Sari la conținut

Vreau partener de viata... :)

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai, n ai fost atent la ce a spus Adrian Green, o sa repet, pentru ca la Amandina se potriveste "manusa" :

" Nu o sa ti se intample niciodata un lucru bun, daca tu esti de cacat, iar daca la un moment dat ti se intampla, si tu esti de cacat, asteapta-te sa ti se intoarca cu varf".

Si mai oe scurt : In pulamea, ce reprezinti , ce emani, aia atragi. Nu poti sta toata ziua pe nimfomane, si sa atragi, de exemplu, un functionar de la vreo banca, decat cel mult pentru o muie. Lucrurile astea se simt, ce vrea ea se intampla natural, nu stand pe net.In pulamea, hai ca deja incep sa dau lectii :)) :))) :)))

A trecut vremea cand plateam chiria si intretinerea, spalam pentru 2, gateam, strangeam, ofeream...

Am crezut atunci ca o sa primesc apreciere...

Aveam 20 si ceva.

Apoi am vazut ce fac barbatii cand sunt refuzati, efectiv se catara pe tine pentru ca le distrugi imaginea de macho...

Sunt 8 ani decand unul nu poate trece peste mine. Am vorbit cum un an si cu altul care tot singur a ramas...

Ma gandesc la mine. Pentru singurul motiv ca doar eu o fac si daca as inceta...  :no2

Lucrurile urmeaza sa schimbe radical, dar nu le dau placerea sa stie tot ce fac.

Asa cum zicea Tata,daca o mana sau un picior te duce spre pierzanie,taie-le si arunca-le de la tine.

Stii tu,Amado,ca ti-am mai spus eu mai demult,treaba cu anturajul ;)

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplineasca partenerul? Varsta, inaltime, avere, potenta, etc.?

• Oras:Undeva in Romania
Postat

Exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplineasca partenerul? Varsta, inaltime, avere, potenta, etc.?[/quote

Toate criteriile prezentate de tine trebuie sa fie la nivel inalt

Vizitator
Postat

Exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplineasca partenerul? Varsta, inaltime, avere, potenta, etc.?

:) Varsta nu, inaltimea... hmmm mi-ar placea sa fie mai inalt ca mine, peste 1,80, averea nu ma intereseaza, dar sa munceasca, potenta.... cred ca vorbesti de dimensiune, nu asta conteaza, ci sa vrea... Pot face si un viermisor zmeu. :)

Exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplineasca partenerul? Varsta, inaltime, avere, potenta, etc.?[/quote

Toate criteriile prezentate de tine trebuie sa fie la nivel inalt

Mda, sa nu fie prost, sa am ce discuta cu el, sa fie mai inteligent ca mine, sa ma fascineze. :)

• Like 2
Postat

Indeplinesc toate conditiile, mai putin una (dar nu o spun aici)...

Hmm..." inaltimea"?:))
Postat

Am inteles...lasa ca e bun asa

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Asta nu o sa o afle decat cancelara...

In ce liga joci??/

De beutura vorbesc.

Postat

Lejer...Bautor de duminica...

Ohoo, stai bine, nu ca mine la 6 luni
Vizitator
Postat

Indeplinesc toate conditiile, mai putin una (dar nu o spun aici)...

Mai am doar aproape inca 100 postari pana la PM sau imi scrii pe oarecareuna la gmail.

M-ai facut curiosa. :)

Vizitator
Postat

Iata ca deja aveti un petitor. :)

Mult succes, la modul serios.

La modul serios, nu-mi mai scrie.

Da, esti amabil si-mi vorbesti la plural, dar tot se simte o unghie in gat de fiecare data.

Ti-ai facut alegerea, nu ma mai teroriza cu urari amare.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Gresit, posibilitati sunt nelimitate...Einstein a zis-o, iar eu am probat ideea lui si e adevarat, nu se mai termina! Dacă tu nu observi ce fac e strict problema ta si ignoranța ce te urmareste ca o umbră!

Unde a zis, fă, asta? Demento!

• Minus 3
Postat

Am citit inainte să imi spună profesoara, neamul soimarestilor si moromeții, liviu rebreanu...sa nu mai vorbesc de poeme. Am scris o scurtă proză inspirandu-ma din Kant, iar profesoara mi-a spus ca e prea complicat, iar eu am aruncat-o in foc de ciudă...de-atunci mi-am jurat ca nu o sa mai caut vreodată aprobarea cuiva cand exprim ceva din sufletului meu drag. La citit, devoram...nu puteam sa ma mai opresc, in clasă sub bancă era mereu o carte pe genunchii mei cand ma plictiseam in ore.

Și ai înțeles ceva din ce ai citit? Ai înțeles o pulă!

• Minus 3
  • Oras:*
  • Oras:*
Postat

Nu e o urare amara, am fost sincer cand v-am urat succes. Dar ma retrag, nu vreau sa las loc de interpretari.

Vizitator
Postat

Gresit, posibilitati sunt nelimitate...Einstein a zis-o, iar eu am probat ideea lui si e adevarat, nu se mai termina! Dacă tu nu observi ce fac e strict problema ta si ignoranța ce te urmareste ca o umbră!

Pe droguri iar ? Esti dementa ?

• Minus 1
Postat

Minunat! Am tras documetarul "Planet Earth" 1 si 2, superb!  :maninlove

Acum a ajuns pizza cu desert si bere.  :laugh2  :blushing2

Ia-o, bre, de pe capul meu ca daca ii trag 2 psihologic, nu o mai gasesti!  :laugh2

Pai nici nu vreau sa ma fut, as vrea sa fac dragoste. :P

E ca râia, dementa!

• Minus 3
Vizitator
Postat

Daca nu te potolesti toata saptamana vei avea Karaoke !!!

https://irp-cdn.multiscreensite.com/e83cfa8a/dms3rep/multi/mobile/23167829_1782620498476439_3675308450141510204_n.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu e o urare amara, am fost sincer cand v-am urat succes. Dar ma retrag, nu vreau sa las loc de interpretari.

Nu ti se pare cam absurd sa primesc sfaturi, sugestii si urari de la o persoana care nu a avut vreo relatie?

Nu interpretez nimic, tind sa cred ca te cunosc, doar putin, iar prezenta ta pe acest topic ma face sa ma simt ciudat.

Ce ai vrut sa spui de fapt? 

E ca râia, dementa!

Se revolta, draga, ca postam neintrebati, iar cand se baga aiurea in tramvai nu e la fel.  :slap2

Daca nu te potolesti toata saptamana vei avea Karaoke !!!

https://irp-cdn.multiscreensite.com/e83cfa8a/dms3rep/multi/mobile/23167829_1782620498476439_3675308450141510204_n.jpg

Care e prima melodie? Am voce, sa mor!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Mai am doar aproape inca 100 postari pana la PM sau imi scrii pe oarecareuna la gmail.

M-ai facut curiosa. :)

De ce nu te loghezi cu vechiul cont mov?
Vizitator
Postat

Avem in program urmatoarele :

Rihanna - Desperado 
DMX - Party Up
B.U.G. Mafia - Un 2 Si Trei De 0 (feat. ViLLy)
:)))))

Putem pune si cu dedicatii :)))
  • Minus 1
Vizitator
Postat

De ce nu te loghezi cu vechiul cont mov?

L-am scos din minti pe Pisi pana m-a blocat.

Am vrut dunga, dar nu poate sa ma baneze. :)

Postat

Nu ti se pare cam absurd sa primesc sfaturi, sugestii si urari de la o persoana care nu a avut vreo relatie?

Nu interpretez nimic, tind sa cred ca te cunosc, doar putin, iar prezenta ta pe acest topic ma face sa ma simt ciudat.

Ce ai vrut sa spui de fapt? 

Se revolta, draga, ca postam neintrebati, iar cand se baga aiurea in tramvai nu e la fel.  :slap2

Să facem karaoke, zic!

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...