Sari la conținut

Sex in natura ?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Hai tu cu vreo oferta!!. Ai ceva anume de oferit??

Pentru tine nu am nimic de oferit. Sunt bătrână,grasă si urata si dacă nu vi cu pula la tine ai putea sa pleci violat.

• Like 1
Postat

Mihaela31 ești interesata de ceva la aer liber?

Da,sunt interesata.

• Like 3
  • Oras:Sea side
Postat

Inedita ideea ...insa acum dupa ploi, va veni caldura cu siguranta, perioada capuselor ...hmmmm, pare tentant in natura, dar ...nu prea e incitant sa simti ca-ti urca ceva pe spinare sau mai rau, ca-ti intra prin vreun ...orificiu.

Am o fobie cu insectele astea ... :no2

• Like 3
Postat

Dar dna Mihaela, daca stiti vreun loc ...deratizat ...suna bine, chiar foarte bine.

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

Exista printre voi doritori ai sexului în aer liber ? Dacă da,unde ati prefera,la pădure,pe plaja sau ?

Din punctul meu de vedere cel mai frunos sex este in padure .. cel putin mie asa mi sa intamplat .. ce a mai frumoasa partida de sex mi sa parut in padure .. si am repetat de multe ori asta si la fel de frumos a fost de fiecare data .. pe plaja nu mi a placut .. daca faci asta sunt primul care ma bag 🤩

• Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Pentru tine nu am nimic de oferit. Sunt bătrână,grasă si urata si dacă nu vi cu pula la tine ai putea sa pleci violat.

Daca zici tu ca asa esti , tu sti cel mai bine ,tu "te cunosti" cel mai bine. :giggle:

• Like 2
Postat

E un drum pe dreapta care duce prin spatele pădurii. Pustiu pe acolo. Eu am avut noroc. Dar putea trece oricand cineva. E drum de pământ.

• Minus 1
Vizitator alexandrucristian1948
Reputație: 0
Postat

Mihaela sa stii ca pentru baietii de 18-22 ani , sex cu o femeie de peste 30 reprezinta o fantezie , asa consider eu . Eu am 22 si mi-ar face mare placere , mai ales ca am rasfoit topicul tau si am vazut ca este numarul 1 la sex oral . Ti-ar place sa oferi un oral la mare ? In zona de dig pe pietrele alea , priveliste frumoasa cu toata marea in fata . Daca da , eu sunt interesat si disponibil , zilele astea se incalzeste afara sigur si tocmai bine 

Postat

Este un super loc (aproape virgin) ff frumos undeva la apa .. se aude si muzica de prin mamaia .. trebuie doar o paturica si muuuuult chef 😎

• Like 1
Postat

Păduricea de la Valu lui Traian.

Au fost niste cunoscuti acolo de 1 Mai. Nasol spre f. nasol.

Mizerie si muuuulte insecte.

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Au fost niste cunoscuti acolo de 1 Mai. Nasol spre f. nasol.

Mizerie si muuuulte insecte.

N-am mai făcut un grătar acolo de 20-21 ani.
Postat

Mihaela sa stii ca pentru baietii de 18-22 ani , sex cu o femeie de peste 30 reprezinta o fantezie , asa consider eu . Eu am 22 si mi-ar face mare placere , mai ales ca am rasfoit topicul tau si am vazut ca este numarul 1 la sex oral . Ti-ar place sa oferi un oral la mare ? In zona de dig pe pietrele alea , priveliste frumoasa cu toata marea in fata . Daca da , eu sunt interesat si disponibil , zilele astea se incalzeste afara sigur si tocmai bine

:) hai sa vb în privat,sau la tel ca nu trebuie sa stie toti rautaciosii unde voi merge sa o sug

• Like 1
Postat

Nu prea ai unde la pădure in zona cta

La Neptun ,doar pt cunoscători :))

• Like 2
Postat

Păduricea de la Valu lui Traian.

Nu merg la valu ca sunt si fete în zona, automat si pesti sau politie si vreau sa nu stau în stres

• Like 3
Vizitator cavadoro
Postat

Eu cunosc o locatie buna,in natura.

• Like 2
Vizitator cavadoro
Postat

Eu cunosc o locatie buna,in natura.

• Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Pe o movila inalta langa mare la Vama Veche, la 3 pm, la 50 metri de soseaua aglomerata, vara. In foisorul pentru salvamari. In lift, ziua. Pe o canapea intr-un hotel langa receptie. Seara in Mamaia dupa gardul verde pe langa Galion. La 10 seara in august. Si multe alte locuri, am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap.

• Like 4
Reputație: 2570
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
Postat

Pe o movila inalta langa mare la Vama Veche, la 3 pm, la 50 metri de soseaua aglomerata, vara. In foisorul pentru salvamari. In lift, ziua. Pe o canapea intr-un hotel langa receptie. Seara in Mamaia dupa gardul verde pe langa Galion. La 10 seara in august. Si multe alte locuri, am incercat cam tot ce mi-a trecut prin cap.

Daca zici de Vama Veche...in foisorul ala din fata Vilei John? :laugh2 Ca la mine..tremura din toate ...scandurile :laugh2

• Like 2
Postat

Pe faleza cu masina in zona strazi Rotterdam futaiu pe capota pana sa refaca astia plaja , eram tineri si nu ne pasa de nimic. In lift desigur , la etajele 10 ale blocurilor turn , in cartieru compozitori acu 5 ani cand inca nu erau construite.

• Like 2
  • Oras:Outside București
Postat

Da!

Am făcut și sex și dragoste în aer liber!

În multe și diverse locuri!

Cu femei agățate ocazional,cu amantele și cu soția!

Sunt convins că vor mai fi!

• Like 4
Vizitator cenzurat
Postat

Nu merg la valu ca sunt si fete în zona, automat si pesti sau politie si vreau sa nu stau în stres

o veche fantezie de a mea ar fi sexul pe timp de zi intr-un loc public, ferit cumva de privirile trecatorilor
  • Like 5
Reputație: 2570
Postat

E simplu: pe plaja, într-un cort. Ar fi loc și de alte rafinamente... dar ce zic eu e cel mai simplu.

Postat

o veche fantezie de a mea ar fi sexul pe timp de zi intr-un loc public, ferit cumva de privirile trecatorilor

Cel mai excitant loc de acest gen mi s-a părut într-un parc central foarte frecventat,pe timp de vară,în spatele unor tufișuri nu prea inalte,dar dese,stufoase!

Eu vedeam trecătorii în timp ce femeia executa un blowjob sau făceam sex în doggystyle!

Și ei mă vedeau,dar aveau impresia că sunt singur!

Un cunoscut chiar m-a salutat! :laugh2 :laugh2

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...