Sari la conținut

#DreptatepentruMonica

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu despre ce vorbești acum ? Da-ti două palme peste fata și revino-ti scumpo.

Am vrut sa-ti fac observația că poți avea acces la propria inteligenta, nemijlocit! Dar se pare ca nu cunosti ce inseamna un om civilizat, răspunzi pe setarea mentală...lupta sau fugi!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Beși, fă, stârpitură! Nauz k gândește în argentiniană?

Esti țigan sau ii copiezi, se vede din limbajul tau cat de idiot esti!

Reputație: 2451
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru situații iesite din comun (mă gândesc la crime multiple, cu cruzime extremă, pruncucidere etc. ) nu este linșaj, dacă a fost un proces corect, cu dovezi clare, irefutabile. Evident că, o societate civilizată poate permite comutarea la inchisoare pe viață, fără putința de a beneficia de vreo reducere. Teama de a fi executat, sau, în cel mai bun caz, de a petrece toată viața în pușcărie, este un factor important pentru diminuarea numărului unor astfel de monstruozități.

Acum, am sa incep cu sfarsitul...Daca este sa analizam exemplul cel mai mediatizat, cel al Statelor Unite, se pare ca aplicarea pedepsei capitale nu a diminuat rata criminalitatii...Deci este oarecum infirmata teoria cu ”creste pedeapsa, creste frica, scade infractionalitatea”.

Trecand peste tarele justitiei din Romania, trebuie recunoscut ca nu exista nicaieri o judecata absolut corecta (poate doar cea Divina). Erorile judiciare sunt inerente, dar pedeapsa capitala este ireversibila. Revenind la SUA, acolo, pentru a diminua riscul erorii judiciare, se temporizeaza executia; in conditiile in care ducerea la indeplinire a sentintei dureaza si peste un deceniu, factorul descurajant este diluat. Una din conditiile importante ale unei reprimari eficiente este cea a promptitudinii sanctiunii.

Detentiunea pe viata face parte din sistemul punitiv romanesc.

• Like 1
  • Oras:Ucea
Postat

Țiganii mă copiază pă mine, târâtură.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

E cretina Vis asta.

E din cauza drogurilor.... trist de tot. :no2

Ia si explica-mi unde observi tu aceste caracteristici in felul meu de a ma exprima si nu mai jigni, dobitocule!!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Țiganii mă copiază pă mine, târâtură.

Ăia te scuipă că esti un fraier chiar si in fata lor!

Postat

Ia si explica-mi unde observi tu aceste caracteristici in felul meu de a ma exprima si nu mai jigni, dobitocule!!!!

Se observă în tot felul tău de a te exprima, bășitură.

• Like 1
Postat

Zi, bășito, unde e “orașul” Vâlcea?

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Iar n-ai ce suge?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Una din conditiile importante ale unei reprimari eficiente este cea a promptitudinii sanctiunii.

Nu. Cât timp frica este un punct care sprijină vina celuilalt...e ridicol! Observ in schimb ca au inteles cât de necesar este să se înceapă întâi cu aceasta chestiune in educația individului in fragezinea calității sale umane, încă de cand este copil.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Se observă în tot felul tău de a te exprima, bășitură.

Ti se pare, iti observi propria prostie si faci confuzie. Waw, o melodie care imi place mult in playlist!!! Hai pa...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Beși, fă!

Ce panarama e Vis asta, se fute neprotejat sa nu moara de foame. Nu a dat pe la scoala, si acum se crede profa de gramatica. JALNIC !!!

• Like 1
Postat

Ti se pare, iti observi propria prostie si faci confuzie. Waw, o melodie care imi place mult in playlist!!! Hai pa...

Răspunde, fă, răpănoas-o, unde morțzii tey e “orașu’” Vâlcea?

Vizitator
Postat

Taci măi, țărane!

Diseara va fi Karaoke pe topicul tau. FYI

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sa se pișe Picon pe fața mea de tâmpă daca esti chioară și crezi că eu sunt cea care caută scandal! Ai inteles?

• Minus 3
Vizitator
Postat

http://capcana.com/news/wp-content/uploads/2017/06/Maraca-Kareoke-night.jpg

Postat

Categorisiti-va propria purtare si apoi mai discutăm dacă să vă de-a nasul la persona mea si gesturile mele!! Nu-mi ajungeți nici la degetul mic...Sunteți idioți pe față si îmi scoateți mie ochii? Dobitocime...

Ei, păi cum pula mea să ajungem noi la degetul mic al unei curve! :laugh2 Și al uneia ce face sex neprotejat, cu prezervativul doar pe căputz (Cerrone, dixit)! :slap2

Făăăăăă, tu vezi ce scrii, drogato!

• Minus 3
Postat

Tu nu ești prostituată basitura?

Nu, e doar curvă!

• Minus 3
Vizitator
Postat

Te supara adevarul primato ?

Postat

mai pune videouri de la futut.pune macar unul la doua saptamani. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu, e doar curvă!

cea mai proasta curva, are -17.000 la reputatie :)))))

Postat

Te supara adevarul primato ?

Să nu jignim primatele!  :laugh2

Acum, am sa incep cu sfarsitul...Daca este sa analizam exemplul cel mai mediatizat, cel al Statelor Unite, se pare ca aplicarea pedepsei capitale nu a diminuat rata criminalitatii...Deci este oarecum infirmata teoria cu ”creste pedeapsa, creste frica, scade infractionalitatea”.

Trecand peste tarele justitiei din Romania, trebuie recunoscut ca nu exista nicaieri o judecata absolut corecta (poate doar cea Divina). Erorile judiciare sunt inerente, dar pedeapsa capitala este ireversibila. Revenind la SUA, acolo, pentru a diminua riscul erorii judiciare, se temporizeaza executia; in conditiile in care ducerea la indeplinire a sentintei dureaza si peste un deceniu, factorul descurajant este diluat. Una din conditiile importante ale unei reprimari eficiente este cea a promptitudinii sanctiunii.

Detentiunea pe viata face parte din sistemul punitiv romanesc.

Maitre, ai dreptate! O singură remarcă, dacă îmi este îngăduit: SUA nu este cel mai fericit exemplu, pentru că este o țară-continent, tânără, de emigrație (inclusiv mulți aventurieri, infractori, criminali), cu multe componente pe care nu le întâlnești, sau mai puțin în Europa, de exemplu. O țară care s-a creat cu arma în mână prin masacrarea indigenilor, dezvoltată dpdv economic în primă fază bazându-se pe sclavagism, abolit în 1862, fiind nevoie de un război civil (au fost și alte considerente, evident), o țară căreia i-a mai trebuit fix un secol, pentru abolirea segregării rasiale și acordarea drepturilor civice egale cu albii. Este un popor (dacă se poate numi așa), cu violența în codul genetic, iar emigrația continuă, nu rezolvă problema, ci o acutizează. Acesta aste motivul pentru care pedeapsa cu moartea există în unele state americane.

• Minus 2
Vizitator
Postat

A turbat VIS pe topicul ei, isi da reply-uri =))))

• Minus 2
Postat

A turbat VIS pe topicul ei, isi da reply-uri =))))

Las-o!  :laugh2

• Minus 2

Postat

Sistemul judiciar tocmai de aceea exista, adica pentru a media intre victima si abuzator.Nu exista loc de sentimente.Oricine ar intelege oamenii, carora le-au fost ucis cineva drag si ca acestia doresc razbunare sau chiar moartea infractorului, problema este ca nu poti cladi o societate pe asa ceva.Nu avem voie sa ne ucidem intre noi si nici statutul nu are dreptul sa-si ucida cetatenii.

Daca se incepe discutia, ca poate in unele cazuri este permis, deja ne-am compromis si discutia derapeaza, pentru ca nu stii, cand este permis.

In Singapore te condamna la moarte, pentru cantitati moderate de droguri.In Europa iei 2-3 ani pentru asa ceva.In China te omoara pentru infractiuni economice, iar in Iran, pentru homosexualitate.

Sunt prea diferite parerile, de aceea cel mai bine e sa fie interzisa pedeapsa cu moartea.

Pedeapsa cu moartea nu reduce criminalitatea.

Cat despre US, aia inca merg pe Legea Talionului, plus de asta, faptul ca acolo judecatorii/sefii de politie sunt alesi, lasa loc de sentimente, de dorinta de razbunare, pentru ca, ales fiind, tinzi sa asculti, ce spun oamenii de pe strada.

Ei sunt si foarte religiosi, iar abolirea pedepsei cu moartea are cel mai redus suport in statele conservatoare, puternic crestine.Pentru aia, ai omorat, e pacat capital, deci trebuie sa mori.

Evident, sunt cazuri, in care si pentru adversarii pedepsei cu moartea, aceasta poate sa primeasca un anumit sens, de exemplu in cazul lui Assad.Tocmai pentru ca umanismul iese la suprafata, iar crimele acestuia sunt de nedescris.Insa chiar si un Assad nu va putea sa miste argumentul moral impotriva pedepsei cu moartea, care spune ca prin executarea cuiva faci exact ceea ce doresti sa pedepsesti.

Repet, inteleg ura/ignoranta unora ca @picon sau slabiciunea copilei, care a deschis topicul, insa lucrurile nu sunt atat de simple, de aceea avem juristi si expertii in probleme de morala.

Cat despre "pedeapsa cu moartea nu e linsaj, atata timp, cat a fost proces corect, cu dovezi clare", o afirmatie caraghioasa, fara sens, la propriu si aberanta, pe care se pot dezvolta 3 pagini de pe acum incolo, insa mai bine nu.

Hai, noapte buna.

:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.