Sari la conținut

Iesire Vineri..

17 membri au votat

1. 1. De la ce ora sa iesim ?

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Deosebita placere sa va cunosc domnilor . A fost o iesire reusita...la care ma bucur ca am reusit sa ajung .Inca o data mi se confirma faptul ca.... mediul virtual este bun pana la un punct...intalnirea fata in fata este adevarata socializare ( oare am imbatranit ? ) .

Respectele mele domnilor !  :hihat  

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Toata stima baieti! :hihat

Desi nu am putut sta decat foarte putin in compania voastra (motivul il stiti), mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc.

In afara de Bazdkiii, cu care m-am mai intalnit, pe ceilalti dintre voi: Afriq, Cristi Borcea, Ovii, Baszokbele, nu-i cunosteam. Sunteti oameni faini!

Atmosfera placuta, discutii interesante... va felicit pentru reusita.

Abia astept o alta intalnire la care sa pot sta si eu pana la final.

Respecte!

Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Felicitari! Vad ca se poate sa va "desconspirati" si sa va vedeti fata in fata; asta-mi da sperante la organizarea unei intalniri in Oradea. Sper ca "baietii" sa nu fie pudici; in fond si la urma urmei suntem barbati... ce naiba!... Chiar daca am realiza ca ne stim din alte locuri ar trebui sa primeze faptul ca suntem barbati si sa ne asumam rolul de iubitori ai frumosului.

Din punctul meu de vedere orice membru/membra a acestui forum poate sa ma cheme la o intalnire atat timp cat poate da dovada de maturitate.

Link spre comentariu

Multumesc membrilor de pe acest topic care m-au incurajat sa organizez o intalnire pe Oradea... A iesit super... parerea mea. Asteptam clujeni si nu numai la urmatoarea.

Numai bine,

R.

Link spre comentariu

Sal'tare tuturor

@bazdkiii si @baszokbele2, va pup, am plecat acasă, multumesc pentru întâlnirea trecută

@Afriq dacă se face ceva la București ma înscriu

@ TOȚI CEI INTERESATI acest gen de întâlniri faciliteze mult comunicarea, nu trebuie ratate

Spor tuturor

Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca

Salutare.. Of... ce tentante suna intalnirile astea si... ce mult mi-a dori sa ajung si eu macar la una din ele. Poate imi dai si mie un PM cu locul si ora pentru asta-seara... dade-dade reusesc (desi nu prea am sanse mari) sa ajung ...Bine-nteles, daca nu cer prea mult... Multzam, toate bune

Link spre comentariu

hm ce sa zic imi pare bine cs ne-am intalnit si am cunoscut niste oameni deosebiti,am avut cu cine povesti la o berre 2-3 cam multe.

respect pentru baietii astia adevarati jos palaria.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...