Sari la conținut

Top intrebari tampite la telefon

Vizitator

Postări Recomandate

Postat

Gogule, din păcate nu pot pune aici niște chestii private, din motive evidente. Dacă prin absurd, ți-aș povesti vreodată, aș fi curios să văd cum ai reacționa, umanistule! Ce faci tu, este o mizerie și o abjecție. Ai grijă, Bărbosu' nu dă cu paru'! Dovedești cu fiecare postare că ești un rebut, un jeg ce nu merită nici măcar un scuipat. Fii fericit că ești băgat în seamă și muit pe nimfomane.com - realizarea vieții tale mizere!!

Saracu' de tine, ai devenit brusc sentimental, dupa peste 100 de postari, in care ai injurat cat pentru...o zi.

• Like 1
Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Așa făceai când umblai cu satra prin tara?

PS.Tot liliputana, grasă că o scroafă și urâtă cu spume ești.

ba mos jegos lasa topicul curat daca ai ceva de zis spune aici lepra infecta.

Boschetarule spune lumii cum arati cu proteza in gura.

Lesinatura infecta.

• Like 1
  • Minus 13
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si eu te-as intreba pe tine ca esti barbat..sa-ti dai cu parerea...oare un barbat care jigneste femei si o tine langa se simte mai barbat?.Asta o face barbatul sa fie barbat>

Eu una nu am jignit ..decat ca raspuns la o jignire..adica daca nu as fi fost jignita niciodata nu as fi scris niciodata vreo jignire pe acest forum si sunt sigura ca nu sunt singurul caz.

Ai repetat cuvantu "niciodata", inseamna ca încerci sa fii sinceră... Picon numeste asa ceva ca fiind miloaga si te pune sa-ti ceri scuze in PM. 😅
Vizitator carladristor
Postat

După poze pare o încrucișare genetică între un tigan slatar și o scroafă

ma piş pe tine cu jet
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Astept si eu un raspuns din partea lui... Dar se face ca nu stie nimic.

Tălâmbo, să nu ai impresia că Mîșkin e de partea ta/voastră! Doar te/vă folosește în războiul lui cu ceilalți, profită și agață de orice. El nu e și nu poate fi de partea nimănui, așa cum a dovedit-o de multe ori. 

• Minus 2
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

ia mai povesteste tu cum umblai cu satra prin metrourile europene.si baga si poza cu tine.zambind .sa vedem ca ai proteza la locul ei

Martaoloaga?

Postat

Eu una nu am jignit ..decat ca raspuns la o jignire..adica daca nu as fi fost jignita niciodata nu as fi scris niciodata vreo jignire pe acest forum si sunt sigura ca nu sunt singurul caz.

Aici nu te diferentiezi cu nimic fata de picon.

Faptul, ca jignesti/injuri drept raspuns la o jignire/injuratura, nu te face imaculat.

Reputație: 1046
Postat

Saracu' de tine, ai devenit brusc sentimental, dupa peste 100 de postari, in care ai injurat cat pentru...o zi.

Dă copy-paste oricărei postări unde am înjurat! 

Aștept.

• Minus 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Fetelor daca ma imbat in seara asta se ofera vreuna sa mi-o adune de pe jos? Poate se si ridica si va iese si de un ness la plic 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

După poze pare o încrucișare genetică între un tigan slatar și o scroafă

Ia ghiceste-mă pe mine... Ai grija ce raspunzi!

Vizitator carladristor
Postat

ia mai povesteste tu cum umblai cu satra prin metrourile europene.si baga si poza cu tine.zambind .sa vedem ca ai proteza la locul ei

pai nu prea are mai.....
  • Like 1
  • Minus 13
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tălâmbo, să nu ai impresia că Mîșkin e de partea ta/voastră! Doar te/vă folosește în războiul lui cu ceilalți, profită și agață de orice. El nu e și nu poate fi de partea nimănui, așa cum a dovedit-o de multe ori.

Stiu...totul de pe forumul ăsta. Stai tu linistit, v-am spus-o de la inceput...

Dar tu cati ai folosit impotriva mea?

• Like 3
  • Minus 18
Postat

Dă copy-paste oricărei postări unde am înjurat!

Aștept.

Iar???

Tu esti atat de inchistat pe acest forum, atat de orb si atat de plin de ura, incat nu ai nici un pic de simt al introspectiei.

Te rog, pune chestii private, o sa-ti castigi simpatia.Din partea mea, in cel mai fericit caz, mila.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fetelor daca ma imbat in seara asta se ofera vreuna sa mi-o adune de pe jos? Poate se si ridica si va iese si de un ness la plic

Dar ce caută jos? Poți sa stai si pe un scaun, un sezlong, etc... Fa-o frumos, nu te prosti la vârsta ta.
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

@Vistantric, eu inclin sa cred, ca ii amintesti lui picon de fosta sotie(sau chiar maica-sa), altfel nu-mi explic disperarea lui de a primi scuze din partea ta.

A ramas cu sechele din relatia cu ambele.

Tu te pricepi la psihologie.Ce parere ai?

Despre ce scuze este vorba , ca am ramas in urma ?

Postat

Dar ce caută jos? Poți sa stai si pe un scaun, un sezlong, etc... Fa-o frumos, nu te prosti la vârsta ta.

Pai sa fi convinsa ca o fac frumos asa ca tine :) Eu am intrebat sa ma asigur ca nu cad in casa liftului daca ma risc sa urc  fara vreo femeie cu taxele la zi care sa ma insoteasca 

Vizitator
Postat

https://i.imgur.com/omaKvzp.gif

Vizitator
Postat

Tot pe forum si la ora asta ? Ziceai ca ne scrii in septembrie ! =)))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu si a dat telefonu reset dupa ce ai facut poza ? Zi sincer mai e in stare de functionare ? SD-ul e ok 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aici nu te diferentiezi cu nimic fata de picon.

Faptul, ca jignesti/injuri drept raspuns la o jignire/injuratura, nu te face imaculat.

Depinde si de firea ei, mie nu mi-a părut ca se schimonoseste ca altii de pe forum.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu si a dat telefonu reset dupa ce ai facut poza ? Zi sincer mai e in stare de functionare ? SD-ul e ok

Ce poza?
Vizitator carladristor
Postat

Care vreți să mergeți la asta,e bine să știți cu ce latură centurista aveți de-a face

iote ce terminat esti tataie :)))) sa spui lumii cum mergi pe strada cu acel furtun in stomac . Defapt cum te chinui cu el in aparatul ala :))))
  • Like 1
  • Minus 13

Vizitator
Postat

Nu am zis nicaieri asa ceva.

Las asta aici.

Revin, prin septembrie.

Rumegati-o.

Nu poza.

Miskin in the Big Mango,

:)

Cum sa am incredere in tine ?? Asta e postarea ta de azi dimineata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...