miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Când unii țin cu pușcăriașii nu ai ce sa le ceri. Lor le-ar placea sa fie mama lor violata apoi mutilată?sa fie bătută până la moarte ? Prosti tata,prosti!Copila, nu mai fi toanta.Nimeni nu tine partea puscariasilor, dar justitia nu are loc de sentimente, altfel nu mai ai stat functional.Doar prostii, precum @picon, normal, pot sa sustina pedeapsa cu moartea sau tzatzele analfabete, precum tu si ion de la raion, tortura. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Copila, nu mai fi toanta.Nimeni nu tine partea puscariasilor, dar justitia nu are loc de sentimente, altfel nu mai ai stat functional.Doar prostii, precum @picon, normal, pot sa sustina pedeapsa cu moartea sau tzatzele analfabete, precum tu si ion de la raion, tortura.De ce sunt tata ? Că susțin cu tărie că **spam editat**ii și criminalii merita tortura ,de asta ? Dar copii/oamenii uciși de ei ce vina au avut de i-au chinuit ? Același lucru merita și ei . Să simtă fiecare durere a celor pe care i-au chinuit ,fiecare urlet,fiecare oscior pocnind . Bine că ești tu deștept și susții prostia altora zeci de mii de oameni din Romania ( mă refer la cei cu ajutor social și retard ) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Ia și citește asta . Asta înseamnă dreptate ! https://m.activenews.ro/stiri/Lituanianul-devenit-EROU-INTERNATIONAL.-Drasius-Kedys-tatal-care-si-a-razbunat-fetita-sodomizata-de-**spam editat**i-din-cercurile-inalte-122143 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Copila, nu mai fi toanta.Nimeni nu tine partea puscariasilor, dar justitia nu are loc de sentimente, altfel nu mai ai stat functional.Doar prostii, precum @picon, normal, pot sa sustina pedeapsa cu moartea sau tzatzele analfabete, precum tu si ion de la raion, tortura. Nu as vrea sa zic si nu voi zice, dar nu ai inteles nimic din acest topic. Link spre comentariu
jaycee Reputație: 1737 Postat Mai 10, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Mai 10, 2018 sarlotica tu n-ai fi buna judecatoare pt ca pui suflet :) si ai da pedepse disproportionate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 sarlotica tu n-ai fi buna judecatoare pt ca pui suflet :) si ai da pedepse disproportionateI-aș face sa regrete că s-au născut . 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 Pedeapsa cu moartea este pentru statele din Evul Mediu(inclusiv US).Pedeapsa cu moartea absolva vinovatul de vina. Bine, ca legea este facuta de juristi si experti in probleme de etica, si nu de tzatze si birjari.Marș, mă, "umanistul" pulii! Mai lasă-ne cu aerele astea de pizdă sensibilă! Treci la supt pula și șterge-o! 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 Muiiicaaaa! ...suntem neam de piatră... 3 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Mai 10, 2018 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Mai 10, 2018 Multi dintre voi confundati ideea de justitie cu cea de razbunare! Si gresiti.Razbunarea este sa ii provoci celui vinovat aceeasi suferinta (sau una superioara ca intensitate) cu a victimei. E o mare eroare pentru ca este imposibil sa cuantifici nivelul unei suferinte! Totodata, razbunarea poate fi facuta doar de oameni puternici fizic...Ce se intampla atunci cu un copil orfan abuzat, care nu are de cine sa fie razbunat?!Justitia presupune aplicarea unor reguli in mod egal. Cel care incalca legea, suporta rigorile ei, fara ura si razbunare (sine ira et studio).Pedeapsa capitala este una extrema, iar extremele nu pot fi acceptate. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 ...suntem neam de piatră...Unii dintre noi nu înțeleg ce înseamnă că o mama să își piardă copilul ,așa. Unii nu înțeleg că aceste jeguri ordinare trebuiesc torturați .. Bine că îl înțelegem pe Dragnea .. păcat. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 De la Craiova e fosta sotie.O cioara degenerata.Ai avut soție țigancă-olteancă? D'aia ai ajuns așa!#dreptatepentrumiskin 1 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 Multi dintre voi confundati ideea de justitie cu cea de razbunare! Si gresiti.Razbunarea este sa ii provoci celui vinovat aceeasi suferinta (sau una superioara ca intensitate) cu a victimei. E o mare eroare pentru ca este imposibil sa cuantifici nivelul unei suferinte! Totodata, razbunarea poate fi facuta doar de oameni puternici fizic...Ce se intampla atunci cu un copil orfan abuzat, care nu are de cine sa fie razbunat?!Justitia presupune aplicarea unor reguli in mod egal. Cel care incalca legea, suporta rigorile ei, fara ura si razbunare (sine ira et studio).Pedeapsa capitala este una extrema, iar extremele nu pot fi acceptate.Exact asta voiam sa spun si eu dar imi ridicam o groaza in cap. Dreptate se va face in acest caz adica se vor aplica sanctiunile prevazute in lege. Ca unora li se par inechitabile este clar si foarte probabil au dreptate dar cata vreme sunt in vigoare trebuie respectate, singurul lucru pe care-l poate face societatea civila este sa militeze pentru schimbarea acestora. Legea talionului, Codul lui Lynch sunt mai aproape de razbunare decat de dreptate. In societatea actuala legi de genul acesta stiu sa existe in Arabia Saudita si Coreea de Nord, China (aici mai mult pentru infractiuni economice). Titlul topicului e gresit, nu vorbim de dreptate ci de pedeapsa si razbunare, ceea ce e cu totul altceva...Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru situații iesite din comun (mă gândesc la crime multiple, cu cruzime extremă, pruncucidere etc. ) nu este linșaj, dacă a fost un proces corect, cu dovezi clare, irefutabile. Evident că, o societate civilizată poate permite comutarea la inchisoare pe viață, fără putința de a beneficia de vreo reducere. Teama de a fi executat, sau, în cel mai bun caz, de a petrece toată viața în pușcărie, este un factor important pentru diminuarea numărului unor astfel de monstruozități. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Caz in Romania. 12 ani( din pedeapsa de 20 de ani) executati pentru o crima( cutit + gat taiat). Acelasi om a omorat o gravida. Au urmat cativa ani de parnaie pentru lovituri cauzatoare de moarte... Actualmente in libertate de 1 an.Pedeapsa cu moartea e prea putin pentru cazuri din astea. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Ai avut soție țigancă-olteancă? D'aia ai ajuns așa!#dreptatepentrumiskintrist de tot 1 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 10, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 10, 2018 Pacat de ea.... sistemul din Romania=cacat Scapa cu o pedeapsa usoara nenorocitu ,dar ea nu se mai intoarce..... Dumnezeu sa o odihneasca in pace .Ai-de PLM,prostituatele si compasiunea.Stati dracu' in banca voastra si vedeti-da de suptul belitelor ca voi va vindeti si copii pentru 2 firfirei. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 10, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 10, 2018 Pe naiba daca stam sa ne gandim ii da 20 de ani face doar 10 ! Ce sa intamplat cu cazul copilei Larisa Chelaru ??? Sau cu fetita de 5 ani de la Baia Mare??, pai de sistemu asta din Romania vorbim...Asa si cu nenorocitu asta 20 de ani si face 10 ca de omu se poarta frumos la bulau..iese si ce se intampla ? Cade alta fata Sistem Romania=Pisati-va pe elFa taratura,cazul Amorexx prostituata care si-a vandut copilul de 3 ani la **spam editat**i il cunosti?Dar despre sutele de prostituate care si-au abandonat copii.stii ceva?Dar despre prostituata care si-a omoratul clientul ca sa-l jefuiasca impreuna cu proxenetul ai auzit?Vorbiti fa taraturilor despre aceste cazuri,ca sunteti pe terenul vostru. 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Pedeapsa cu moartea este pentru statele din Evul Mediu(inclusiv US).Pedeapsa cu moartea absolva vinovatul de vina.Nici eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea.E usor sa te uiti la lista statelor in care inca exista pedeapsa cu moartea si poti trage o concluzie destul de evidenta.Exista destule cazuri cand si-au dat seama ca au executat oameni degeaba. La fel cum exista cazuri intens mediatizate de oameni nevinovati care au stat 10-15 ani la inchisoare.Intotdeauna exista posibilitatea ca justitia sa comita o eroare. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 trist de totNuma' în pielea lui, să nu fii! 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Ce n-am inteles eu din topicul asta e urmatoarea treaba: ala care a batut-o a fost prins? Si-a recunoscut fapta? Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Nici eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea.E usor sa te uiti la lista statelor in care inca exista pedeapsa cu moartea si poti trage o concluzie destul de evidenta.Exista destule cazuri cand si-au dat seama ca au executat oameni degeaba. La fel cum exista cazuri intens mediatizate de oameni nevinovati care au stat 10-15 ani la inchisoare.Intotdeauna exista posibilitatea ca justitia sa comita o eroare.Pedeapsa cu moartea nu poate fi implementata nici prin referendum, in statele membre UE . Cine va vrea sa o implementeze, va fi si out din spatiul comunitar. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 10, 2018 Pedeapsa cu moartea nu poate fi implementata nici prin referendum, in statele membre UE . Cine va vrea sa o implementeze, va fi si out din spatiul comunitar. Nene, vă agățați aiurea de subiectul ăsta! Eu am spus așa, ca un regret că asemenea neoameni vor fi hrăniți, îngrijiți medical etc. în pușcărie, pe banii noștri! Se știe foarte bine ceea-ce ai scris tu mai sus. Se știe și că există și erori judiciare care pot duce la o condamnare la moarte, care o dată dusă la indeplinire, nu mai poate fi reparată în niciun fel.Am spus-o in sensul de "cum nu vii tu Țepeș Doamne...". 2 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Puscariile din Romania sunt cu doua trepte peste alea din America de Sud, asa ca nu cred ca va sta intr-un lux de nedescris pe banii contribuabilului roman.Singurii care stau in conditii relativ decente sunt politicienii, insa nici p-aia n-ai putea sa-i pui intr-o celula cu inca 10 infractori de drept comun. Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Nene, vă agățați aiurea de subiectul ăsta! Eu am spus așa, ca un regret că asemenea neoameni vor fi hrăniți, îngrijiți medical etc. în pușcărie, pe banii noștri! Se știe foarte bine ceea-ce ai scris tu mai sus. Se știe și că există și erori judiciare care pot duce la o condamnare la moarte, care o dată dusă la indeplinire, nu mai poate fi reparată în niciun fel.Am spus-o in sensul de "cum nu vii tu Țepeș Doamne...".Eu nu am facut referire la ce ai zis tu, ci am dat ca informatie, insa eu unul nu va inteleg pe cei care va deranjeaza ca platiti sederea gunoaielor in puscarii, pentru ca daca ar fi in libertate ne-ar costa mai scump datorita pagubelor sau disconfortului social pe care il reprezinta. 1 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2018 Pacat ca nu mai exista ocna si galerele pentru astfel de dezaxati. Dupa un stagiu de 2-3 ani, indivizii isi blestemau zilele ... :D 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 10, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Mai 10, 2018 Pedeapsa cu moartea este pentru statele din Evul Mediu(inclusiv US).Pedeapsa cu moartea absolva vinovatul de vina. Bine, ca legea este facuta de juristi si experti in probleme de etica, si nu de tzatze si birjari.E grele pentru ei... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum