Sari la conținut

Blonda - 0767141719

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

Andreea19 ani

Iti pot oferi masaj de relaxare la domiciliul meu zona alba iulia 80 sedinta detalii la tel

Detalii suplimentare

120 h

Poze reale

• Oras:bucuresti
Postat

Tocmai ce m-am intors de la "domnisoara" din anunt. Pozele sunt reale.
Anuntul ei a aparut la 15:25,la 15:50 am sunat-o si mi-a zis ca e libera peste 30 de minute dupa ce mi-a comunicat locatia,am sunat peste 30 de minute...
si pauza,intr-un final dupa inca 10 minute de asteptat mi-a raspuns la tel si mi-a dat indicatii catre bloc iar in timp ce intram in bloc cu telefonul
in mana alt "client satisfacut" al "domnisoarei" iesea si dandu-si seama unde ma duc imi lanseaza un avertisment zicandu-mi "e nasparlie,frate" (pe
aceasta cale tin sa ii multumesc tipului respectiv daca apuca sa citeasca asta) si intr-un final ajung in fata apartamentului ei si deja imi facusem
planul in ideea in care chiar daca nu arata cine stie ce,macar sa vad ce stie sa faca si sa avertizez si alte persoane daca nu este ok si dc nu este ok.
Mi-a deschis usa titulara anuntului imbracata intr-o rochie de strada,m-a poftit inauntru,m-am uitat la ea din cap pana in picioare,am descoperit ca are
un tatuaj pe "brand" cu textul "laura" care zici ca e facut in inchisoare de o alta detinuta sa-si marcheze marfa dar cand am intrebat-o mi-a zis ca asa
o cheama pe sora ei,tipa destul de inalta pe la 1.70 si cam 55-60kg.Dupa ce am ajuns in camera avand avertismentul de cand am intrat in scara mi-am zis
sa ii fac testul fastfuck si asa ca am intrebat-o "cum ai prefera sa stau?1 ora sau 1 finalizare?te intreb ca poate te grabesti sa ajungi undeva." si
mi-a raspuns ca prefera 1 finalizare deoarece "mai asteapta unu' jos",dupa m-am dezbracat si m-am dus sa fac un dus(ceea ce ea nu a indraznit sa faca,
probabil o avea o alergie la apa) iar cand am revenit in camera ea era in continuare imbracata in rochia de strada si isi butona telefonul,iar cum
a lasat telefonul jos m-a intrebat cum vreau oralul iar eu i-am raspuns "protejat,desigur" si a deschis un prezervativ si a venit spre mine dar am
oprit-o si i-am zis ca nu are cum sa-l puna pe pwla moale,asa ca am inceput sa o dezbrac si i-am descoperit si sanii care erau destul de lasati chiar
daca erau un nr.2 deoarece probabil a alaptat dupa am pus-o sa faca o pirueta incat sa o inspectez mai bine si am descoperit ca era rasa,dar nu 100%
parea ca a inceput sa se rada si dupa a tot sunat cate un client azi,unul ieri si tot a fost intrerupta incat sa nu termine dar am zis hai sa-mi testez
capacitatea penisului de efort in conditii de stres si am pus-o sa-mi faca un handjob pana se intarea juniorul,ceea ce s-a intamplat in cele din urma
cu o mentiune din partea ei "de obicei nu trebuie sa fac asta ca e deja tare din prima",dupa i-am zis sa-mi puna prezervativul si cu extrem de multa
stangacie a reusit sa-l puna,dupa a inceput sa-mi faca sex oral sau mai degraba ii zic numele adevarat,adica laba-n gura cu miscari rapide sa termin
repede,dupa i-am zis sa se puna intr-un reverse cowgirl intre picioarele mele(nu prea voiam sa ii vad fata) si s-a conformat si se misca chiar
surprinzator de bine dar tot cu filozofia "da-ti drumul repede" dictata de miscarile ei,dupa am pus-o capra si am dat in ea pana am umplut prezervativul.
In timpul asta s-a imbracat si a inceput sa raspunda le telefoane si le comunica tuturor unde sa ajunga si pretul in timp ce eu am mers la dus.
Am mai incercat sa comunic cu ea un pic,am intrebat-o de cat timp lucreaza si a schitat un zambet tamp si mi-a zis nesigura pe ea "de 1 an".
M-am imbracat si cand sa ies pe usa imi zice "te rog sa ii deschizi si tu baiatului care e jos",aproape m-a bufnit rasul,acum ma fac si portar dar aveam
intentia sa-l atentionez si eu pe cel de jos cum a fost si eu atentionat la randul meu.Dupa am intrat in lift si cand sa cobor un nene care folosea
si el liftul in calitate de locatar a inceput sa ma complimenteze pentru ca inchid usa la lift deoarece sunt alte persoane care ies cu telefonul in mana
dar uita sa inchida usa si l-am mai suportat si pe noul meu bff din lift pana sa ies din scara dar cand sa ies din scara a intrat un nene cu copilul si
nu am apucat sa-l reperez pe urmatorul client incat sa-l atentionez si eu pe el cum am fost si eu atentionat.
partea cu notele:
locatie : 8,usor de ajuns(langa banca agricola de langa bcr-ul de la alba iulia) iar in baie am gasit prosoape si gel de dus.
aspect : 6,se vede clar ca a pus mana pe sapa o buna perioada din viata ei pana sa puna mana pe pwla,tarancuta venita sa faca bani in capitala.
igiena : 6,chiar daca nu am simtit vreun miros nu am vazut sa faca vreun dus deoarece s-a imbracat instant sa-l astepte pe urmatorul si nici macar
servetele umede nu a folosit.
sex oral : 5,laba-n gura,nimic de povestit.
sex normal : 6,s-a miscat ok intr-o pozitie,chiar a si inceput sa geama un pic insa se vede ca e grabita.
gfe : 4. Ce-i ala? =)),dupa ce mi-am dat drumul si m-am dus la dus si-a pus instant rochia de strada pe ea si facea drumuri bucatarie-dormitor-bucatarie-
dormitor cu tigara in mana iar cand am mai incercat sa leg o conversatie cu ea cauta sa dea cele mai scurte raspunsuri posibile. E 100% fastfuck.
pret: am dat 80 de ron pe o finalizare iar 1 ora ar fi fost 120.
de revenit? nu,nu sunt masochist incat sa mai imi chinui pwla cu ea.

post-65963-0-03693300-1523459053_thumb.jpeg

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bun asa frate. Recenziile tale mi-au fost tare de folos in ultimele zile, fiindca si eu cand vad ca mai apare ceva nou le trec pe lista de vizitare. Uite ca acum tocmai ce dadeam sa plec spre ea, noroc cu tine.

La cat mai multe recenzii. Le facem trierea la Matrioske.

• Like 2
Postat

Bun asa frate. Recenziile tale mi-au fost tare de folos in ultimele zile, fiindca si eu cand vad ca mai apare ceva nou le trec pe lista de vizitare. Uite ca acum tocmai ce dadeam sa plec spre ea, noroc cu tine.

La cat mai multe recenzii. Le facem trierea la Matrioske.

cu mare placere,doar de asta e forumul,sa ne mai ajutam intre noi si sa evitam tepele.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Burebista noua in zona,

ofer masaj cu relaxare garantata la domiciliul meu, discretie si igiena: fata cu bun simt si intelegatoare poze reale pt detalii la tel; 50 lei

https://stor198006651.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/4/27/198006651.pnghttps://stor198006651.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/4/27/197994211.jpghttps://stor198006651.anuntul.ro/media/foto/imgs/2018/4/29/198034581.jpg

• Oras:bucharest
Postat

Are deja topic cu alt număr de telefon, doar că acum a schimbat tariful(a scăzut) și locația. Prestație scăzută (dar cine știe, acum că a scăzut tarifele poate au crescut calitatea serviciilor).

uite si link-ul mai jos.

LE : https://nimfomane.com/forum/topic/112407-0763498915-19-ani/

a scăzut prețul pentru ca gruparea a introdus si meniul de 50 lei pentru 10 minute. Face parte din aceeași grupare cu blonda cu tate mari care a stat pe camil Ressu 15 si Bianca si colega Să, celebrele droghiste care au stat pe Burebista. Aceasta grupare acționează cu tariful de 50 lei 10 minute 80 lei 20 minute 1 finalizare mai lunga si 120 lei ora.

• Like 2
Postat

Toate astea in 3 apartamente diferite, se poate vedea din poze mai vechi ca își mai si schimba hainele de lucru in poze intre ele aceste 4 personaje.

Postat

a scăzut prețul pentru ca gruparea a introdus si meniul de 50 lei pentru 10 minute. Face parte din aceeași grupare cu blonda cu tate mari care a stat pe camil Ressu 15 si Bianca si colega Să, celebrele droghiste care au stat pe Burebista. Aceasta grupare acționează cu tariful de 50 lei 10 minute 80 lei 20 minute 1 finalizare mai lunga si 120 lei ora.

macar acum poza la #1 e reala iar din toate 3 cred ca asta blonda sta cel mai prost la capitolul servicii.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

bun asa! zi-le baiatu' meu. pune zdrentele la punct.

Postat

Cu toate părerile nasoale de pe aici i-am facut 3 vizite. Coincidenta de tarif si de mod de parare a anunțului mă facut Să ma gândesc ca are legatura cu celelalte. Din fericire însă nu, am facut programare o moldoveanca simpla de la tara fără prea multe vorbe. Ajung la ea, programare respectata la toate ceke 3 vizite, de apreciat. La prima vizita am admirat-o puțin la corp e pustoaica fresh, sânii mari un pic cam lăsați cred ca a născut. Am înmânat 50 lei de fiecare data, m-am întins pe pat, mă întrebat cum preferi oralul. Tehnica chiar buna chiar si fără Să o văd prea bine Să ma excita a reușit Să o facă prin tehnica mecanica la oral. Prima data finalizarea in prezervativ, a doua oara pe burtica ei, a treia oara oral. Este Fast-fuck dar la banii ăștia mi s-a părut o investiție foarte buna cu un mare plus seriozitatea (de obicei la tariful asta stai mult si bine pana prinzi loc).

Locatie 9 un apartament cu 2 camere bloc civilizat situat in rondul alba Iulia scara cu piraeus Bank, am punctat asa mult pentru lipsa de colege

Aspect fata 7 o moldoveanca de la tara din ciclul “prea bun, prea ca la tara”

Aspect corp 7 corp ferm specific vârstei alba 100 la suta fără gene gipsy

Oral 8 foarte mecanic si foarte rapid dar plus pentru tehnica bunicică si pentru ca sta Să stoarcă si ultima picătura

Normal 6 întreabă ce poziție vrei dar cu gândul in alta parte papusa gonflabila, de gemete sau managaieri nici vorba. Are nota bunicica pentru ca e ff strâmtă.

Gfe 0 ce e aia 2 cuvinte si atat deloc sociabilă dar compensează prin faptul ca e docilă

Ana nu face sub nici o forma

Halatul 50 lei finalizarea specifica 20 minute eu am finalizat in 7-8 minute

De revenit voi mai reveni cand sunt prin zona.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.