Sari la conținut

Top intrebari tampite la telefon

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Tu, Gogule.Era o cioara degenerata, spurcata la gura si fara prea multa minte.

Mama cred ca e la Biserica.

Mai plangi mult pentru suferinta altora?

Gogu să-i zici lu’ mă-ta! Ce pula mea o căuta la Biserică (cu B mare) la ora asta?

Io sunt simpatetic doar cu suferința ta, bă, nealesule.

• Like 2
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ai de :) mea, Gogule.

Cvasiunanimitatea de pe forum iese la atac : broscoiul(pilipica, fost picon), sconcsul(pipilica) si pekineza(hai, Laureliane, baga un ham-ham de prezenta)

Miky ești bine mă?

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Despre ce scuze este vorba , ca am ramas in urma ?

Nu mi-a explicat nici mie prea clar cu ce anume se simte jignit, dar el insista. Însă cu acest fals motiv isi permite sa ma jigneasca fără încetare. Asa e Picon din cate observ după toate aceste tampenii...

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Plange Picon pentru niste injuraturi de mama de la Vistantric(dupa ce au tocat-o continuu, timp de luni de zile), de prin 1967.

Pai  cum sa se planga de asa ceva cand tocmai el promoveaza astfel de actiuni  in mod constant

Pai hai s-o iau cu inceputul , in cazul meu : acum un an cand ma injura diliul ala de Advanced (aka Condition) de mama si familie , din senin , el il impulsiona din spate , motiv ptr. care a si inceput disputa mea cu acesta cand i-am cerut explicatii. Din pacate n-am uitat firul evenimentelor

.Anul acesta a procedat in acelasi fel , in cazul boschetarului acesta pisarcios , caruia ii linge izmenele de la o vreme incoace transformandu-se in sluga unui lache de Gara , si asta dupa binecunoscutele balacareli reciproce in care s-au facut reciproc albie de porci. Adica ala injura de familie in cel mai libidinos mod posibil si tu i sustii si ii dai contre din spate , in loc sa-l critici ?

Oare cum se numeste comportamentul aceluia  care promoveza astfel de dialoguri si postari ? Civilizatie ? No way...sa fim seriosi

Asta ca sa nu mai punem in calcul si folosirea in mod parsivesc a cuvantului MATA'

Nu tin minte sa-l fi injurat pe unul de mama sau familie in aceeasi modalitate si nici nu e intentia mea sa ma cobor vreodata la acest nivel.

Am raportat astfel de comportamente , dar ce folos ? Nu  s-a intamplat absolut nimic si nici ca se va schimba ceva din ce observ in ultima perioada , tocmai de aceea nivelul discutiilor au degenerat de la un an la altul . Sa zicem ca hahalerele sunt ridicate la grand de arta , altfel nu-mi explic .

O seara buna tuturor pers. civilizate , prefer sa nu-mi consum o seara de sambata pe astfel de discutii sau polemici , cu genul acesta de netrebnici  care gasesc in permanenta motive puerile de scuze . Eu unul nu am nevoie de asa ceva din partea lor . Sunt genul de pers. care dintr-un anumit motiv , bine intemeiat , m-am apucat de-am scuipat , apai nu ma apuc sa ling , orice ar fi .  :hihat

• Like 1
Postat

Gogu să-i zici lu’ mă-ta! Ce pula mea o căuta la Biserică (cu B mare) la ora asta?

Io sunt simpatetic doar cu suferința ta, bă, nealesule.

Slabut, Gogule.Pana sa blestemi ca fosta nevasta mai ai.

Mai baga si de sora-mea ceva, ca de mama mi-e lehamite.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Prostia lor care ti se-aseamănă.

Cine? 

Ai stat ascuns si, cand ai vazut, ca Aurica e online, ai prins curaj.

Ba, Pilipica, tu esti chiar terminat rau pe forumul asta.

Cine e Aurică? Eu sunt eu, nu Pipilică.

Curentatule!

• Minus 2
Postat

Pai cum sa se planga de asa ceva cand tocmai el promoveaza asa ceva in mod constant

Pai hai s-o iau cu inceputul , in cazul meu : acum un an cand ma injura diliul ala de Advanced (aka Condition) de mama si familie , din senin , el il impulsiona din spate , motiv ptr. care a si inceput disputa mea cu acesta cand i-am cerut explicatii. Din pacate n-am uitat firul evenimentelor

.Anul acesta a procedat in acelasi fel , in cazul boschetarului acesta pisarcios , caruia ii linge izmenele de la o vreme incoace transformandu-se in sluga unui , dupa binecunoscutele balacareli reciproce in care s-au facut reciproc albie de porci. Adica ala injura de familie in cel mai libidinos mod posibil

Oare cum se numeste comportamentul aceluia care promoveza astfel de dialoguri si postari ? Civilizatie ? No way...sa fim seriosi

Asta ca sa nu mai punem in calcul si folosirea in mod parsivesc a cuvantului MATA'

Nu tin minte sa-l fi injurat pe unul de mama sau familie in aceasi modalitate si nici nu e intentia mea sa ma cobor vreodata la acest nivel.

Am raportat astfel de comportamente , dar ce folos ? Nu s-a intamplat absolut nimic si nici ca se va schimba ceva din ce observ in ultima perioada , tocmai de aceea nivelul discutiilor au degenerat de la un an la altul . Sa zicem ca hahalerele sunt ridicate la grand de arta , altfel nu-mi explic .

O seara buna tuturor pers. civilizate , prefer sa nu-mi consum o seara de sambata pe astfel de discutii sau polemici , cu genul acesta de netrebnici care gasesc in permanenta motive puerile de scuze . Eu unul nu am nevoie de asa ceva din partea lor . Sunt genul de pers. care dintr-un anumit motiv , bine intemeiat , m-am apucat de-am scuipat , apai nu ma apuc sa ling , orice ar fi . :hihat

Sunt TOTAL in asentimentul tau.

Cu aceasta ocazie salut si eu persoanele civilizate de pe forum.

Postat

Slabut, Gogule.Pana sa blestemi ca fosta nevasta mai ai.

Mai baga si de sora-mea ceva, ca de mama mi-e lehamite.

Slabe șanse să ai vreo soră, că nu te reușea mă-ta atât dă imbecil.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Unde vede ăla ca am mințit eu? Abia ma strădui eu sa ma prind cu asa ceva, dar ala...ce-si imaginează! N-am chef sa dau pagina inapoi si stiu ca tu îmi vei răspunde incoerent.
Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

Pai  cum sa se planga de asa ceva cand tocmai el promoveaza astfel de actiuni  in mod constant

.Anul acesta a procedat in acelasi fel , in cazul boschetarului acesta pisarcios , caruia ii linge izmenele de la o vreme incoace transformandu-se in sluga unui lache de Gara , si asta dupa binecunoscutele balacareli reciproce in care s-au facut reciproc albie de porci. Adica ala injura de familie in cel mai libidinos mod posibil

Oare cum se numeste comportamentul aceluia  care promoveza astfel de dialoguri si postari ? Civilizatie ? No way...sa fim seriosi

Nu tin minte sa-l fi injurat pe unul de mama sau familie in aceasi modalitate si nici nu e intentia mea sa ma cobor vreodata la acest nivel.

Am raportat astfel de comportamente , dar ce folos ? Nu  s-a intamplat absolut nimic si nici ca se va schimba ceva din ce observ in ultima perioada , tocmai de aceea nivelul discutiilor au degenerat de la un an la altul . Sa zicem ca hahalerele sunt ridicate la grand de arta , altfel nu-mi explic .

O seara buna tuturor pers. civilizate , prefer sa nu-mi consum o seara de sambata pe astfel de discutii sau polemici , cu genul acesta de netrebnici  care gasesc in permanenta motive puerile de scuze . Eu unul nu am nevoie de asa ceva din partea lor . Sunt genul de pers. care dintr-un anumit motiv , bine intemeiat , m-am apucat de-am scuipat , apai nu ma apuc sa ling , orice ar fi .  :hihat

Corect doar ca sti foarte bine ca pe acest forum doar 10% mai sunt civilizati .

A fost promovata cearta aici de aceea nu sa luat masuri .

In fine am onoarea sa salut si eu oamenii care inca mai sunt civilizati si cu cei 7 ani de acasa.

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Unde vede ăla ca am mințit eu? Abia ma strădui eu sa ma prind cu asa ceva, dar ala...ce-si imaginează! N-am chef sa dau pagina inapoi si stiu ca tu îmi vei răspunde incoerent.

Minciuna hai ca nu o fi dar restu melodiei e perfecta in ce te priveste cu ochiul de jos al baietilor sa vezi cate servetele o sa le stearga plansul 

Postat

“Ăla” îți ia neamu-n pulă dacă mai minți, ratato.

• Like 1
Postat

Pai incoerent ma comport cu tine ca si cu un vis total ireal si cu permisiuni nelimitate in a te face sa te simti reala 

Postat

Corect doar ca sti foarte bine ca pe acest forum doar 10% mai sunt civilizati .

A fost promovata cearta aici de aceea nu sa luat masuri .

In fine am onoarea sa salut si eu oamenii care inca mai sunt civilizati si cu cei 7 ani de acasa.

Frumos spus, draga mea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cine? 

Aceiasi care îi aduni la curul tau mereu.
Postat

“Ăla” îți ia neamu-n pulă dacă mai minți, ratato.

Nu te chinui lasand la o parte ce spune tine cont CA E FEMEIE si aceasta rasa nu o intelege nici Dzeu 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai incoerent ma comport cu tine ca si cu un vis total ireal si cu permisiuni nelimitate in a te face sa te simti reala

Nu ma faci, eu sunt si se simte prin toti porii...
Postat

Ba, fiica mea are 4 anisori.Ai de grija, ca te-ntreci.

Dar io doar cu mă-ta am treabă.

Nealesule.

• Like 2

Postat

Nu ma faci, eu sunt si se simte prin toti porii...

De la tine cred ca a aparut metafora cu Triunghiu Bermudelor Spaima Avioanelor 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...