pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 E doar ala care il aduce la masa.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 E doar ala care il aduce la masa.Valetu' aka sluga :laugh2 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Ai curu' rezistent la cate muscaturi ai luat... :)Vorba unui prieten "da cu toti de pamant".Dar sunt bland, iertator si "degraba varsator de sange nevinovat", vorba vine ... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Miskine nu fi prost, pune poze cu nota de plata a stapanului !!! fii cocalar ca draperie :))) 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 Vorba unui prieten "da cu toti de pamant".Dar sunt bland, iertator si "degraba varsator de sange nevinovat", vorba vine ... :) Scuza-ma ca sunt directa, rezulta ca doar aparent esti bland si iertator.Ti-ar placea "de pamant" si "sange nevinovat", dar stim prea bine ca esti un las, nu? :)Las cu frustrari, incuiat, inhibat, care rareori vorbeste despre el, dar si atunci cu perdea...Nu mi-a placut ce ai scris.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Scuza-ma ca sunt directa, rezulta ca doar aparent esti bland si iertator.Ti-ar placea "de pamant" si "sange nevinovat", dar stim prea bine ca esti un las, nu? :)Las cu frustrari, incuiat, inhibat, care rareori vorbeste despre el, dar si atunci cu perdea...Nu mi-a placut ce ai scris.Da. Va doriti ca sa narez despre mine? Si va rog frumos sa nu mai patrundeti in subconstienul mieu! Ma prefer incuiat. :)
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Incerc sa decid, ce e mai gretos : "sclavaii", gen @moneytalks, @pusteleu si @ion de la raion/maimuta curentata, care, dupa ce scriu, asteapta sa vada, daca "bajetii rad cu ei" sau limbismul lui @picon, nu la adresa curvelor, pentru ca asta e deja intrat in istorie, ci la adresa trepanatilor, se stiu ei, care nu se prind, ca @picon vrea sa fie si el invitat in oras, la o ceafa de porc. De data asta, sa NU continuati, ca deja ati intrecut orice limita. 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 Da. Va doriti ca sa narez despre mine? Si va rog frumos sa nu mai patrundeti in subconstienul mieu! Ma prefer incuiat. :) Defect personal. :)Am vorbit doar de caracter, pe unii ii fac de tremura parul incercand sa afle de unde stiu...Nu mai vorbi asa. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Sa vina sluga Miskin !!! Cea mai buna sluga care am avut-o vreodata, 3minute i-a luat sa raspunda la comanda stapanului !!! Asta inseamna sa fii mafiot :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Incerc sa decid, ce e mai gretos : "sclavaii", gen @moneytalks, @pusteleu si @ion de la raion/maimuta curentata, care, dupa ce scriu, asteapta sa vada, daca "bajetii rad cu ei" sau limbismul lui @picon, nu la adresa curvelor, pentru ca asta e deja intrat in istorie, ci la adresa trepanatilor, se stiu ei, care nu se prind, ca @picon vrea sa fie si el invitat in oras, la o ceafa de porc. De data asta, sa NU continuati, ca deja ati intrecut orice limita. Bravo catelus, ai un os https://media.giphy.com/media/4SYQ0rDfsBifu/giphy.gif 1 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Defect personal. :)Am vorbit doar de caracter, pe unii ii fac de tremura parul incercand sa afle de unde stiu...Nu mai vorbi asa. ;)Trebuie sa intru in garda.Sunteți periculoasa foc. Voi deveni si mai "las" :)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 raioane mai taci ba daten mortii matii ca te uiti jos pa toping sa vezi cine e on si scrie comentariu si dupa aia vii si scrii sa vina sluga ,
picon Reputație: 1046 Postat Mai 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 4, 2018 Incerc sa decid, ce e mai gretos : "sclavaii", gen @moneytalks, @pusteleu si @ion de la raion/maimuta curentata, care, dupa ce scriu, asteapta sa vada, daca "bajetii rad cu ei" sau limbismul lui @picon, nu la adresa curvelor, pentru ca asta e deja intrat in istorie, ci la adresa trepanatilor, se stiu ei, care nu se prind, ca @picon vrea sa fie si el invitat in oras, la o ceafa de porc. De data asta, sa NU continuati, ca deja ati intrecut orice limita.Sau mata'? 3
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 bagatiai pula in mata credeai ca esti si tu smecher ? fgm da rupt
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 ion da la pula mea, sclavu personal a lu rupta da ines 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 sunt sluga DMXsi acum ce te lauzi ??? 1 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 ma laud ca-mi bag pula in ma-ta aia chioara =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 YOYO cand o sa ai bani un buzunar sa traversezi strada. Pana atunci stai la cerseala saracule ! 1 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 Trebuie sa intru in garda.Sunteți periculoasa foc. Voi deveni si mai "las" :) Sunt, recunosc, mi-am dezvoltat partea spirituala, pe langa faptul ca mi-am dorit psihic sa stiu ce e intr-un om...N-ai de ce sa fii mai las, nu dau decat atunci cand chiar nu se poate altfel.De multe ori se poate altfel, dar sunt si foc, nu accept orice...Nu m-ai jignit, doar ai spus ce simti, te inteleg.Putem continua pe nota cum sa scapi de acele sentimente... :)Sunt periculoasa, dar nu cu oricine. ;)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 si acum ce te lauzi ??? Are nervii la limita, inca putin si-si rupe pula s-o dea la rate... :) ma laud ca-mi bag pula in ma-ta aia chioara =)) Laba, faci laba! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Are nervii la limita, inca putin si-si rupe pula s-o dea la rate... :) Laba, faci laba! :laugh2 Exact, a cedat nervos pentru ca nu a venit postasul :laugh2 2 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Credeam ca @dylanbuc a dus lacheismul la cote nemaintalnite, dar @ion de la raion e deja senzatie. Oricum, orice disputa cu vuvuzeaua asta, ori @pilipica, este pierduta de la inceput, pentru ca, a le raspunde, este deja considerata o victorie pentru ei. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Credeam ca @dylanbuc a dus lacheismul la cote nemaintalnite, dar @ion de la raion e deja senzatie. Oricum, orice disputa cu vuvuzeaua asta, ori @pilipica, este pierduta de la inceput, pentru ca, a le raspunde, este deja considerata o victorie pentru ei. Mai incearca, macar YOYO are mai mult farmec decat tine. 2 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2018 Exact, a cedat nervos pentru ca nu a venit postasul :laugh2 I-am promis eu niste hartie igienica in care sa planga... :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum