Sari la conținut

Vreau partener de viata... :)

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
 '' Am mai spus ca o relatie cu un barbat care imi cunoaste trecutul mi se pare imposibila.''    

...citat dintr-o fosta, prezenta si viitoare panarama, pe viata, femeie de incredere si de caracter care isi barfeste aici toti clientii si ce pula calui de iubiti i-or mai fi de pe urma carora sta zilnic cu capul in damigena de bautura, complet debila si netratata, alcolista si consumatoare de etnobotanice, violenta si puscariasa eliberata conditionat pentru tentativa de omor cu tendinte suicidale ... un model demn de urmat de tinerele fomiste care isi doresc un viitor stralucit asemeni ei.

Pai nu va laudati aproape mai toate rapandulele ca meseria de petarda-pocnitoare este un job ca oricare altul, aproape decent si plin de satisfactii ?

Daca din start iti si va doriti o relatie inceputa si bazata pe minciuna in care sa nu va asumati trecutul si propriile greseli, ce rost ar mai avea sa chinuiti un partener care cu siguranta mai tantalau fiind neputand recunoscunoaste comportamantul si apucaturile de boarfa destul de vizibile de la o prima interactionare cu respectiva panarama, se va baga intr-o relatie care cu siguranta va sfarsi prost pentru el, pai nu sunteti voi panarame penale daca asfel ganditi sau tot eu sunt taliban ? 

Am avut relatii mai lungi cu panarame corecte si asumate, care si-au propus si am sperat ca se vor schimba, fiind imposibil sa scoti defintiv panarama din ele, decat cu mironosite penale de care am aflat extrem de rapid ce le poate si le-a putut pielea in trecut.

Depresii urate, frustari maxime si dileli grave, asta se va alege de marea majoritate a celor dintre voi care la un moment dat in viata ati pus si ati avut doar bani in cap, facuti prin orice mijloace, renuntand la suflet, emotii, caracter si la demnitatea umana.

Multe dintre voi nici daca v-ati mai dori, doar asa in momentele de luciditate si singuratate, nu veti mai putea avea relatii si sa tratati barbatii ca pe niste parteneri, singura sansa a voastra fiind alti dezaxati, dezechilibrati si deviati asemenea voua, ca si majoritatea bosketarilor submisivi prezeneti aici, care sa va accepte neconditionat comportamentul de rahat la care iti veti supune, aici aparand normal si inevitabil problema banilor, ca doar de aia sunt si bosketari care isi pierd totata viata online nefacand nimic, asteptand proaste, pomeni si sa le spalati chilotii, limbile in cur fiind singurul lucru la care se pricep in viata.

Daca nu renunti la alcool si droguri pe viata, sa incepi sa-ti iei tratamentul psihiatric, nu te va prinde anul viitor in viata, daramite sa te gandesti la o familie si la un partener serios si normal la cap care ar putea sa te accepte asa cum esti, indiferent daca va sti sau nu, ca ai fost o panarama in mare parte din viata.

• Like 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

aidepulamea! A apărut marinarul cel dement!

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Avem in program urmatoarele :

Rihanna - Desperado 
DMX - Party Up
B.U.G. Mafia - Un 2 Si Trei De 0 (feat. ViLLy)
:)))))

Putem pune si cu dedicatii :)))

Bun, sa vad lyrics pana incepe petrecerea.  :laugh2

Da' proasta e saraca, nu pricepe ca nu pierdem nimic, iar ea ar trebui sa-si vada de suptul pulii... Cred ca nu prea mai are ce sa suga, o vad tot mai nervoasa... Dar zice ca nu e, simuleaza, la fel cum face si in pat!  :laugh2

Si ca actrita e proasta, se vede de la o posta ca se preface. ;)

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

aidepulamea! A apărut marinarul cel dement!

Ce zice, bre, nu ma incumet sa citesc balivernele lui.  :no2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Da' proasta e saraca, nu pricepe ca nu pierdem nimic, iar ea ar trebui sa-si vada de suptul pulii... Cred ca nu prea mai are ce sa suga, o vad tot mai nervoasa... Dar zice ca nu e, simuleaza, la fel cum face si in pat!  :laugh2

Vis este si va ramane Troll-ul acestui forum !!!  :hooray

• Minus 1
Vizitator
Postat

'' Am mai spus ca o relatie cu un barbat care imi cunoaste trecutul mi se pare imposibila.''    
  ...citat dintr-o fosta, prezenta si viitoare panarama, pe viata, femeie de incredere si de caracter care isi barfeste aici toti clientii si ce pula calui de iubiti i-or mai fi de pe urma carora sta zilnic cu capul in damigena de bautura, complet debila si netratata, alcolista si consumatoare de etnobotanice, violenta si puscariasa eliberata conditionat pentru tentativa de omor cu tendinte suicidale ... un model demn de urmat de tinerele fomiste care isi doresc un viitor stralucit asemeni ei.
    Pai nu va laudati aproape mai toate rapandulele ca meseria de petarda-pocnitoare este un job ca oricare altul, aproape decent si plin de satisfactii ?
   Daca din start iti si va doriti o relatie inceputa si bazata pe minciuna in care sa nu va asumati trecutul si propriile greseli, ce rost ar mai avea sa chinuiti un partener care cu siguranta mai tantalau fiind neputand recunoscunoaste comportamantul si apucaturile de boarfa destul de vizibile de la o prima interactionare cu respectiva panarama, se va baga intr-o relatie care cu siguranta va sfarsi prost pentru el, pai nu sunteti voi panarame penale daca asfel ganditi sau tot eu sunt taliban ? 
  Am avut relatii mai lungi cu panarame corecte si asumate, care si-au propus si am sperat ca se vor schimba, fiind imposibil sa scoti defintiv panarama din ele, decat cu mironosite penale de care am aflat extrem de rapid ce le poate si le-a putut pielea in trecut.
   Depresii urate, frustari maxime si dileli grave, asta se va alege de marea majoritate a celor dintre voi care la un moment dat in viata ati pus si ati avut doar bani in cap, facuti prin orice mijloace, renuntand la suflet, emotii, caracter si la demnitatea umana.
   Multe dintre voi nici daca v-ati mai dori, doar asa in momentele de luciditate si singuratate, nu veti mai putea avea relatii si sa tratati barbatii ca pe niste parteneri, singura sansa a voastra fiind alti dezaxati, dezechilibrati si deviati asemenea voua, ca si majoritatea bosketarilor submisivi prezeneti aici, care sa va accepte neconditionat comportamentul de rahat la care iti veti supune, aici aparand normal si inevitabil problema banilor, ca doar de aia sunt si bosketari care isi pierd totata viata online nefacand nimic, asteptand proaste, pomeni si sa le spalati chilotii, limbile in cur fiind singurul lucru la care se pricep in viata.
   Daca nu renunti la alcool si droguri pe viata, sa incepi sa-ti iei tratamentul psihiatric, nu te va prinde anul viitor in viata, daramite sa te gandesti la o familie si la un partener serios si normal la cap care ar putea sa te accepte asa cum esti, indiferent daca va sti sau nu, ca ai fost o panarama in mare parte din viata.

Primele randuri au fost suficient.

Du-te si ia-ti tratamentul! Nici nu stii cat de bolnav psihic esti!

• Oras:*
  • Oras:*
Postat

Nu ti se pare cam absurd sa primesc sfaturi, sugestii si urari de la o persoana care nu a avut vreo relatie?

Nu interpretez nimic, tind sa cred ca te cunosc, doar putin, iar prezenta ta pe acest topic ma face sa ma simt ciudat.

Ce ai vrut sa spui de fapt?

Poate ca am avut o relatie, desi nu pana la capat si am mai avut si tentative. Si poate ca e vorba de empatie - inteleg mai mult sau mai putin cum este sa vrei asta si de asta am dat cateva sfaturi si urari.

Dar daca va fac sa va simtiti ciudat atunci chiar trebuie sa ma retrag - si nu trebuia sa postez in topic.

Vizitator
Postat

Cancelaro, ti-am trimis un mail

:) Ti-am dat raspuns. ;)

Poate ca am avut o relatie, desi nu pana la capat si am mai avut si tentative. Si poate ca e vorba de empatie - inteleg mai mult sau mai putin cum este sa vrei asta si de asta am dat cateva sfaturi si urari.

Dar daca va fac sa va simtiti ciudat atunci chiar trebuie sa ma retrag - si nu trebuia sa postez in topic.

Renunta la vorbitul in plural.

Prin asta iti zidesti bariere cu care te aperi.

Nu caut sa te acapar, cetatea ta nu ma intereseaza decat daca vine singura si nesilita de nimeni, dar si stunci m-as gandi de 2 ori.

Poate nu ai avut o relatie in adevaratul sens al cuvantului, poate nu stii cum sa vorbesti cu o femeie si asta deseori te sperie, poate cu mine ai vorbit mai mult decat cu oricare alta si asta te face sa te simti aproape, dar sa mai ridici niste ziduri...

Poate. Scrie linistit, dar nu-mi ura nimic. E adevarat ultimul loc in care ar fi cazul sa caut o relatie.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Unde a zis, fă, asta? Demento!

la bautura :)

Vizitator
Postat

la bautura :)

:))))) 

Postat

Tâmpita a futut mai devreme alt topic al unei fete: blonda de la top. Deci, iată, karaokele e justificat.

Ce zice, bre, nu ma incumet sa citesc balivernele lui.  :no2

Adică, tu crezi că am citit?
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Marinele , tu iti citesti vreodata postarile ?

• Like 1
Vizitator
Postat

Tâmpita a futut mai devreme alt topic al unei fete: blonda de la top. Deci, iată, karaokele e justificat.

Adică, tu crezi că am citit?

Pe ea!  :laugh2

Io mai am juna de cutie de bere si ma bag in pat, n-am dormit prea bine, dar nu o uit. ;)

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Pe ea!  :laugh2

Io mai am juna de cutie de bere si ma bag in pat, n-am dormit prea bine, dar nu o uit. ;)

Ai-de pula mea!

Vai de Pula meaaaaaaa!

O juma de cutie de bere si tu vrei sa joci in liga profesionista cu mine?

• Like 14
Vizitator
Postat

Ai-de pula mea!

Vai de Pula meaaaaaaa!

O juma de cutie de bere si tu vrei sa joci in liga profesionista cu mine?

:laugh2  Nu e competitie si sunt destul de coerenta cand mai am juma de bere, nu? :)

N-ai sanse!  :rax2  :laugh2

Vizitator
Postat

O sa fie o saptamana plina de divertisment la Vis pe topic. 

• Like 1
Postat

O sa fie o saptamana plina de divertisment la Vis pe topic.

Karaoke, circ și panaramă. Bă, nu se potolește tâmpita! Iar a futut un topic al unei fete. 'mi-aș pula-n ce fumează!
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Karaoke, circ și panaramă. Bă, nu se potolește tâmpita! Iar a futut un topic al unei fete. 'mi-aș pula-n ce fumează!

e drogata si are sifilis.

Vizitator raynor009
Postat

Ai gresit forumu fata mea.

Vizitator
Postat

Hai mai cu curaj !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...