Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Nici la Siret nu mă doare. Am spus-o și o mai spun,știe unde mă găsește daca vrea sa vorbim fata in fata.față-n spate, nu? :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 față-n spate, nu? :)))Cu biserica 😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Cu biserica Io vorbesc gura-n gura cu o bere :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Io vorbesc gura-n gura cu o bere :DIn timp ce eu îl ascult pe Maluma. 😂
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 5, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 5, 2018 Cand se coc roșile?Si tu poftesti la o painica cu rosi? =)) =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 In timp ce eu îl ascult pe Maluma. cine-i ăla? :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Si tu poftesti la o painica cu rosi? =)) =))Are Carla :)) 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 5, 2018 Asta cu "nu dai quote, de frica", tot de la mine o stii. Nu te scot fraerii in oras. Continua-ti balariile.N-am mai ieșit de doi ani și mai bine cu ei în oraș, băi labă tristă! Iar chestia aia cu quote, cred că invers!Te cheamă la masa 6, keep walking! 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 5, 2018 Eu : blond, aveam costum-trening, sneakers Nike, tatuaj deasupra curului.El : tuns scurt, mafiot de benzinarie, tricou mulat Balmuin(nu Balmain), tatuaj pe brat, burta. Afara : BMW seria 3 cu numar de Brailla.Ambii : accent moldovenesc. Asta-s. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Si tu poftesti la o painica cu rosi? =)) =))Igen 3
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 5, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 5, 2018 IgenDoar Carla ne poate ajuta,mergem impreuna? =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Doar Carla ne poate ajuta,mergem impreuna? =))Mă iei și pe mine ? 🙃🙃🙃
picon Reputație: 1046 Postat Mai 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 5, 2018 NumaibețCeai mă? :laugh2 5
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 5, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 5, 2018 Mă iei și pe mine ? Ma mai gandesc,ca esti cam bagaboanta :D :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Ma mai gandesc,ca esti cam bagaboanta :D :)Promit că o să fiu cuminte ðŸ˜ðŸ˜
picon Reputație: 1046 Postat Mai 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 5, 2018 Iti vine sa te iei de cap, cand citesti povestile de viata ale acestor copile, ajunse curve de pe la 15-16 ani.Auzi la ele...dusmani, invataminte despre viata, de parca ele ar fi persoane publice.Dusmani are Salman Rushdie sau fata aceea din Pakistan, care a primit Nobel.Ba, marile voastre probleme si dusmanii aferenti sunt reprezentate de certurile din sat si vreo datorie de-a lui iuby. Eu nu-i inteleg pe fraerii, care se indragostesc de baragladinele astea. Amadele din viitor.Urâtă viață ai avut! Te-a marcat, este? :laugh2 6
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 N-am mai ieșit de doi ani și mai bine cu ei în oraș, băi labă tristă! Iar chestia aia cu quote, cred că invers!Te cheamă la masa 6, keep walking!Peste 99% din replicile tale sunt furate/imprumutate de la alti useri, inclusiv de la cei, care isi bat joc/si-au batut joc de tine.Observ, ca modifici postari, replici unor postari d-ale mele, care nu au nici o legatura cu tine sau ciugulesti atentie, pe alte topice.Asta spune multe. Renunta a te mai lingusi/baga in seama cu ei, deja e jenant.Il ai pe Pilipica, poate te scoate el in oras, acum ca sunteti mari pretini. Continua-ti balariile si limbismul.Esti aproape de perfectiune. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Mijkin, oferta mea sa iesim la un bors autentic ramane. Nu fi prost (an)! 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 5, 2018 Peste 99% din replicile tale sunt furate/imprumutate de la alti useri, inclusiv de la cei, care isi bat joc/si-au batut joc de tine.Observ, ca modifici postari, replici unor postari d-ale mele, care nu au nici o legatura cu tine sau ciugulesti atentie, pe alte topice.Asta spune multe. Renunta a te mai lingusi/baga in seama cu ei, deja e jenant.Il ai pe Pilipica, poate te scoate el in oras, acum ca sunteti mari pretini. Continua-ti balariile si limbismul.Esti aproape de perfectiune. :)Sincer ar fii interesant sa merg cu Picon la un sprit,iar tu sa ne servesti slugarnic.Apropo,cand vorbesti de cei care imprumuta ciumecarii de la altii,nu uita ca te bucuri ca un copil cand imi postezi poza de la SPA,jmecherie pe care ai invatat-o de la mine,copilul meu. 2 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 m-am intristat :( fa ines cum fa dupa atatea futaiuri da lux sa te alegi cu un 320d si un folder cu muzica.ralu ? pfai de pula de stiam ca esti asa proasta nici nu-mi mai bateam pula da tine :(
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 ati las spaga un milion daca promiti ca iti cumperi de mancare de iei si nu dai share cu iubi =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum