Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Cu limba cum sta ? ... RomanaCu limba sta bine , cu Romana nu prea ...
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 treceam azi cand veneam da la munca da la mcdonalds din dristor ( m-am angajat acolo ) iar pe la kfc prin fata cine credeti ca era ? nicu =)) sa tot fi stat 10 minute ca prostu prin fata blocului 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 9, 2018 treceam azi cand veneam da la munca da la mcdonalds din dristor ( m-am angajat acolo ) iar pe la kfc prin fata cine credeti ca era ? nicu =)) sa tot fi stat 10 minute ca prostu prin fata bloculuiNu i-ai dat, mă, viol lu' blonda? :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 treceam azi cand veneam da la munca da la mcdonalds din dristor ( m-am angajat acolo ) iar pe la kfc prin fata cine credeti ca era ? nicu =)) sa tot fi stat 10 minute ca prostu prin fata bloculuiCulmea , astăzi mi-a scris cineva ca la văzut in TM , poate se teleporteaza omul :) Oricum , eu nu-s acasă in București deci :bkke 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2018 Stii unde gasesti orezari? In mall baneasa e plin.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Culmea , astăzi mi-a scris cineva ca la văzut in TM , poate se teleporteaza omul :)Oricum , eu nu-s acasă in București deci :bkkePăi aici ar fi trebuit să fie, că s-a tot lăudat că are azi programare la Ines. Tot forumul așteaptă cu nerăbdare recenzia :laugh2
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 9, 2018 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 9, 2018 Să vi la Ioropa săț fac cunoștință cu vro 10 chinezoi ďăștia...:))
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Ala din poza e sud-coreean.Baragladina are vise erotice cu K-(av)pop.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Am tot ce îmi doresc pentru moment , de aceea nici nu mai lucrez ❤️
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2018 Ai gasit sponsor permanent? 1
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 9, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Mai 9, 2018 Ai gasit sponsor permanent?E buna asta, trebuie recunoscut.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 NU MAI LUCREAZA CURVA ? AI DE PULA MEA, CE NE FACEM ??????? DOCTOR PARNAIE CE NE FACEM BA ??
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Nu i-ai dat, mă, viol lu' blonda? :laugh2 ce sa ii dau lu aia nu merita nici macar un sfert din pula asta =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 NU MAI LUCREAZA CURVA ? AI DE PULA MEA, CE NE FACEM ??????? DOCTOR PARNAIE CE NE FACEM BA ??Ho nebunule ca mi-am luat prenatal , ma intorc =))
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 ce sa ii dau lu aia nu merita nici macar un sfert din pula asta =)) chiar era Nicu la Kaufland?Eu am vrut sa il scoatem in oras cand a descalecat in Bucuresti prima oara si scria pe facebook ca are zona.Sa-i explicam ca aici nu e ca in Ardeal si Banat unde toate fetele au peste si pulile sunt gustoase cum zicea azi Ines. la ea pe thread. Tanya, zi-i lui Nicu ca invitatia ramane valabila, il scoatem in oras intr-o seara, nu doar Rond, Decebal si Baneasa si la Mall Vitan la sala unde-i place lui sa o arda.Bucurestiul e mare si frumos.Daca vii si tu, vine si Xoxo. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 chiar era Nicu la Kaufland?Eu am vrut sa il scoatem in oras cand a descalecat in Bucuresti prima oara si scria pe facebook ca are zona.Sa-i explicam ca aici nu e ca in Ardeal si Banat unde toate fetele au peste si pulile sunt gustoase cum zicea azi Ines. la ea pe thread. Tanya, zi-i lui Nicu ca invitatia ramane valabila, il scoatem in oras intr-o seara, nu doar Rond, Decebal si Baneasa si la Mall Vitan la sala unde-i place lui sa o arda.Bucurestiul e mare si frumos.Daca vii si tu, vine si Xoxo.Dacă vine xoxo sa mor de nu ți aduc și pe Nicu , și pe Gabriel și pe chinez la pachet !
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Dacă vine xoxo sa mor de nu ți aduc și pe Nicu , și pe Gabriel și pe chinez la pachet ! Xoxo ai cuvantul 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Dacă va arat ce bani am făcut de pe 2 mai pana ieri muriți =)) Bine , mi-a mai dat și iubi 2 ...
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Dacă vine xoxo sa mor de nu ți aduc și pe Nicu , și pe Gabriel și pe chinez la pachet ! In aceeasi ordine de idei, Xoxo a venit singur la tine fara sa il aduca cineva, il cunosti. 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Dacă vine xoxo sa mor de nu ți aduc și pe Nicu , și pe Gabriel și pe chinez la pachet ! la chinez ce sa-i facem sa-i dam la muie ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Eu V-am chemat la grătar n-ați vrut sa veniți
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 Dacă va arat ce bani am făcut de pe 2 mai pana ieri muriți =))Bine , mi-a mai dat și iubi 2 ... ia arata-ne fa si-ti arat si eu dupa aia
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum