avecenna Reputație: 148 Postat Iulie 15, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 15, 2020 Nu prea ii place deaia zice ca nu face, dar face:)) tu cum ai dat de ea daca telefoanele sunt inchise? Aveti o relatie mai speciala?
cbatoni Reputație: -109 Postat Iulie 16, 2020 Postat Iulie 16, 2020 O face,chiar dacă nu-i place,cu mine nu o face,că nici mie nu-mi place.da la uni le place cand Roxi face pisulache. Sti cum îidai dar si primești, de sus să nu amețesti. De Roxi mie îmi place,relația speciale,unde te crezi,la aparate.? Hai glumim, futem plătim. 1
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat August 4, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 4, 2020 Si noul numar este?
andaxu Reputație: 7 Postat August 4, 2020 Postat August 4, 2020 Am văzut acum vreo săptămână un anunț cu alt număr de tel și în care se dădea cu 10 cm mai inalta, am recunoscut o după voce, abia vorbea, probabil iar se drogasePoate ne ajuta colegu
sokrat Reputație: 40 Postat August 4, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 4, 2020 Ce numar de telefon are fata?
davidenko89 Reputație: 11 Postat August 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat August 6, 2020 👌
maleacatalin Reputație: 42 Postat August 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2020 Sigur mai activeaza sub alt numar si nume, e doar o chestiune de timp pana va fi reperata de un coleg. 1
bubulix Reputație: 113 Postat August 13, 2020 Postat August 13, 2020 Colegii zic ca nu mai are telefoanele deschise de pe la final de Iunie.Este genul de femeie ce se fute și cand este la ciclu (mi s-a întâmplat personal, am lăsat recenzie mai in urma, igiena 0)Chiar ea anunta pe pagina precedenta ca doua zile din saptamana lucrează non stop. Adunați voi informațiile 1+1In concluzie, nu este genul sa își ia 2 luni "concediu" ma îndoiesc ca mai revine 1
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat August 13, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2020 ori a ajuns prin italia, ori supradoza..ori naiba stie
bubulix Reputație: 113 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Nu as recomanda nimănui Italia în contextul actual
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2020 S-a tratat de BTS vanessa???cbatoni ai cuvantul :laugh2 :laugh2 1
cbatoni Reputație: -109 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 S-a tratat de BTS vanessa???cbatoni ai cuvantul :laugh2 :laugh2S-a tratat de BTS vanessa???cbatoni ai cuvantul :laugh2 :laugh2 Să trăiți!! Permiteți să raportez Roxi este în plină formă,$))) Are o tehnică nouă pentru doritorii de uro pasivi#))bea ceai de musețel,urinează ceai de corcoduse*))iuiuu 1 2
jim_raynor Reputație: 516 Postat August 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2020 vanessa nu ai raspuns la ce te-am intrebatlasa draq drogurile :(( :(( :((
bubulix Reputație: 113 Postat August 19, 2020 Postat August 19, 2020 A fost la program 9 - 24 si cu 2 zile continuu. Eu sincer nu stiu clinici cu program de la ora 24 la 8 dimineata. Deci cand sa se trateze?
199522 Reputație: -64 Postat August 20, 2020 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat August 20, 2020 Baiii nu înțeleg nimic cum naiba conatctez domnișoară cum fraților
fxlx Reputație: 1515 Postat August 20, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat August 20, 2020 Baiii nu înțeleg nimic cum naiba conatctez domnișoară cum frațilorE retrasa, aici se vorbește de cum lucra înainte :)
maleacatalin Reputație: 42 Postat August 26, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2020 Cred ca va aparea in peisaj odata cu inchiderea sezonului estival. 1
bubulix Reputație: 113 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Baiii nu înțeleg nimic cum naiba conatctez domnișoară cum fraților Un tovaras o gasise pe publi24, dar nu erau pozele ei. Din cate am inteles se mutase din baba Novac la Horoscop (Unirea) in noua locatie.O pagina mai in spate, in postul lui Cbatoni zicea isi luase o pauza si a revenit cam acum o luna. Dar cel mai bine scrie el despre ce este vorba. Zicea ca are un numar de telefon al ei, nu stiu daca vrea sa il lase pe forum.
cbatoni Reputație: -109 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Salut, i-am spus, Roxana întreabă unul altul de tine,dă le si lor o gură din pasă a ta," nu le dau Toni,nu m-ai vreu să mă bag iar în haznaua de pe ninfomane,nu stau eu linistită așa "" M-am inervat tare cand a zis hazna,nu permit așa ceva.este un site onorabil. La prima vedere*))) 1 2
moranueugen Reputație: 40 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2020 Nu am inteles. Pana la urma mai lucreaza fata sau nu? Si daca da unde si la ce numar de telefon
cbatoni Reputație: -109 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Mă văd regulat cu Roxana,arată foarte bine😠mi-a spus că sunt câțiva clienți pe care i-ar face plăcere săi revadă.dar că le-a pierdut nr.de tel. Nu m-ai vrea să intre aici,așa că am să le dau nr.de tel.in PM nominal. 2 2
cbatoni Reputație: -109 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 Bă ce credeti,unul care pe altă pagină tot aici o făcea în toate felurile,acum îmi lasă mesaj că și-ar dori tare mult să o revadă,și că își cere scuze ptr.jigniri. Câte fețe aveți bă tărfelor. 2 2
baiatul cu shaorma Reputație: 620 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Aici Oras:Aici Postat Septembrie 4, 2020 Bă ce credeti,unul care pe altă pagină tot aici o făcea în toate felurile,acum îmi lasă mesaj că și-ar dori tare mult să o revadă,și că își cere scuze ptr.jigniri.Câte fețe aveți bă tărfelor.zoe, fii barbata si pune poza cu PM-ul, suntem in familie ;) 5 3
moranueugen Reputație: 40 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2020 Mă văd regulat cu Roxana,arată foarte bine mi-a spus că sunt câțiva clienți pe care i-ar face plăcere săi revadă.dar că le-a pierdut nr.de tel.Nu m-ai vrea să intre aici,așa că am să le dau nr.de tel.in PM nominal.ti-as da pm daca as putea
cbatoni Reputație: -109 Postat Septembrie 4, 2020 Postat Septembrie 4, 2020 zoe, fii barbata si pune poza cu PM-ul, suntem in familie ;) Iuda,este PM.Nu se face așa ceva.chiar dacă sunt în război,atacăm cu arme convenționale. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum