picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 30, 2018 si cum o aducem pe calea cea buna pe rozkendra ???Nu putem. 3
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Aprilie 30, 2018 Ce face sluga mea credincioasa? Bonjour, Mos Izmana! Comment allez-vous?Fii sincer, mosule, ai fost dat sluga-n casa la boier de mic? Sau ce traume ti-au marcat existenta trista, incat simti nevoia sa tot repeti cuvantul 'sluga'? Care să mai ia de Paraschiva, îi fut o palmă la ureche dă scuipă sânge pă cur. Tentwo... ie bine? 😅 Pot să dau țâr acum? 😄 Sezi bland, nea draperie, sa nu-ti sangereze singurul neuron semi-functional din dotare!
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Aprilie 30, 2018 Esti sigur de asta? :laugh2 :rax2 Cine-i androginul din poza? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Cine-i androginul din poza? Ma miram eu sa nu bagi in seama, obsedatul meu! :laugh2Lasa curu' iluminat prost, ti-am scris in alta parte... 1
vanatoru de prosti Reputație: 20 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:In Your Nightmares :) Oras:In Your Nightmares :) Postat Aprilie 30, 2018 Ma miram eu sa nu bagi in seama, obsedatul meu! :laugh2Lasa curu' iluminat prost, ti-am scris in alta parte... Nu te flata, nulitate batrana. Si nu o mai copia pe Roz.Oricat mi-ar placea sa te intalnesc cat mai putin pe forum, mi-e imposibil, pentru ca esti omniprezenta. Te intinzi ca raia pe toate topicele.Get a life! Or get a hobby, at least!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Nu te flata, nulitate batrana. Si nu o mai copia pe Roz.Oricat mi-ar placea sa te intalnesc cat mai putin pe forum, mi-e imposibil, pentru ca esti omniprezenta. Te intinzi ca raia pe toate topicele.Get a life! Or get a hobby, at least! :) Lingaul Rozetei, atat de fascinat de mine... imi spune ca o copiez! :laugh2Sunt batrana de cand m-am nascut, grasa si urata, de ce ma mai cauti? :) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 esti si proasta pa deasupra hahahahah
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 huaaaa grasaaaaaa esti si proasta pa deasupra hahahahah Posed o singura prostie, care de fapt este un sentiment pe care inca nu-l pot struni, o sa-i vina timpul.Vezi clipul pana la capat sa vezi cat de trist esti...https://www.youtube.com/watch?v=ytqhimFtY2A
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 huooooooo Pentru binele tau, ca stiu pe ce scara esti si unde sunt eu, nu ma mai provoca.Ce am simtit mai devreme nu mi-a placut, evit sa dau, pentru ca stiu ce pot... A mai ramas un sfert, stai in banca ta ca nici aia nu o sa ai!
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 VORBESTE FA LA NIVELUL MEU CA NU INTELEG NIMIC SI CONTINUI SA IMI BAT PULA DA TINE
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 HAHAHAHAHAHA VORBESTE FA LA NIVELUL MEU CA NU INTELEG NIMIC SI CONTINUI SA IMI BAT PULA DA TINE Nu sunt la nivelul tau, Iar rade bine cine rade la urma... :)
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 30, 2018 v ati bagat pula cu tot cu coaie in topingu rozei...sa mi bag o bere daca nu e gang bang literar aici =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Rozico,când o să înveți asta pe de rost o să discutam . "Futu-ti rădăcina din care a răsărit tulpina ,din care a crescut stejarul ,din care tâmplarul a făcut sertarul ,in care tăticu tau ținea prezervativele care s-au spart în pizda matii și a ieșit o vaca că tine. " Pupici ! 2
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 30, 2018 Rozico,când o să înveți asta pe de rost o să discutam . "Futu-ti rădăcina din care a răsărit tulpina ,din care a crescut stejarul ,din care tâmplarul a făcut sertarul ,in care tăticu tau ținea prezervativele care s-au spart în pizda matii și a ieșit o vaca că tine. " Pupici !Nici doamna educatoare nu m-a invatat asta :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Nici doamna educatoare nu m-a invatat asta :)Te învăț eu ,nu este nici o problema .
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 30, 2018 #trecetilafutut
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 30, 2018 Te învăț eu ,nu este nici o problema .Sunt cam tolomac de felul meu si prind greu :)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2018 Rozico,când o să înveți asta pe de rost o să discutam . "Futu-ti rădăcina din care a răsărit tulpina ,din care a crescut stejarul ,din care tâmplarul a făcut sertarul ,in care tăticu tau ținea prezervativele care s-au spart în pizda matii și a ieșit o vaca că tine. " Pupici ! Ce urat! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Sunt cam tolomac de felul meu si prind greu :)Facem ore suplimentare . 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Ce urat! :laugh2 :laugh2 :laugh2Daca are chef de glume,o ard și eu pe glume d'ale mele ... 1
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 30, 2018 Facem ore suplimentare .Nu-mi permit ore suplimentare si pe deasupra eu sunt zgarcit cu spume...scot fetili in oras la pufuleti si suc la dozator :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum