avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 Da-te in balarii , iar faci pe senilul. ? Daca nu le-ati tot provoca pe toate acele fete/femei , ca ultimii mojici si hartuitori dezechilibrati mintal , care interven pe DG intr-un dialog sau care lanseaza discutii civilizate si nu le-ati jigni in fel si chip , crezi ca acestea ar avea vreun motiv sa reactioneze impotriva voastra ? Ai uitat ca exact asta s-a intamplat ? Le-ati izgonit una cate una in decursul timpului , cu toata mistocareala voastra si vesnicele voastre ineptii de prost gust Iata ca intr-un final ati ramas singuri si multi dintre voi va mangaiati doar reciproc sculele inutile , precum poponarii , nu ca in viata reala ar fi cu totul altfel .Hai ca mai ai putin pana la 15 mii de postari 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 14, 2018 Nu le mai calcula atat pe ale mele , tembelule . Ca ale tale , de pe toate clonele , plus ale sclavului tau , Picoaie , sunt infinit mai multe . Asta ca sa nu ma leg si de repetarea consecventa a acelorasi sfestanii
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 Nu le mai calcula atat pe ale mele , tembelule . Ca ale tale , de pe toate clonele , plus ale sclavului tau , Picoaie , sunt infinit mai multe . Asta ca sa nu ma leg si de repetarea consecventa a acelorasi sfestanii Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Dar nu asta conteaza cel mai mult,ci faptul ca majoritatea sunt postari kilometrice pe care nu le-a citit nimeni.Asta inseamna sa fii taran basit si afumat. 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Desigur . Intoarcete la aceasta postare si uita-te cine ti-a dat vot de incredere Oricum pe tine te iubesc doar popandaii , ca si tine , nu te inflama atat de tare*întoarce-te ... neșcolitule 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Da-te in balarii , iar faci pe senilul. ? Daca nu le-ati tot provoca pe toate acele fete/femei , ca ultimii mojici si hartuitori dezechilibrati mintal , care interven pe DG intr-un dialog sau care lanseaza discutii civilizate si nu le-ati jigni in fel si chip , crezi ca acestea ar avea vreun motiv sa reactioneze impotriva voastra ? Ai uitat ca exact asta s-a intamplat ? Le-ati izgonit una cate una in decursul timpului , cu toata mistocareala voastra si vesnicele voastre ineptii de prost gust Iata ca intr-un final ati ramas singuri si multi dintre voi va mangaiati doar reciproc sculele inutile , precum poponarii , nu ca in viata reala ar fi cu totul altfel .Pe cine am izgonit eu, bă, prăpăditule? Nici măcar pe matá nu am reușit, dacă tot vorbim de curve! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 14, 2018 Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Dar nu asta conteaza cel mai mult,ci faptul ca majoritatea sunt postari kilometrice pe care nu le-a citit nimeni.Asta inseamna sa fii taran basit si afumat. Serios ? Hai da-te dracu' de bufon (daca nici tu nu cunosti sensul acelor cuvinte " taran basit si afumat" , apai cine ? - stii bine de ce le folosesti in permanenta , ba chiar te si complexeaza in viata de zi cu zii) ca nici nu apuc sa postez bine , ca repede apari sa-mi mirosi basina si sa tragi si-o limba pe motul pe care il scriu in cadrul acelor postari ....inclusiv Picoaie , care nu uita sa corecteze chiar si atunci cand scriu rapid si intervine vreo greseala , ba ti-a copiat sclavetul si replica aceea ' ce scrie ala acolo , ca n-am citit " , ca sa fiti 2 bufoni , nu doar unul Nici la scoala , in doar cele 8 clase urmate , nu ai citit prin manuale , cat ai parcurs , facut rezumatul si dat copy-paste postarile tuturor , nu doar ale mele .
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 A dat strechea în știuletar! Să ne pișăm cu boltă pe el! 2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 Serios ? Hai da-te dracu' de bufon (daca nici tu nu cunosti sensul acelor cuvinte " taran basit si afumat" , apai cine ? - stii bine de ce le folosesti in permanenta , ba chiar te si complexeaza in viata de zi cu zii) ca nici nu apuc sa postez bine , ca repede apari sa-mi mirosi basina si sa tragi si-o limba pe motul pe care il scriu in cadrul acelor postari ....inclusiv Picoaie , care nu uita sa corecteze chiar si atunci cand scriu rapid si intervine vreo greseala , ba ti-a copiat sclavetul si replica aceea ' ce scrie ala acolo , ca n-am citit " , ca sa fiti 2 bufoni , nu doar unul Nici la scoala , in doar cele 8 clase urmate , nu ai citit prin manuale , cat ai parcurs , facut rezumatul si dat copy-paste postarile tuturor , nu doar ale mele .Cum sa-ti zic boschetare?Nu esti taran basit si afumat?Nu traiesti intr-un sat prapadit,intr-o casa demolata in care n-ai nici incalzire pe centrala,nici macar wc?De cate ori sa-ti arat dovezile astea clare?Pe aia cu WC-ul jegos din fundul curtii,n-o pun ca mie rusine mie de rusinea ta. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 14, 2018 Pe cine am izgonit eu, bă, prăpăditule? Nici măcar pe matá nu am reușit, dacă tot vorbim de curve! Prapadit esti doar matá , senilule si sclavet . Iar ai uitat ? Minti cu o profunda nonsalanta , fara a ma obosi sa detaliez implicarea ta din decursul vremii . Chisa-te pe matá , e singurul lucru la care iti mai poate fi utila unealta aceea blegita , ca doar ai vazut ca in ultima Recenzie facuta , abia s-a chinuit fata sa ti-o mai scoale la oral . Cat s-o fi chinuit saraca . :slap2 PS : Iti dai seama Pisatule contopist . Tot eu sunt sarac cu servici de paznic si locuiesc (ocazional) intr-un satuc , chiar si in Capitala , nu tu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 Chisa-te pe matá , e singurul lucru la care iti mai poate fi utila unealta aceea blegita , ca doar ai vazut ca in ultima Recenzie facuta , abia s-a chinuit fata sa ti-o mai scoale la oral . Cat s-o fi chinuit saraca . :slap2 Intreb si io,asa de curiozitate.daca n-ai fost in viata ta la curve,ce interes au recenziile pentru tine??Da curiozitate,intreb si io.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Prapadit esti doar matá , senilule si sclavet . Iar ai uitat ? Minti cu o profunda nonsalanta , fara a ma obosi sa detaliez implicarea ta din decursul vremii . Chisa-te pe matá , e singurul lucru la care iti mai poate fi utila unealta aceea blegita , ca doar ai vazut ca in ultima Recenzie facuta , abia s-a chinuit fata sa ti-o mai scoale la oral . Cat s-o fi chinuit saraca . :slap2 PS : Iti dai seama Pisatule contopist . Tot eu sunt sarac cu servici de paznic si locuiesc (ocazional) intr-un satuc , chiar si in Capitala , nu tuDă un exemplu concret, prăpăditule! 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2018 Fă taratura, pe cine crezi că sperii,crezi că vorbești cu sclavii care vin la tine.În ziua în care vreau să mă piș pe tine,am s-o fac pur și simplude ce vorbesti asa? Ca esti in spatele computerului?? Vai vai... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 de ce vorbesti asa? Ca esti in spatele computerului?? Vai vai... poate e tableta...poate e telefon... :))) 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 de ce vorbesti asa? Ca esti in spatele computerului?? Vai vai...Si daca eram in fata ta ce faceai?Paulica,uita-te in oglinda putin la matale,apoi da-ti doua palme,dar ai grija de ochelarii cu lentilele cut fundul de sifon.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 14, 2018 Du-te , ba , gogomanule agramat si pisarcios .Cu Panoramic te-ai gasit sa faci pe smardoiul electronic ....si cu fetele ? Ce pizda ....de barbat :laugh2 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Dar nu asta conteaza cel mai mult,ci faptul ca majoritatea sunt postari kilometrice pe care nu le-a citit nimeni.Asta inseamna sa fii taran basit si afumat.Șiiii ... postarea nr. 20.000!O dedic lui Mîșkin, să o pună în ramă! :)Uite unu', nu cu 15000 postari in 2 ani, insa cu peste 20000, in 1 an si 8 luni. Pai nu sunteti voi penibili...:) 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Mai 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2018 Si daca eram in fata ta ce faceai?Paulica,uita-te in oglinda putin la matale,apoi da-ti doua palme,dar ai grija de ochelarii cu lentilele cut fundul de sifon.am ochelari cu lentile de plastic, fii fara grija ma! 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Uite unu', nu cu 15000 postari in 2 ani, insa cu peste 20000, in 1 an si 8 luni.Pai nu sunteti voi penibili...:)Ești penibil. 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Ești penibil.Nimeni n-are 15 mii de postari in doar 2 ani.Asta inseamna sa fii taran basit si afumat.:))))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 :))))Cum spuneam: ne pișăm pe tine! 1
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Cum spuneam: ne pișăm pe tine!Cum spuneam, cred, ca ma confunzi cu ma-ta.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Cum spuneam, cred, ca ma confunzi cu ma-ta.Ba cu matá! P.S. Ne și căcăm. Tot pe matá. 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 14, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 14, 2018 Ba cu matá!P.S. Ne și căcăm. Tot pe matá.Cu cine te cerți? ☺ 2 29
miskin marca inregistrata Reputație: 95 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Ba cu matá! P.S. Ne și căcăm. Tot pe matá.Repet, nu e prima data, cand te pisi si te caci pe ma-ta.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Cu cine te cerți? ☺Cu un prost. Repet, nu e prima data, cand te pisi si te caci pe ma-ta.Greșit! Pe matá. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum