Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Q.E.D. Report pentru înjurături și amenințări. :laugh2Nu inteleg cum de Pisicuts nu a banat-o inca, e avanpremiera la CinemaCity ! 3
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Si sa te bagi repet in relaționările mele personale ca si cum eu m-aș fi băgat intre tine si fosta nevastă-ta care a avut inspirația sa îți traga un șut in curul ala plin de fasole repetat cu daywalker cu care tu sominitate imi interziceai ca vb deja pe topice pe dg unde-s discuțiile libere si de n ori cu pisicuts pe care si cand il pălmuiesc nu am permis nimănui sa il virbesca de rău apelându-ma direct pe mine caz in care am pus mereu persoana la punct. Ma jegosule eu cu pisicuts ne permitem multe ca am trecut prin multe. Restul nu își permit aceleași lucruri cu oricare din noi ai înțeles creier rânced si atrofiat de baba de la țară, scuipând semințe in poartă si văzând de treaba tuturora. Daca îți fut un pumn in gură in o zi, unu singur, dorm definitiv lângă mă-ta.Ai noric ti-am zis ca nu-s suficient de proastă sa il iau de bărbat pe pisicuts. In fiecare zi cand adormea te banan pana crăpa inima si ficatu in tine de nervi pana se trezea sa ii spun ce am făcut sa scoată dunga.Ca tu fara forum o zi mori mă! Căcărează pe băț!Report pentru amestec în viața privată. :laugh2 :laugh2 :laugh2 P.S. Ai rămas fără pastile? Ia cu furadan! :rax2 4
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Picon deranjează pe toată lumea si zecile de plângeri zilnice din toate părțile sunt trecute cu vederea doar de milă ca mai are puțin si crapă. In rest eu il ignor de vreo 2 ani, nu ii adresez nimic din proprie inițiativă, il ignor repetat si el insistă sa se vâre ca ob ul cum face cu toți, neîntrebat.Sa il ferească Dumnezeu sa imi iasă in cale din hazard ca Bucureștiul e mic. Se vede ca nevastă-sa aia de la părăsit si aruncat ca o măsea stricată nu a știut ca ii frica la cocalar o pereche zdravănă de palmi înainte sa plece. Las ca un singur pumn ii fut sau un picior in cap,vezi tu numa cum doarme de tot.Report pentru amenințări și amestec în viața privată, chiar dacă mănâncă căcat. :laugh2 4
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Nu inteleg cum de Pisicuts nu a banat-o inca, e avanpremiera la CinemaCity !Își bate pula de ea. E cam obraznic pisicuts. A uitat cand se uita mirat ca te speli la fofoloancă. FB_IMG_1524937889797.jpgCine mă? Rozeta se spală? :laugh2 :laugh2 :laugh2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Își bate pula de ea. Cine mă? Rozeta se spală? :laugh2 :laugh2 :laugh2Se pisa Pisicuts pe ea de ras. http://observator.ro/cdn/wp-content/uploads/2015/02/vanator.jpg 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 E cam obraznic pisicuts. A uitat cand se uita mirat ca te speli la fofoloancă. FB_IMG_1524937889797.jpghttps://cdn8.littlethings.com/app/uploads/2017/02/selfie-cat-tongue-850x850.jpg 4
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 29, 2018 Handicapatul asta care horcăie a moarte si își va da ultima suflare pe forum nu a înțeles nici până in ziua de astăzi ca pisicuț va ignoră raporturile când e vb de mine, nu imi spune niciodată de ele si nu le bagă in seamă. Pt ca ma cunoaște suficient cat sa știe ca nu încep ceva. Singurele warnuri sau bănari primite sunt in urma certurilor noastre personale. Mai multvreusiti sa il iritați si sa va ia pe voi la ochi ca il deranjați din ale lui, fiind o fire comodă.Ba bosorogule, forumul e o proprietate privată. Precum casa ta sau a ma-tii. Adminul poate decide sa păstreze ușă închisă cand mortăciunea de picon ciocane sau clonații pt ca așa vrea pula lui.NU te mai băga in seama cu mine. Ma daci sa vomit de scârbă ! 1 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Handicapatul asta care horcăie a moarte si își va da ultima suflare pe forum nu a înțeles nici până in ziua de astăzi ca pisicuț va ignoră raporturile când e vb de mine, nu imi spune niciodată de ele si nu le bagă in seamă. Pt ca ma cunoaște suficient cat sa știe ca nu încep ceva. Singurele warnuri sau bănari primite sunt in urma certurilor noastre personale. Mai multvreusiti sa il iritați si sa va ia pe voi la ochi ca il deranjați din ale lui, fiind o fire comodă.Ba bosorogule, forumul e o proprietate privată. Precum casa ta sau a ma-tii. Adminul poate decide sa păstreze ușă închisă cand mortăciunea de picon ciocane sau clonații pt ca așa vrea pula lui.NU te mai băga in seama cu mine. Ma daci sa vomit de scârbă !Report pentru că exiști. :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 http://postkitty.com/sites/default/files/articles/2017/02/story/22/go-pro-cat-takes-selfies-manny-12.jpg 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Care să mai ia de Paraschiva, îi fut o palmă la ureche dă scuipă sânge pă cur.Tentwo... ie bine? Pot să dau țâr acum? Pentru asta...io te am deblocat :)))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 29, 2018 Aaa si te blestem sa îți vina moartea rapid si in chinuri sa nu îți mai arda de futut lumea la cap pe forum. Blestemat sa fii sa intre moartea in rine de acum in fiecare zi puțin cate puțin! :laugh2 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Domnisoara, radem, glumim, dar e cale lunga pana la blesteme. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Pentru asta...io te am deblocat :))):))))Trage-o de labie (daca are) sa iasa la fresh. =)))
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Aaa si te blestem sa îți vina moartea rapid si in chinuri sa nu îți mai arda de futut lumea la cap pe forum.Blestemat sa fii sa intre moartea in rine de acum in fiecare zi puțin cate puțin! :laugh2Report pentru blesteme. :laugh2 :laugh2 :laugh2 P.S. Ești în sevraj? 3
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Autor Postat Aprilie 29, 2018 Nu glumeam :) :) 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 Nu glumeam :) :)Report pentru lipsă de simțul umorului. :laugh2 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Baii , ce pisicuțe simpatice!!! 😄 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Baii , ce pisicuțe simpatice!!! :laugh2 da, selfie 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 :laugh2 da, selfieHahahha, parca sunt Eu 😄😄😄 1
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 29, 2018 În fond și la urma urmei, cine p.m. e Rozeta, să facă ea topuri? Un top cu cei mai distruși/distruse nu făcea, că era pe locul I. 'ai de pula mea! 2 4
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Dupa parerea mea, cred ca o sa avem un 1 Mai furtunos :))
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 29, 2018 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Aprilie 29, 2018 Up! 1
vistantric Reputație: -3410 Postat Aprilie 29, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 29, 2018 UP.Am citit tot topicul si am inteles ca oamenii care se judeca unul pe altul sunt prosti...Mie mi-ar placea sa fie mai inteligenti si sa nu ma plictiseasca vazandu-i cum se invart intr-o rotita ca niste soricei! Va e frica de judecata altuia si de aceea se pare ca nici unul nu aveti scapare...@Rozie a inceput prima cand a pus invidia ei alaturi de conditia unor prostituate. Ori ai un sentiment inalt fata de umanitate in intregul ei...ori nu ai nimic si-ti vezi de locul tau, esti marunt, mic printre altii mai marunti decat tine si aceasta-i toata povestea. PS. Nu o luati in nume personal cei care pe acest topic, m-ati mentionat si pe mine ca fiind o proasta, e doar vina voastra ca v-ati facut o impresie eronata despre mine, nu va cunosc standardele...dar e si normal daca mi-ati aratat in mod continuu cat sunteti de capabili sa va limitati in goana voastra dupa un statut in acest mediu social. 10 12
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 29, 2018 UP.Am citit tot topicul si am inteles ca oamenii care se judeca unul pe altul sunt prosti...Mie mi-ar placea sa fie mai inteligenti si sa nu ma plictiseasca vazandu-i cum se invart intr-o rotita ca niste soricei! Va e frica de judecata altuia si de aceea se pare ca nici unul nu aveti scapare...@Rozie a inceput prima cand a pus invidia ei alaturi de conditia unor prostituate. Ori ai un sentiment inalt fata de umanitate in intregul ei...ori nu ai nimic si-ti vezi de locul tau, esti marunt, mic printre altii mai marunti decat tine si aceasta-i toata povestea. PS. Nu o luati in nume personal cei care pe acest topic, m-ati mentionat si pe mine ca fiind o proasta, e doar vina voastra ca v-ati facut o impresie eronata despre mine, nu va cunosc standardele...dar e si normal daca mi-ati aratat in mod continuu cat sunteti de capabili sa va limitati in goana voastra dupa un statut in acest mediu social. Da ma da cand te ai trezit era ziua nu ? :laugh2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum