Sari la conținut

Cine ce are de impartit cu mine sa scrie aici!

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Da-te in balarii , iar faci pe  senilul. ?

Daca nu le-ati tot provoca  pe toate acele fete/femei , ca ultimii mojici si hartuitori dezechilibrati mintal , care interven  pe DG intr-un dialog sau  care lanseaza discutii civilizate si nu le-ati jigni in fel si chip  , crezi ca acestea ar avea vreun motiv sa reactioneze   impotriva voastra ? Ai uitat  ca exact asta s-a intamplat ? Le-ati izgonit una cate una  in decursul timpului , cu toata mistocareala voastra si vesnicele voastre ineptii de prost gust

Iata ca intr-un final ati ramas singuri si multi dintre voi va mangaiati doar reciproc sculele inutile  , precum poponarii , nu ca in viata reala ar fi cu totul altfel .

Hai ca mai ai putin pana la 15 mii de postari

• Like 1
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu le mai calcula atat pe ale mele , tembelule  .

Ca ale tale , de pe toate clonele  , plus ale sclavului tau , Picoaie , sunt infinit mai multe .

Asta ca sa nu ma leg si de repetarea consecventa a  acelorasi  sfestanii

Postat

Nu le mai calcula atat pe ale mele , tembelule  .

Ca ale tale , de pe toate clonele  , plus ale sclavului tau , Picoaie , sunt infinit mai multe .

Asta ca sa nu ma leg si de repetarea consecventa a  acelorasi  sfestanii

Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Dar nu asta conteaza cel mai mult,ci faptul ca majoritatea sunt postari kilometrice pe care nu le-a citit nimeni.

Asta inseamna sa fii taran basit si afumat.

• Like 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Desigur . Intoarcete la aceasta postare si  uita-te cine  ti-a  dat vot de incredere 

Oricum pe tine te iubesc doar popandaii  , ca si tine , nu te inflama  atat de tare

*întoarce-te ... neșcolitule
  • Minus 2
Postat

Da-te in balarii , iar faci pe  senilul. ?

Daca nu le-ati tot provoca  pe toate acele fete/femei , ca ultimii mojici si hartuitori dezechilibrati mintal , care interven  pe DG intr-un dialog sau  care lanseaza discutii civilizate si nu le-ati jigni in fel si chip  , crezi ca acestea ar avea vreun motiv sa reactioneze   impotriva voastra ? Ai uitat  ca exact asta s-a intamplat ? Le-ati izgonit una cate una  in decursul timpului , cu toata mistocareala voastra si vesnicele voastre ineptii de prost gust

Iata ca intr-un final ati ramas singuri si multi dintre voi va mangaiati doar reciproc sculele inutile  , precum poponarii , nu ca in viata reala ar fi cu totul altfel .

Pe cine am izgonit eu, bă, prăpăditule? Nici măcar pe matá nu am reușit, dacă tot vorbim de curve!
  • Minus 2
Postat

Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Dar nu asta conteaza cel mai mult,ci faptul ca majoritatea sunt postari kilometrice pe care nu le-a citit nimeni.

Serios ? Hai da-te  dracu'  de bufon  (daca nici tu nu cunosti  sensul acelor cuvinte " taran basit si afumat" , apai cine ? -  stii bine de ce le folosesti in permanenta , ba chiar te si complexeaza in viata de zi cu zii)  ca nici nu apuc sa postez bine , ca repede apari  sa-mi mirosi basina si sa tragi si-o limba pe motul  pe care il scriu in cadrul acelor postari  ....inclusiv Picoaie , care nu uita sa corecteze chiar si atunci cand scriu rapid si intervine vreo greseala , ba ti-a copiat sclavetul si replica aceea ' ce scrie ala acolo , ca n-am citit " , ca sa fiti 2 bufoni , nu doar unul

Nici la scoala , in doar cele 8 clase urmate , nu ai citit  prin manuale , cat ai parcurs , facut rezumatul  si dat copy-paste  postarile tuturor , nu doar ale mele .

Postat

A dat strechea în știuletar! Să ne pișăm cu boltă pe el!

• Minus 2
Postat

Serios ? Hai da-te  dracu'  de bufon  (daca nici tu nu cunosti  sensul acelor cuvinte " taran basit si afumat" , apai cine ? -  stii bine de ce le folosesti in permanenta , ba chiar te si complexeaza in viata de zi cu zii)  ca nici nu apuc sa postez bine , ca repede apari  sa-mi mirosi basina si sa tragi si-o limba pe motul  pe care il scriu in cadrul acelor postari  ....inclusiv Picoaie , care nu uita sa corecteze chiar si atunci cand scriu rapid si intervine vreo greseala , ba ti-a copiat sclavetul si replica aceea ' ce scrie ala acolo , ca n-am citit " , ca sa fiti 2 bufoni , nu doar unul

Nici la scoala , in doar cele 8 clase urmate , nu ai citit  prin manuale , cat ai parcurs , facut rezumatul  si dat copy-paste  postarile tuturor , nu doar ale mele .

Cum sa-ti zic boschetare?Nu esti taran basit si afumat?Nu traiesti intr-un sat prapadit,intr-o casa demolata in care n-ai nici incalzire pe centrala,nici macar wc?

De cate ori sa-ti arat dovezile astea clare?

Pe aia cu WC-ul jegos din fundul curtii,n-o pun ca mie rusine mie de rusinea ta.

post-4015-0-32198700-1526291996_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Pe cine am izgonit eu, bă, prăpăditule? Nici măcar pe matá nu am reușit, dacă tot vorbim de curve!

Prapadit esti doar matá  , senilule  si sclavet  . Iar ai uitat ? 

Minti cu o profunda nonsalanta , fara a ma obosi sa detaliez  implicarea ta  din decursul vremii .

Chisa-te pe matá  , e singurul lucru la  care iti mai poate fi utila  unealta aceea blegita    , ca doar ai vazut ca in ultima Recenzie facuta , abia s-a chinuit  fata sa ti-o mai scoale la oral . Cat s-o fi chinuit saraca . :slap2

PS : Iti dai seama Pisatule  contopist  . Tot eu sunt sarac cu servici de paznic  si locuiesc (ocazional)  intr-un satuc ,  chiar si  in Capitala , nu tu

Postat

Chisa-te pe matá  , e singurul lucru la  care iti mai poate fi utila  unealta aceea blegita    , ca doar ai vazut ca in ultima Recenzie facuta , abia s-a chinuit  fata sa ti-o mai scoale la oral . Cat s-o fi chinuit saraca . :slap2

Intreb si io,asa de curiozitate.daca n-ai fost in viata ta la curve,ce interes au recenziile pentru tine??

Da curiozitate,intreb si io.

Postat

Prapadit esti doar matá  , senilule  si sclavet  . Iar ai uitat ? 

Minti cu o profunda nonsalanta , fara a ma obosi sa detaliez  implicarea ta  din decursul vremii .

PS : Iti dai seama Pisatule  contopist  . Tot eu sunt sarac cu servici de paznic  si locuiesc (ocazional)  intr-un satuc ,  chiar si  in Capitala , nu tu

Dă un exemplu concret, prăpăditule!
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
Postat

Fă taratura, pe cine crezi că sperii,crezi că vorbești cu sclavii care vin la tine.

În ziua în care vreau să mă piș pe tine,am s-o fac pur și simplu

de ce vorbesti asa? Ca esti in spatele computerului?? Vai vai...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

poate e tableta...poate e telefon... :)))

• Like 1
Postat

Si daca eram in fata ta ce faceai?

Paulica,uita-te in oglinda putin la matale,apoi da-ti doua palme,dar ai grija de ochelarii cu lentilele cut fundul de sifon.

Postat

Du-te , ba , gogomanule agramat si pisarcios .Cu Panoramic te-ai gasit sa faci pe smardoiul electronic ....si cu fetele ?

Ce pizda ....de barbat  :laugh2

• Like 1
Postat

Șiiii ... postarea nr. 20.000!

O dedic lui Mîșkin, să o pună în ramă!

:)

Uite unu', nu cu 15000 postari in 2 ani, insa cu peste 20000, in 1 an si 8 luni.

Pai nu sunteti voi penibili...:)

• Like 1
Postat

Si daca eram in fata ta ce faceai?

Paulica,uita-te in oglinda putin la matale,apoi da-ti doua palme,dar ai grija de ochelarii cu lentilele cut fundul de sifon.

am ochelari cu lentile de plastic, fii fara grija ma!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Uite unu', nu cu 15000 postari in 2 ani, insa cu peste 20000, in 1 an si 8 luni.

Pai nu sunteti voi penibili...:)

Ești penibil.
  • Minus 1
Postat

:))))

Cum spuneam: ne pișăm pe tine!

• Minus 1
Postat

Cum spuneam, cred, ca ma confunzi cu ma-ta.

Ba cu matá!

P.S. Ne și căcăm. Tot pe matá.

• Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ba cu matá!

P.S. Ne și căcăm. Tot pe matá.

Cu cine te cerți? ☺
  • Like 2
  • Minus 29

Postat

Cu cine te cerți? ☺

Cu un prost.

Repet, nu e prima data, cand te pisi si te caci pe ma-ta.

Greșit! Pe matá.
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...