advanced Reputație: -2693 Postat Mai 16, 2015 Oras:B Oras:B Postat Mai 16, 2015 ma abtin sa scriu mai multe, nici nu stiu pe cine deranjez si se va erija imediat in aparator, chiar daca o cunoaste mai bine sau la fel ca mine.cei mai artagosi sunt sentimentalii.....De asta esti tu artagos ... sentimentalule mioritic?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2015
tupbis Reputație: 7 Postat Mai 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2015 De asta esti tu artagos ... sentimentalule mioritic?da, pentru ca gasesc asa de rar ieduti ca tine cand eu stau capra............
adyzion Reputație: 193 Postat Mai 23, 2015 Postat Mai 23, 2015 Si uite asa, unul cu gura mare face misto de toata lumea doar pentru ca restul lumii are ceva mai bun de facut decat sa-l bage in seama. Multumim sentimentalule ca, pe langa recenzie si parerea ta despre dameza in cauza, ai mai adaugat shpe pagini de discutii inutile despre cai verzi pe pereti (nu aia ai lui 😀). Cand vrei sa arati cat esti tu de destept, nu facu decat sa ne arati contrariul...
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 28, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 28, 2015 Cica broscuta (ring ding ding...)! Este o maimuta! Vezi mai jos: pe la 2:20 sau la finalul clipului! Meriti niste: 1
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Mai 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 29, 2015 asa e! m-am inselat ...imi place si maimutzik ta .P.S. astept sa-mi dai ce merit 2
tupbis Reputație: 7 Postat Iunie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 13, 2015 analistu pulii, crezi ca daca ti-a pus-o aia pe bot si ti-a "coafat" urechile ai impresia ca ti s-au inmultit circonvolutiunile.probleme lui :wallbash nu sunt doar cu limba romana.... ne-am cunoscut vreodata sa faci si sa-ti postezi analizele? tu nici cuvinte nu ai. le sorbi din auzite si cu degetele la nas bati la clapel si te erijezi in MARE compozitor. fi barbat si vezi-ti de treaba. nu face pe valetul. "Lady" se descurca si singura la vorbe. TU TACI SI ASCULTI POVESTEA EI..... zicea Cosbuc si crede-ma, esti destept daca asculti sfatul. daca ai limba lata, foloseste-o, ca locul se largeste pe zi ce trece.
tupbis Reputație: 7 Postat Iunie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 15, 2015 probleme lui :wallbash nu sunt doar cu limba romana.... analistu pulii, crezi ca daca ti-a pus-o aia pe bot si ti-a "coafat" urechile ai impresia ca ti s-au inmultit circonvolutiunile.ne-am cunoscut vreodata sa faci si sa-ti postezi analizele? tu nici cuvinte nu ai. le sorbi din auzite si cu degetele la nas bati la clapel si te erijezi in MARE compozitor. fi barbat si vezi-ti de treaba. nu face pe valetul. "Lady" se descurca si singura la vorbe. TU TACI SI ASCULTI POVESTEA EI..... zicea Cosbuc si crede-ma, esti destept daca asculti sfatul. daca ai limba lata, foloseste-o, ca locul se largeste pe zi ce trece.
black77 Reputație: 103 Postat Iunie 15, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 15, 2015 Acum am vazut acest topic si ma simt dator sa prezint si recenzia vizitei mele la Diana petrecuta intr-adevar acum 3 saptamani. Locatia e pe Unirii dupa caminele de la Universitate intr-un bloc nou.. un apartament super curat dotat cu expressor Lavazza etc. Cand m-a intampinat la usa Diana am rasuflat usurat caci m-a fermecat cu zambetul ei si tinuta aleasa- un neglijeu transparent prin care I se vedea corpul superb.. M-a servit cu o cola la cutie rece cat am discutat detaliile financiare : 160 masaj.. 250 masaj si sex o finalizare... am inteles ca nu accepta nici contra cost 2 finalizari sau numai sex ca o oboseste ) Mi-a oferit un prosop curat si papuci si am mers la dush- echipat cu 6-7 feluri de dus si ceea ce m-a impresionat pe mine- o gramada de parfumuri de femeie caci Diana e f stilata si aranjata...dupa ce am facut dush a intrat si ea la dush apoi a revenit in dormitor unde se auzeagen Buddha bar in surdina... f romantic... trebuie sa precizez ca eu nu sunt fan masaj dar de dragul sexului ce nu face omul )))...asa ca a inceput sa ma maseze usor ....frecandu-se cu al ei corp sexy de corpul meu.. apoi m-a intors cu fata in sus si a inceput sa se frece cu sanii de mine.. moment in care al meu general era treaz si gata de batalie ..a ce m-a sarutat ca si cum ar fi fost iubita mea din liceu a inceput un oral neprotejat caci asa am vrut eu si s-a asezat cu pizda ei dua mea incat nu am putut rezista sa nu o gust de placere... si asa am terminat jumate in gura ei jumate afara caci nu a vrut sa ii termin in gura.... am ramas in brate asa inca 20 minute in care am povestit cate in luna si in stele ca doi iubiti ce facusera dragoste. Mai jos notele meleAspect fizic 10 cu felicitari..se intretine la sala si solar si arata superb.. plus ca miroase demential de la parfumurile ei variateGFE 10+ 10+ 10+ 10.... cel putin eu m-am simtit ca si cum era doar iubita mea in ora aia si universul incetase sa mai existeHalatul 250 pentru masaj si o finalizareLocatie 10 ..eleganta curate si dotata corespunzator cu orice ai doriMasajul- cum am zis nu sunt fan masaj deci nota mea e usor subiectiva 7 Diana te pup!... 4
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 Buna black77 ! cred ca faci o confuzie referitor la preturi...nu vreau sa te cert dar nu vreau sa existe discuti ...160R ora de masaj erotic(fara sex)+masaj relaxare300R masaj erotic+sex(o singura finalizare) 400R masaj erotic+sex+masaj relaxare...acestea sunt tarifele mele nici mai mult nici mai putin...nu fac discounturi si nu negociez...te pup dulce si te mai astept 2
evadat4u Reputație: 14 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 Diana noi doi am vorbit ceva referitor la site-ul asta plin cu , hai sa ramana asa.
talibanu Reputație: 9721 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 15, 2015 Ca daca nu, ce?)
bursukul Reputație: 37 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 Corect. Incepeam sa ma simt discriminat. Ok pt precizare tarife! 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 15, 2015 Na belea, ai uitat sa fii cioban? Sper sa nu ... mai fii asa! Poate o sa reusim.sa comunicam daca renunti la stilul pe care ma pish oricând!
evadat4u Reputație: 14 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 e problema ei daca mai vrea sa posteze aici sau pe blog, nu ma bag, a fost un sfat prietenesc pe care i l-am dat cu ceva timp in urma, prea multa reclama strica, tin la ea si ea stie asta si nu vreau s-o vad afectata din cauza unor show-uri provocate de persoane bolnave...
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 Corect. Incepeam sa ma simt discriminat. Ok pt precizare tarife!Buna bursukule , bine ai venit, m-am simtit obligata sa fac acea postare tocmai sa nu se simta nimeni tras in piept...nu fac favoritisme...preturile sunt cele facute publice de mine..pup dulce si te mai astept. 4
dulcikdiana Reputație: 255 Postat Iunie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 15, 2015 e problema ei daca mai vrea sa posteze aici sau pe blog, nu ma bag, a fost un sfat prietenesc pe care i l-am dat cu ceva timp in urma, prea multa reclama strica, tin la ea si ea stie asta si nu vreau s-o vad afectata din cauza unor show-uri provocate de persoane bolnave... sa nu fi suparat pe mine dar... 1
tupbis Reputație: 7 Postat Iunie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 15, 2015 Diana noi doi am vorbit ceva referitor la site-ul asta plin cu , hai sa ramana asa.-Mami, uite ce-mi face pestele asta, imi da lapti si tu stii ca mie imi plac numai icrele.
giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 15, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iunie 15, 2015 Black 77, in spiritul celor scrise mai sus, era bine sa fii mai evaziv cu locatie, pt ca parerea mea este ca ai dat preamute detalii si nu e corect fata de Diana. 😉
black77 Reputație: 103 Postat Iunie 16, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 16, 2015 Giani am notat si ma voi conforma....dar nu am zis decat strada si zona cam atat.. nu am zis etaj usa apartament sau interfon nu??
giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Iunie 16, 2015 Giani am notat si ma voi conforma....dar nu am zis decat strada si zona cam atat.. nu am zis etaj usa apartament sau interfon nu??Ok n-o lua ca pe o critica ci doar o remarca pt ca e o zona in care reperele sunt destul de clare si chiar ea mi-a atras atentia sa fiu vag privind zona pt ca a mai avut probleme cu tot felul de specimene jegoase.
black77 Reputație: 103 Postat Iunie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 17, 2015 Cine nu invata din greselile trecutului e obligat sa le repete nu? Iar eu invat ))... studiind postarile celor din Bucuresti am vazut ca ei dau chiar indicatii clare cu zona, intrarea pe langa magazinul X.. etc... dar o sa fiu mai atent pe viitor...
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 19, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iunie 19, 2015 -Mami, uite ce-mi face pestele asta, imi da lapti si tu stii ca mie imi plac numai icrele. -Mami, uite ce-mi face pestele asta, imi da lapti si tu stii ca mie imi plac numai icrele. Adica tot lactatele? Se vede!
luca62 Reputație: 1 Postat Iunie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 23, 2015 e problema ei daca mai vrea sa posteze aici sau pe blog, nu ma bag, a fost un sfat prietenesc pe care i l-am dat cu ceva timp in urma, prea multa reclama strica, tin la ea si ea stie asta si nu vreau s-o vad afectata din cauza unor show-uri provocate de persoane bolnave...
luca62 Reputație: 1 Postat Iunie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 23, 2015 e problema ei daca mai vrea sa posteze aici sau pe blog, nu ma bag, a fost un sfat prietenesc pe care i l-am dat cu ceva timp in urma, prea multa reclama strica, tin la ea si ea stie asta si nu vreau s-o vad afectata din cauza unor show-uri provocate de persoane bolnave...160R ora de masaj erotic(fara sex)+masaj relaxare300R masaj erotic+sex(o singura finalizare) 400R masaj erotic+sex+masaj relaxare...acestea sunt tarifele mele nici mai mult nici mai putin...nu fac discounturi si nu negociez... Ia-uzi coane, .................. Pentru Mr."FANE GRIJULIU" cu cat % se taxeaza sfaturile prietenesti? Nu este obligatoriu sa raspunzi daca barbatia da afara din tine, dar nu esti lasat sa o faci.Tu tine in continuare la ea, dar ai grije ca esti verificat.......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum