Sari la conținut

Moderator nou

47 membri au votat

1. 1. Posibili inlocuitori

• Rozkendra
      6
    • Picon
      4
    • Inesis
      7
    • Avpop
      2
    • VisTantric
      1
    • Xoxo
      6
    • Tanya
      1
    • The Cat
      6
    • Siana
      0
    • Marean no1
      3
    • Anonna
      1
    • Lopix
      1
    • Bettyblue Herpesita
      2
    • Miky77
      2
    • Ana Paraschiv(varianta originala)
      1
    • Trollescoviciulos
      0
    • Justlove
      1
    • The Godfather
      2
    • +altii la cerere
      1

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Te mai futi neprotejat ? intreb pentru un prieten de la Sanepid.Te faci ca nu intelegi ?

Te mai fuți neprotejat? Vreau să te prezint unui "prieten". E vorba de Mîșkin. :laugh2

Dar  prosti mai sunteti  . Ati ajuns sa va imprumute  pana si  replicile , de la unul la altul 

S-a dat dracu' orice urma de telectual  din Picoaie  , nu ca ar fi existat vreodata  =))

PS: Ba sa va dau si puncte de apreciere ? Nu de alta , dar sunteti  ca  in proverbul acela  " Aceeasi Marie ,  cu alta palarie"  , adica niste fatalai desavarsiti   .....ma mai gandesc 

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dar  prosti mai sunteti  . Ati ajuns sa va imprumute  pana si  replicile , de la unul la altul 

S-a dat dracu' orice urma de telectual  din Picoaie  , nu ca ar fi existat vreodata  =))

PS: Ba sa va dau si puncte de apreciere ? Nu de alta , dar sunteti  ca  in proverbul acela  " Aceeasi Marie ,  cu alta palarie"  , adica niste fatalai desavarsiti   .....ma mai gandesc 

Mai du-te mă, în pula mea, prostul satului, ce ești! Ce pula mea te tot bagi în seamă, băga-mi-aș pula-n dumicații tăi! Dacă ești redus mintal și nu înțelegi caterinca, ieși dracu' și vezi-ți de știuleții tăi, aschimodie!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai du-te mă, în pula mea, prostul satului, ce ești! Ce pula mea te tot bagi în seamă, băga-mi-aș pula-n dumicații tăi! Dacă ești redus mintal și nu înțelegi caterinca, ieși dracu' și vezi-ți de știuleții tăi, aschimodie!

Ce prost e Miky asta, IQ 10. Cum de mai are tupeu sa latre pe forum, nu pot sa inteleg.

• Like 2
  • Minus 1
Reputație: -1394
Postat

Dar  prost  mai esti Mos Pintilie , iar ti-a kkt  dovleacul o repetitie 

Ba senilule , sa nu mai speli izmenele la toti pisarciosii , ca uite in ce  hal ai ajuns

Da-ti-as  cu un con pe la cur , straponatule , ca stiuletii nu cresc pe la mine prin zona   =)) 

• Like 1
Postat

Ce prost e Miky asta, IQ 10. Cum de mai are tupeu sa latre pe forum, nu pot sa inteleg.

După ce că e o jigodie penală și retardat, mai are și tupeu, aschimodia!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

După ce că e o jigodie penală și retardat, mai are și tupeu, aschimodia!

Inca se mai crede patron !

https://www.patrontequila.com/binaries/medium/content/gallery/patrontequila/products/patron-silver/bottle.png

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Inca se mai crede patron !

https://www.patrontequila.com/binaries/medium/content/gallery/patrontequila/products/patron-silver/bottle.png

E un căcat uscat, în șanț!

• Minus 3
Vizitator
Postat

Oare Betty pe cine a mai tepuit ? 

• Minus 1
Postat

Oare Betty pe cine a mai tepuit ?

Întreabă-l pe știuletar, că el stă cu limba în pizda ei, aia cu herpes. Fi-mi-ar silă de amândoi!
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Întreabă-l pe știuletar, că el stă cu limba în pizda ei, aia cu herpes. Fi-mi-ar silă de amândoi!

:))))) e sclavul ei  :sado

• Minus 1
Vizitator
Postat

Aț găsit ?

Reputație: -100
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa presupunem ca motanu' nu mai este moderatorul acestui site. :)

Pe cine ati dori sau v-ar placea sa vedeti in locul lui? :)

Cei care voteaza sunt rugati sa-si argumenteze raspunsul :)

PS:Clonele sunt rugate sa nu te voteze!!! :)

Maestre,

Daca ai avut aceasta minunata idee, dpdv al meu, as sugera sa faci si o mica caracterizare a fiecarui membru propus de tine, doua propozitii de fiecare, una PRO si una CONTRA , daca exista?

Te bagi? :))

• Like 1
Vizitator
Postat

Ma bucur ca sustii :)) ... ideea dragul meu.

A sunat gay

Băiatul meu =))

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Să vină Duie Mragnea cu morții lui să mă voteze...:)))

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mi-am facut inca vreo idee despre inteligenta sa, insa are dreptate...asa ceva nu este caterinca! E o hartuire care-o impuneti deja de cateva luni cu riscul ca eu sa am parte in intalniri de o doza de hartuire care sa-mi strice efortul de a crea un moment. Norocul meu ca am experienta in interactiunea umana!... 😈
  • Like 6
  • Minus 21
Postat

Am votat cu Picon.

Sa poata sa promoveze in liniste curvele, pe care le linge-n cur de vreo 7 ani.

Da, pe mata'!

• Minus 3
Postat

Nu mi-am facut inca vreo idee despre inteligenta sa, insa are dreptate...asa ceva nu este caterinca! E o hartuire care-o impuneti deja de cateva luni cu riscul ca eu sa am parte in intalniri de o doza de hartuire care sa-mi strice efortul de a crea un moment. Norocul meu ca am experienta in interactiunea umana!...

Culcă-te!

• Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Culcă-te!

Tu sa taci!

Postat

Tu sa taci!

Hai, că te-ai obrăznicit, prăjito!

P.S. Ne vedem pe topicul tău!  Ai și tu un fan: pe terminatul de Cerrone.  :slap2

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.