Sari la conținut

Inesis - India nu e in Asia. Dar poate e in Londra!

Postări Recomandate

Reputație: 10787
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu mai puteam de ras cand vedeam la notificari ca dadea minusuri de la 2 noaptea la 4 dimineata. I-am furat somnul, si-a luat panica maxima stiuletarul.

Cred ca ii vine sa sparga ecranul cand vede ca are reputatia pe minus si inca nu-si poate explica.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

:laugh2 Imi aduc si eu bine aminte,am ras cu lacrimi.In 2 minute se duceau 1500 de minusuri la stiuletar,iar el statea o noapte intreaga

Eu nu mai puteam de ras cand vedeam la notificari ca dadea minusuri de la 2 noaptea la 4 dimineata. I-am furat somnul, si-a luat panica maxima stiuletarul.

Cred ca ii vine sa sparga ecranul cand vede ca are reputatia pe minus si inca nu-si poate explica.

Si acum e pe minus :)))

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ba Puleasca , venite din partea unui Lindic  sigur ai ras de propria prostie  ...tocmai de aceea te-am si bagat sa cheltuiesti 140 de lei . ai pierdut o carja  pe 2 luni  si te-ai ales cu o laba constanta  de cateva ore  pierdute geaba .

Amaratule , m-am apucat de tine cand erai la 2800 de puncte si sub 3000 de postari proprii . Te-am faultat intr-o zi , nu nopti intregi . Ce-o tot dai  in delirul Pisatului  cu zile , nopti , ore ?

Tu in schimb in incapatanarea ta de prostalau ai muncit la 14.000 de postari ca ursul (sa le iei pe toate la rand....aici e vorba de zile si ore , nu gluma )  Plus ca dupa aceea ai mai si muncit un timp sa-ti  refaci stocul la puncte si sa ajungi la 9000 , ca sa-ti  reduca pizdele timpul de asteptare , daca te vad cu o Reputatie  Excelenta ..

Basca ca ai muncit o perioada buna de timp  si la reputatia lui Picoaie si  a Pisatului ca trebuiau reantregite si acelea ca-i minusau si altii .

Si tot tu ai ras , tolomacule ? Ba , dar prost mai esti ...si tot tu cauti motive sa te justifici inutil  :ras

PS: Pai da bai haION-ule/prostule , sunt pe minus , ca  nu ma ajuta cu absolut nimic in viata de zi cu zi , mai ales pe un forum in  care Reputatia nu mai reprezinta absolut nimic serios. Ce e asa o nedumerire ? Doar Pulesteii au nevoie de multe puncte , ca nu  le mai raspunde pizdele  la  PM-uri ptr. programare , cand incep cu milogeala

• Like 2
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ba Puleasca , venite din partea unui Lindic  sigur ai ras de propria prostie  ...tocmai de aceea te-am si bagat sa cheltuiesti 140 de lei . ai pierdut o carja  pe 2 luni  si te-ai ales cu o laba constanta  de cateva ore  pierdute geaba .

Amaratule , m-am apucat de tine cand erai la 2800 de puncte si sub 3000 de postari proprii . Te-am faultat intr-o zi , nu nopti intregi . Ce-o tot dai  in delirul Pisatului  cu zile , nopti , ore ?

Tu in schimb in incapatanarea ta de prostalau ai muncit la 14.000 de postari ca ursul (sa le iei pe toate la rand....aici e vorba de zile si ore , nu gluma )  Plus ca dupa aceea ai mai si muncit un timp sa-ti  refaci stocul la puncte si sa ajungi la 9000 , ca sa-ti  reduca pizdele timpul de asteptare , daca te vad cu o Reputatie  Excelenta ..

Basca ca ai muncit o perioada buna de timp  si la reputatia lui Picoaie si  a Pisatului ca trebuiau reantregite si acelea ca-i minusau si altii .

Si tot tu ai ras , tolomacule ? Ba , dar prost mai esti ...si tot tu cauti motive sa te justifici inutil  :ras

PS: Pai da bai prostule , sunt pe minus , ca  nu ma ajuta cu absolut nimic in viata de zi cu zi , mai ales pe un forum in  care Reputatia nu mai reprezinta absolut nimic serios

faci pe prostul sau esti retardat?

!40 mii de puncte ti-ai dat singur cu samuraiulmuist si muschetarii.Apoi ai dat sute de mii de minusuri cand ai devenit sluga celor care bana userii importanti......

Pe cine incerci sa minti taratura?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator batranul george
Postat

Deci cine bana userii?

Postat

Deci cine bana userii?

Miky,cine PLM? Vezi minusurile date de Miky,Last samurai si muschetarii

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Besi ma alcoolistule impotent  cu   fabulatiile tale 

Doar puncte de reputatie ai in cap , inca din 2016 - vechile tale obiceiuri care persista si in momentul de fata  , cand ma bombardai cu PM-uri si zi si noapte si te milogeai de mine sa te ajut sa-ti minusezi dusmanii tai virtuali  ,  ca ai platit si tu o singura data un cont verde din bruma de bani de amarastean si nu stiai ce sa faci cu acesta  , fapt ptr. care si ti-am si dat cu sutul , boschetarule . Ai uitat ? :ras

• Like 2
Postat

Deci cine bana userii?

Taranul jegos o s spuna ca nu a avut niciodata clone,asa ca citeste PM-ul asta trimis lui "Pisicuts"

post-4015-0-98458800-1525871986_thumb.png

• Minus 1
Postat

Besi ma alcoolistule impotent  cu   fabulatiile tale 

Doar puncte de reputatie ai in cap , inca din 2016 - vechile tale obiceiuri care persista si in momentul de fata  , cand ma bombardai cu PM-uri si zi si noapte si te milogeai de mine sa te ajut sa-ti minusezi dusmanii tai virtuali  ,  ca ai platit si tu o singura data un cont verde din bruma de bani de amarastean si nu stiai ce sa faci cu acesta  , fapt ptr. care si ti-am si dat cu sutul , boschetarule . Ai uitat ? :ras

Schizofrenicule,cum e sa ai halucinatii si sa crezi ca Iness e Motanul? :laugh2  :slap2

Ti-am spus ca esti bolnav psihic

• Minus 1
Postat

Miky,cine PLM? Vezi minusurile date de Miky,Last samurai si muschetarii

Ai gresit adresa , boschetarule...pe Batranul George  nu l-am banat eu  . Eu imi asum oricand numele acelora pe care i-am banat

Tu cu anturajul tau de kkt  si cu sponsorizarile curvelor  de lux care va puneau  in permanenta la treaba , zi si noapte ,  ca nu le conveneau  postarile diversilor useri

• Like 3
Postat

Ai gresit adresa , boschetarule...pe Batranul George  nu l-am banat eu  . Eu imi asum oricand numele acelora pe care i-am banat

Tu cu anturajul tau de kkt  si cu sponsorizarile curvelor  de lux care va puneau  in permanenta la treaba , zi si noapte ,  ca nu le conveneau  postarile diversilor useri

Zi sa nu mai ai parte de stiuleti infipti in cur ca nu l-ai banat tu.

• Minus 2
Postat

Boschetarule , am mai explicat ca  nu au fost 10 SP-uri , au fost doar acei 4 samurai ,   sponsorizati de mine si folosite de terte persoane . Eu imi asum ce fac .

Ia spune cate sponsorizari au facut curvele de lux si v-au dat indicatii si de ocupatie , minusand chiar cu script ?

Ca tu esti o saracie , dar minusai zilnic de pe zeci de conturi SP , ca doar se vedea clar ce dusmani virtuali atacai  .

PS: La  notificari ii apare cine l-a banat  , boschetarule ... tu cu curvele de lux , ca si astea au  profitat de pe urma ta si au pus un nebun pe treaba  , ca tot atarna pe aici ca sobolanul si zi si noapte.  :ras

• Like 3
Postat

A dat Pisatul martalog in benga cu turnatoriile lui . Ce pizdica de barbat   :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Ce face xoxo?

Da ines ?

Vizitator
Postat

Taranul jegos o s spuna ca nu a avut niciodata clone,asa ca citeste PM-ul asta trimis lui "Pisicuts"

Ai de PLM de terminat. Auzi la asta,cica Inesuka e Pisicuts. Deci jigodia de Miky77 bana userii de aici, futulas in gura de boschetar.

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Să.mi bag pula în punctele voastre...

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ceau făcut ăia cu violu'?  :laugh2

• Minus 2
Reputație: 10787
Postat

@Miky: baga-mi-as pula-n gura ta de vierme. Cum ai tupeu schizofrenicule sa minti atat?

Mie mi-ai dat minus de pe contul tau pe toate posturile. Si dupa ai inceput sa-mi dai de pe alte conturi clona. Mi-ai dat in total peste 10 000 de minusuri.

Nu aveai cum sa dai mai multe pentru ca aveam sub 3500 de posturi.

Dar cum tu vorbesti mult si mananci mult cacat, te-am ars sanatos.

Prin chestiile astea se vede ca esti schizofrenic.

Tu si cu clonele tale dadeati mii de minusuri multor useri, nu doar mie.

In final, noi am avut pulile mai mari si mai multa minte.

Te-ai chinuit degeaba si tot ai supt-o.

Nu te intereseaza de puncte, dar stai cu conturi platite si ai avut probabil 10-15 conturi. Sa-mi sugi pula, saracule!

• Minus 1

Postat

@Miky: baga-mi-as pula-n gura ta de vierme. Cum ai tupeu schizofrenicule sa minti atat?

Mie mi-ai dat minus de pe contul tau pe toate posturile. Si dupa ai inceput sa-mi dai de pe alte conturi clona. Mi-ai dat in total peste 10 000 de minusuri.

Nu aveai cum sa dai mai multe pentru ca aveam sub 3500 de posturi.

Dar cum tu vorbesti mult si mananci mult cacat, te-am ars sanatos.

Prin chestiile astea se vede ca esti schizofrenic.

Tu si cu clonele tale dadeati mii de minusuri multor useri, nu doar mie.

In final, noi am avut pulile mai mari si mai multa minte.

Te-ai chinuit degeaba si tot ai supt-o.

Nu te intereseaza de puncte, dar stai cu conturi platite si ai avut probabil 10-15 conturi. Sa-mi sugi pula, saracule!

Hai bre,lasa-l in pace ca a plecat cu ochii in lacrimi.Il mai vedem peste 2 saptamani.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...