Sari la conținut

Top intrebari tampite la telefon

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

lămâiță

Baga mare, Pilipica, daca nu te mai scot baetzii la sprit, ti-a ramas sa-l ajungi pe @marian cristescu la numarul de postari.

https://media.giphy.com/media/UGGvxEKfEv43e/giphy.gif

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mijkin e de aceasi parere ?

L-ai intrebat tu? Eu n-am stat sa discut talentele mele, nu fac asta de obicei...am din plin pe forum, se vede.

Vizitator
Postat

Eu pun conditii, nu tu.

Scrie, si pe pm, ce user original ai, apoi iti raspund.

Sunt om de cuvant.

Te macina rau ? vezi ca Raffaello vroia si el acelasi lucru.  Cand revii in Romania iti spun la un Fireball.

Vizitator carladristor
Postat

Când o să-mi trimiți PM să-ți ceri iertare.

eu tie? Pisas-ar mamaia pe tine:))))) nici in 100 de ani . Ai inebunit ba baiatule , vezi dracu cu proteza aia cum stai :)))))
  • Like 1
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:slap2 :laugh2 faaaaaaa, tu realizezi ce scrii ?

Este vorba cumva de mine si nu-mi dau eu seama? Ce te iei de exprimarea mea...in scris!

Postat

Fă Marto-sparto, chiar vrei să-ți iau fața-n pulă? Corina nu a stat cu nimeni, nici la începuturi și niciodată. A plecat să lucreze și în vacanță, când a avut chef, în afară, unde se câștigă mai bine.  De câte ori a venit acasă, am vizitat-o, ultima oară acum câteva luni. 

Sfatul meu e, să te potolești și să-ți vezi de frecțiile tale și muile bonus, de la dezorientații care te vizitează.

mosule.nu ma ascund dupa fusta unei femei.eu sunt eu si vorbesti cu mine.nu fi patetic

Postat

Te macina rau ? vezi ca Raffaello vroia si el acelasi lucru. Cand revii in Romania iti spun la un Fireball.

Gogule, nu ma macina deloc, insa, daca vrei sa fii luat in serios si nu considerat un lache, atunci o sa o faci.

Ai parte de discretia mea totala.

Nu-mi dau intalniri cu nimeni de pe nimfomane.com.Asa de jos inca nu am ajuns.

• Like 1
Vizitator
Postat

Gogule, nu ma macina deloc, insa, daca vrei sa fii luat in serios si nu considerat un lache, atunci o sa o faci.

Ai parte de discretia mea totala.

Nu-mi dau intalniri cu nimeni de pe nimfomane.com.Asa de jos inca nu am ajuns.

Esti constient ce pot spune orice ? Sa nu te increzi in oameni, mai ales in colegii de pe nimfomane.com. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

mosule.nu ma ascund dupa fusta unei femei.eu sunt eu si vorbesti cu mine.nu fi patetic

Te credea dispărut. ☺
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Jură-te, mamaie! Ești prea tălâmbă pentru a-ți schimba stilul. Ai încercat tu, dar degeaba. Ia să caut eu topicul tău, ce zici?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

Jură-te, mamaie! Ești prea tălâmbă pentru a-ți schimba stilul. Ai încercat tu, dar degeaba. Ia să caut eu topicul tău, ce zici?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Primus e moarta ? A scapat de furia Ameliei din Ct ?

Postat

Esti constient ce pot spune orice ? Sa nu te increzi in oameni, mai ales in colegii de pe nimfomane.com.

Pe mine ma doare-n perpulis de tine si de colegii de pe nimfomane.com

Eu nu am de demonstrat nimic.

Pana una alta, sunt cel putin 5-6 useri, care nu vad in tine decat un atarnator al stii tu cui.

Tu hotarasti.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar tu in ce mod iti schimbi stilul de obicei?

Vizitator
Postat

Pana una alta, sunt cel putin 5-6 useri, care nu vad in tine decat un atarnator al stii tu cui.

Tu hotarasti.

Ca sa fie clar, nu dau 2 lei pe parerea ta. Continua

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu hotarasti.

Eu chiar as vrea sa aflu caracteristicile unui atarnator, as vrea să-i disec mintea pentru a observa golul ce se gaseste acolo.
  • Like 3
  • Minus 19
Vizitator
Postat

Dar tu in ce mod iti schimbi stilul de obicei?

Lui nu-i vine sa creada ca sunt mai multi care vad adevarul asa cum e..dar el a uitat asta pt ca are cativa acoliti..si traieste in lumea asta imaginara..iar daca multi...din scarba nu se mai lanseaza in polemici cu el...el a ajuns sa creada ca el detine adevarul absolut...si cand mai vine cate o persoana noua si-l scutura putin si-l aduce la realitate..el tot crede ca doar Marta poate fi..care femeia isi face week.endul linistit si nici nu e pe forum..intelegi?

Vizitator
Postat

Ti-e teama.Cred, ca e mai bine sa te ascunzi in spatele unei clone.Esti mai in siguranta.Lache, dar in siguranta.

really ? Numai clone ai in cap :)))

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Buna seara .Care mai e viata atarnatorilor pe Nimfomane ?

Tot amarati si suparati pe tot ce-i inconjoara ?

PS: Daca se nasteau pizde , parca nu era asa un chin intreaga existenta a lor ....ce pacat , ptr. ei bineinteles :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Mijkine azi ai mancat ceva ? Pune o poza sa te credem !

Vizitator
Postat

Buna seara .Care mai e viata atarnatorilor pe Nimfomane ?

Tot amarati si suparati pe tot ce-i inconjoara ?

Vezi ca intreba Mijkin de tine pe alt topic. Nu stiu ce vrea sa iti comunice.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Lui nu-i vine sa creada ca sunt mai multi care vad adevarul asa cum e..dar el a uitat asta pt ca are cativa acoliti..si traieste in lumea asta imaginara..iar daca multi...din scarba nu se mai lanseaza in polemici cu el...el a ajuns sa creada ca el detine adevarul absolut...si cand mai vine cate o persoana noua si-l scutura putin si-l aduce la realitate..el tot crede ca doar Marta poate fi..care femeia isi face week.endul linistit si nici nu e pe forum..intelegi?

Detine o p...in c.

Oare? Hm, la cum se manifestă...e posibil sa-i lipsească ceva esential, stie el ce. 😊

Postat

really ? Numai clone ai in cap :)))

Esti inscris pe 26 decembrie 2017.

Daca vrei sa fii luat in serios si nu considerat un lache, divulga-ti userul original/initial.

Repet, ai parte de discretia mea.Eu nu sunt pilipica sau pipilica sa postez conversatii private.

Tu decizi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...