samos Reputație: 34 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 23, 2015 Eu o numeam purcica... După cum grohaia când sugea, zici ca manca din teica Penala superfastfuck...Dar era ieftina și la îndemână. O știu de 7-8 ani cred. Mai avea și o colega cu "GOLAN" tatuat pe spate.
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat Octombrie 24, 2015 dar tu ce esti tristule, de pe unde ai furat nicknamul obiectiv?panacotarule.Hai sa-ti dau niste idei ca tu ai creierul macinat de iarba.Nu mai plange ametitule.Astea sunt tot marca inregistrata?>OBIECTIV<<OBIECTIV>o.b.i.e.c.t.i.vO*B*I*E*C*T*I*VOBlECTlV*OBIECTIV**OBIECTIVOBIECTIV*_OBIECTIV_.OBIECTIV..OBIECTIVOBIECTIV.-OBIECTIV-#OBIECTIV#!OBIECTIV
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 25, 2015 am inteles hotule mic si nevinovat , nu pling deloc , sint barbat ,ce pula mea, numai ca te-ai dat singur de gol cine esti de fapt, un impostor care mai are un nick scirbos , ddpof , si care dupa fiecare banare isi mai atirna o mizerie de acronim la initialele bilbiite. mai bine te-ai droga si tu ca mine, poate te-ar ajuta sa devi mai istet.
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 25, 2015 am inteles hotule mic si nevinovat , nu pling deloc , sint barbat ,ce pula mea, numai ca te-ai dat singur de gol cine esti de fapt, un impostor care mai are un nick scirbos , ddpof , si care dupa fiecare banare isi mai atirna o mizerie de acronim la initialele bilbiite. mai bine te-ai droga si tu ca mine, poate te-ar ajuta sa devi mai istet.
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 25, 2015 Postat Octombrie 25, 2015 Fa-ti un bine si retrage-te... ps: ai mai multe banari la activ.
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat Octombrie 25, 2015 am inteles hotule mic si nevinovat , nu pling deloc , sint barbatEsti o pula BLEAGA
o2 lentila Reputație: -428 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:around Oras:around Postat Octombrie 25, 2015 ma-ta ma lauda ca sint vrednic, boule. mai cinti si pe la alte mese azi sau ti-ai propus sa ma distrezi doar pe mine?
o b i e c t i v Reputație: -89 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat Octombrie 25, 2015 ma-ta ma lauda ca sint vrednic, boule. mai cinti si pe la alte mese azi sau ti-ai propus sa ma distrezi doar pe mine?Prin targ umbla alte vorbe,si nu sunt de lauda.Ramolit este un cuvant de lauda?Se zice ca apelezi la trany ca sa vezi si tu cum mai arata o pula sculata.
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:palermo Oras:palermo Postat Octombrie 25, 2015 Cum de nu ai auzit tu de panarama asta pana acum?Sunt 4 golance ,cele mai hoate din oras. esti fraier amice , sint cele mai istete , prost esti tu ca te bagi ca chilotii in cur pe toate topicele facind pe cunoscatorul pulii, mai lasa si pe altii sa isi dea cu parerea ca tu oricum esti ramolit tataie.
f3lix Reputație: 45 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 29, 2016 Aberatii,doar ce am fost pe Cișmelei la adresă... Clara alias Miss Piggy o fată amabilă și bine dotată pentru amatori 😜
ravanelli Reputație: 298 Postat Martie 28, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Martie 28, 2016 Vorba Lui Jean Constantin ..."s-au inmultit ...pacatoasele astea, de cand a venit primavara...".Din pacate si numarul "țeparelor” care fura poze de ici de colo, este in crestere, din pacate. Oare s-o putea face ceva in acest sens ...?
drradu Reputație: 199 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Aprilie 6, 2016 Alte poze..cu o pustoaica blonda. http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/9177868__be455049eea725242f55.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/imagini/anunturi/mari/9177868__dcabc0e815854d9540e5.jpg poze reale ..60 fin 130 ora !practic si analul! Tandra si pasionala , mereu atenta la dorintele tale ,fara graba si fara fite , igiena si discretie toatala ,Pun pasiune si ma implic in ceea ce fac , daca vrei se ai parte de momente fierbinti te astept la mine ,locatiea CURATA atmosfera intima !OFER SEX NORMAL, ORAL,FANTEZII EROTICE= INCLUSIV ANAL! PUP! http://anunturi.telegrafonline.ro/images/mareste_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/micsoreaza_font.jpg http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Data postarii 06-04-2016 http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Categorie Matrimoniale http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Subcategorie De la Fete pentru Baieti http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Judet Constanta http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Localitate CONSTANTA http://anunturi.telegrafonline.ro/images/arrow_red2.gif Telefon 0720641344 2 6
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 6, 2016 http://theadultsection.com/girls/MelissaMidwest/Melissa_Hotel_Bed/ 3
hunters Reputație: 28 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Blonda este ea am fost mai de mult pe acolo. Arata bine, dar nu e pustoaica are la 30 ani, oral bun cu deep cu oo, normalul este si el bun, nu face fite la nici-o pozitie, se misca bine, gemete usoare. Anal nu am primit in oferta din pacate poate nu facea acum 3-4 luni. Halat 70-150 era pe atunci. 1
mariusica19 Reputație: 10 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 26, 2016 Fata NUMAI poze false a postat.Am fot de mai multe ori la ea.Primele dati cand locuia la Tavola a fost ok, dar apoi numai fitze gen intrerupt din actiune ptr a raspunde la tel urmatorului client(si a sunat telefonul atunci; mai ceva ca la o centrala...), am cerut sa ma duc la baie si dupa imi spune ca trebuie sa termin in 5 minute ca mai are un client care asteapta, terminate tu ca eu am obosit si altele...ORAL nuLOCATIE- 7NORMAL 6-7 ANAL NAGFE 3Nu o recomand. 2
insuficientul Reputație: 839 Postat Aprilie 29, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Aprilie 29, 2016 Fata NUMAI poze false a postat.Am fot de mai multe ori la ea.Primele dati cand locuia la Tavola a fost ok, dar apoi numai fitze gen intrerupt din actiune ptr a raspunde la tel urmatorului client(si a sunat telefonul atunci; mai ceva ca la o centrala...), am cerut sa ma duc la baie si dupa imi spune ca trebuie sa termin in 5 minute ca mai are un client care asteapta, terminate tu ca eu am obosit si altele...ORAL nuLOCATIE- 7NORMAL 6-7 ANAL NAGFE 3Nu o recomand.la banii astia nici nu e de mirare!nu e logic...daca nu are activitate pentru ca nu o viziteaza mai nimeni...automat lasa la pret...si ce pretentii poti avea?
larisssa Reputație: 8905 Postat Aprilie 30, 2016 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Aprilie 30, 2016 daca nu are activitate pentru ca nu o viziteaza mai nimeni...automat lasa la pret...si ce pretentii poti avea? De astă dată te.contrazic. Faza cu "lăsatul la preț" nu.ține strict de noi sau de calitatea serviciilor. Pur şi simplu ține de raportul cerere-ofertă ,concomitent cu ceea ce fiecare.dintre noi, fetele, urmărim, care ne sunt.prioritațile. Există perioade clar şi logic" mai slabe" ca şi cerere -cum e cea.actuală, a sărbătorilor. Şi noi ne trezim in fața unei alegeri-fie ne uităm luuuuung la telefonul care nu mai sună foarte des şi....aşteptăm să treaca şi urmatoarea săptămână , fie acceptăm că"mic cu.mic se face.mare" şi, normal, primul la care renunțăm e tariful. Nu în ochii tuturor" dă bine" asta, e adevărat, dar eu una îmi.asum riscul decât să plec de acasă doar pentru a mă afla in treabă( că am şi programul scurt pe care îl am ), prefer să reduc tariful şi să nu.mor de plictiseală. 5
insuficientul Reputație: 839 Postat Aprilie 30, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Aprilie 30, 2016 De astă dată te.contrazic. Faza cu "lăsatul la preț" nu.ține strict de noi sau de calitatea serviciilor. Pur şi simplu ține de raportul cerere-ofertă ,concomitent cu ceea ce fiecare.dintre noi, fetele, urmărim, care ne sunt.prioritațile. Există perioade clar şi logic" mai slabe" ca şi cerere -cum e cea.actuală, a sărbătorilor. Şi noi ne trezim in fața unei alegeri-fie ne uităm luuuuung la telefonul care nu mai sună foarte des şi....aşteptăm să treaca şi urmatoarea săptămână , fie acceptăm că"mic cu.mic se face.mare" şi, normal, primul la care renunțăm e tariful. Nu în ochii tuturor" dă bine" asta, e adevărat, dar eu una îmi.asum riscul decât să plec de acasă doar pentru a mă afla in treabă( că am şi programul scurt pe care îl am ), prefer să reduc tariful şi să nu.mor de plictiseală.dar ce m-ai luat tu la prima ora asa!dute-n doamne iarta-ma si infasoara Sarmalele!fa salata boeuf si lasa ta tu prostiile! Am zis , am zis! ce sa mai...Bai Larissso te pup de nu te vezi... si tot ce iti doresti sa se implineasca!
insuficientul Reputație: 839 Postat Aprilie 30, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Aprilie 30, 2016 aaa stai ma ca mi-am amintit acuma cine este Clara ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Fereasca sfantul si maiculita domnului impreuna cu el ca sa nu-l lase singurel la greu!eu nici 30 de lei nu as dat la fetita asta!nu sta pe cismelei langa farmacia Katena?
mariusica19 Reputație: 10 Postat Mai 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2016 Ba da...In blocul turn.Dar isi schimba locatia mai ceva ca lenjeria intima...Nu prea inteleg de ce...Poate are probleme cu diferiti clienti ptr prestatia lamentabila si da bir cu fugiti din apart schimbandu-si nr de tel,pozele,culoarea la par... 2
insuficientul Reputație: 839 Postat Mai 4, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Postat Mai 4, 2016 e sub orice critica...am fost eu la ea mai demult...nu am cuvinte.
ravanelli Reputație: 298 Postat Mai 4, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Mai 4, 2016 De astă dată te.contrazic. Faza cu "lăsatul la preț" nu.ține strict de noi sau de calitatea serviciilor. Pur şi simplu ține de raportul cerere-ofertă ,concomitent cu ceea ce fiecare.dintre noi, fetele, urmărim, care ne sunt.prioritațile. Există perioade clar şi logic" mai slabe" ca şi cerere -cum e cea.actuală, a sărbătorilor. Şi noi ne trezim in fața unei alegeri-fie ne uităm luuuuung la telefonul care nu mai sună foarte des şi....aşteptăm să treaca şi urmatoarea săptămână , fie acceptăm că"mic cu.mic se face.mare" şi, normal, primul la care renunțăm e tariful. Nu în ochii tuturor" dă bine" asta, e adevărat, dar eu una îmi.asum riscul decât să plec de acasă doar pentru a mă afla in treabă( că am şi programul scurt pe care îl am ), prefer să reduc tariful şi să nu.mor de plictiseală.Larisssa ar trebui sa te contacteze cineva de la ministerul economiei, paote iti gaseste un post de consilera, ceva. sa ii inveti tu cum sta treaba cu economia. Aia stiu sa ajusteze preturile dor in sus, nu au auzit de cerere si oferta. Pacat !
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 4, 2016 Ba da...In blocul turn.Dar isi schimba locatia mai ceva ca lenjeria intima...Nu prea inteleg de ce...Poate are probleme cu diferiti clienti ptr prestatia lamentabila si da bir cu fugiti din apart schimbandu-si nr de tel,pozele,culoarea la par...Da fata di purcica nari kum so schimbe ! ) 3
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 6, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 6, 2016 la nr. 0721421410 e tot ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum