
Postat

Am veni daca ai raspunde si la telefon ...pt mine sincer esti pe black list... ti-au lasat tovarasii niste recenzii de mai sus le ai citit? asteptam o explicatie ceva,,,nimic

Sorinu imi cer scz .. dar de raspuns la telefon raspund ... am spus si spun in continuare .. cand doriti sa vorbiti cu mne specificati la telefon .. pentru ca nu raspund doar eu ... imi cer celor care poate chiar sa intamplat asa ... problema e ca eu de 3zile nu am muncit .. si abia azi miam reluat jobul inapoi .. din probleme de sanatate ...

Postat

Buna baietii .. vreau sa fac un anunt ce va priveste doar pe voi membrii ai acestui site... incepand cu data de astazi pana la sfarsitul verii .. Preturile se vor schimba..60ron -o fin ... 120ron - Ora   ... prestez aceleasi servicii ...o/n + masaj inclus in pret ..

Va puuuup !! Va astept   :hug1 

• Like 1
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Eu unul nu am inteles ce vrei sa zici Georgiana , inainte nu erau tot 60 ron finalizarea / 120 ora ? Sau ai vrut sa zici ca preturile raman aceleas doar pentru comunitatea nimfomane ? 

Multam , te pup 

Postat

Imi cer scz .. am vazut mai tarziu ca am scris .... vroiam sa spun ca doar aceasta vara ... vor fi preturile asa .. si am detaliat ..... Anyway .. Va puuuup scumpilor :hug1

Postat

Tarifele sint urmatoarele : 70 ron o finalizare si 140 ron ora

Programarile se fac cu 30 de minute inainte

Era 140 o+n s3f..... si a scazut 20 de la normal si 10 ron la oral fata de pretul actual, frumos din partea ei !

Postat

Buna seara baietii .. am revenit dupa o perioada de vacanta .. imi cer scz ca nu v`am anuntat ... vreau sa fac un anunt in legatura cu deplasarile ....

Din aceasta zi voi face deplasari si in afara orasului Constanta ..Eforie sud/nord , Costinesti , Pretul pentru o ora este 300Ron ... Iar pentru cei din oras ..preturile au ramas aceleasi pe perioada verii 60ron finalizarea ..120 ron /ora ......

Preturi valabile doar pentru membrii forumului !

Rugamintea mea este sa`mi spuneti in cazul in care sunteti membrii ai acestui forum pentru a nu avea divergente ..din motiv ca va raspunde si colega mea Ana

Extra ! 40ron masaj de relaxare ...

Va pup si va astept ..

O seara frumoasa in continuare

• Like 4
Postat

Mersi Gabriel ....

Vreau sa va anunt ca eu am ramas singura in locatie ..Colega mea Anna numai profeseaza .....si cred ca voi ramane singura in locatie pt o vremeee ....

Multumesc ..Si va Pupacescccc :girly :crazylove

• Oras:PLOIESTI
Postat

Salut confrati futaciosi,

Am avut placerea sa vzitez pe Gabriela. Pt ca nu sunt scriitor, poate ca mai este loc de artificii si metafore in aceasta recenzie.

Locatia este pe blvd. Mircea cel Batran, et 2.....un apartament frumos mobilat si curat. Baia este curata, este OK, dotata cu prosop curat si cele trebuincioase pt reimprospatare.

Acum are o noua colega care se numeste Irina, are 19 ani, si este o draguta, genul slim, pt cei interesati. Am socilaizat si cu ea, este draguta, are tarife ceva mai mari decat Georgiana, dar ar trebui sa deschidem un topic separat, preferabil de cineva care a vizitat-o. Eu unul vreau sa revin in viitor la ea, si cand se va intampla, voi reveni cu recenzia specifica pentru Irina. Oricum Georgiana a promis ca va face un anunt pe forum despre colega ei.

Sunt 2 camere, fiecare fata are locatia ei, curat, pat mare, care nu scartaie, iluminare specifica.

Despre Georgiana, am vorbit pe telefonul din titlu, am stabilit ora de intalnire, am si intarziat un pic dar am sunat-o, ma- condus relativ usor la locatie, liniste pe scara. A vorbit frumos la telefon, si mi-a placut deasemenea atmosfera si cand ne-am cunoscut.

Am socializat la un suc, o tigara si o ciocolata adusa de mine, apoi m-a invitat la dus, dar veneam dusat de la hotel asa ca n-a fost nevoie, apoi s-a dus si ea la dus si sa imbracat intr-o tinuta sexy, am mai socializat un pic, apoi am mers in camera si am trecut la treaba. Am inceput cu sarutari si cu mangaieri, ne-am dezbracat reciproc, combinat cu imbratisari si dans in doi. Eu sunt genul care apreciez femeile cu sanii mai mari si rotunzi, un fund rotund, iar picul de burtica nu m-a deranjat. Este genul de femeie voluptoasa, cu curbe frumoase si cu forme rotunde.

Ostilitatile au inceput cu un oral frumos executat deep, fara maini, eu in picioare, ea pe pat, urmat de un 69, are o pasrica placuta, curata, epilata. Finalizare pe corp, pauza de socializare, in care a fost la baie, apoi dupa cateva minute am continuat cu tura a doua.

Am inceput cu oral,apoi am cerut sa punem protectia si au urmat 2 pozitii, ea deasupra, se misca super, schimbari de ritm, contre, s-a umezit natural, urmata de pozitia doggy style - o priveliste superba fundul acela.

Pt ca m-am simit foarte bine, era sa ma termine repede, am cerut o mica pauza asa ca apoi nu am mai reusit sa termin, desi experienta a fost una foarte placuta pentru mine si pentru ea. Gemete, respiratie grea, sper ca s-a simtit la fel de bine ca si mine.

Si acum sa trecem la partea cuantificabila, notele:

Locatia: 9,5 - placuta, mobilier OK, baia Ok cu toate cele necesare, atmosfera placuta

Prezentarea - GFE de nota 10, draguta la telefon si cand ne-am vazut, deschisa si capabila sa duca o discutie normala si gustat glume

Igiena: 10 - dus inainte, reimprospatare intre numere, dus dupa - cand am plecat a intrat la dus, curatenie in camera, miros placut, parfumata

Oral: 9,5 - mie unul mi-a placut, neprotejat, deep, umed, fara sa ma grabeasca - nu face CIM - asta ar fi singurul minus - dar aici poate sunt un pic subiectiv

Normal: 9,5 - am incercat 2 pozitii, ambele au fost placute senzatie deosebita, implicare din partea ei - m-am simtit ca si cum ne cunosteam de mult timp si ca si cum ne-am fi intalnit de multe ori inainte in pat, deschisa la solicitarile mele si cu initiative bune.

Anal - nu face

Halatul : eu am achitat 120 pt 1 ora, pe care am depasit-o dar n-a fost problema, nu m-am simtit nici un pic impins sa terminam mai repede.

Eu recomand pentru cei care cauta o fata draguta, deschisa la solicitarile clientului, curata si placuta sa petreci timp cu ea. Raport calitate n, /pret este excelent, si cu siguranta mai revin cu prima (a doua ocazie, de fapt,, dupa o vizita la Irina) sansa cand ajung din nou la Ct si stau bine cu timpul si cu  banii.

Bafta, ciocane tari si pasarici pe saturate!

• Like 7
Postat

Pai ce pot spune .. Da imi este prietena ...si de obicei prietenul la greu se cunoaste ....Numele ei este Julia ..Are 19 ani ... este bruneta ..1.70 ...52kg .... si foarte draguta ... pe mine ma cucerit ... :girly

Preturile sunt 100Ron finalizarea 200.ron ora ... ce pot spune ..evita de a face cont pe nimfomane ...deci c`am asta e tot ce va pot spune despre ea ....

Postat

Pai momentan este activa in locatia mea ..Si am uitat un detalia.. lucreaza dupa ora 20pm. .... Dar avem anunturi separate .. numere de telefon separate .. Nu folosim aceleasi numere ...

Sunt doar 2 fete in locatie ...Georgianna si Julia (colega mea ) ......altcineva nu exista

Cat despre Domnul Casanova .. sincer nici eu nu stiu cine e irina .. gabriela si ce nume a mai mentionat el ..:P .... Nu va pot raspunde la aceasta intrebare pentru c nici eu n cunosc raspunsul ...

Va multumesc ... ! Va pup si va doresc o zi buna in continuare :girly

Postat

Atunci asteptam explicatiile de la colegul Casanova.

Salut colegii,

Imi cer scuze ca am incurcat borcanele legate de nume - eram destul de obosit la ora cand am postat, si am dorit sa fac recenzia cu informatille proaspete, dar am incurcat numele fetelor, din repezeala. 

Este vorba de Georgiana - posesoarea acestui thread, confirm pozele din pagina anterioara, si poate sa confirme si ea despre vizita mea - eu sunt cel cu ciocolata, sunt real, am fost la ea, si am discutat si cu noua ei colega care abia se mutase in locatie, iar preturile colegei Julia sunt cele postate de Georgiana. (sincer eu am inteles Irina, cand s-a recomandat, dar din oboseala posibil ca n-am retinut bine. Este o tipa slabuta, bruneta, 19 ani, inalta cam 170, la vre-o 50 kg). 

Postat

Buna seara baieti .. vreau sa va anunt ca mi-am schimbat locatia ... si numarul de telefon ... Pentru mai multe detalii de locatie va rog sa sunati la numarul de mai jos ....

Cel nou este 0726 406 893 ....

Iar pe colega mea o gasiti momentan la acelasi numar de telefon ...

Preturile  sunt aceleasi .. va pup si va astept .... !!!!!

Postat

Despre locatie nu pot da detalii decat la telefon .. din motive personale .. iar cele 2 numere pe care le foloseam numai sunt valabile ....

Noul numar unde ma puteti gasi este 0726.406.893 .

Va pup si va doresc o zi sexy !!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...