Sari la conținut

Viky Matura 48 Ani 0724842356

Postări Recomandate

Postat

voua va place sa profanati antichitati sau stati foarte rau cu finantele si asta ar fi cam singura solutie ?

Nu, Nea Gicuță.

Nu stăm prost cu finanțele, stai liniștit.

Dar aș mai vrea eu o dată să trag în ea.

Postat

e adevarat ca e o mumie antica babuta ..dar muie ca a ei rar mai gasesti in constanta :D

Cine știe, cunoaște 😉ðŸ˜
  • Oras:ROMANIA
Postat

de gustibus not disputandum .....cum zice latinul ,tot o vechitura si el ...in plus cu limba moarta

• Oras:Romania
Postat

voua va place sa profanati antichitati sau stati foarte rau cu finantele si asta ar fi cam singura solutie ?

Gica pai tu esti mai mare ca babuta , oare antichitate te considera si pustoaicele pe care le frecventezi?

Iar te iei de lume aiurea...cam ti s-a urcat vedetismul la cap

Postat

Gica pai tu esti mai mare ca babuta , oare antichitate te considera si pustoaicele pe care le frecventezi?

Iar te iei de lume aiurea...cam ti s-a urcat vedetismul la cap

taica dar eu platesc sa merg la pustoaice .....nu ma primesc ele de dragul meu ....

in cazul asta sa platesti sa mergi la babe ...trebuie ca ai gusturi foarte sofisticate 

crede-ma ....fara vedetisme ...doar o parere sincera

Postat

eu unul sunt mai de la tara ...imi place branza proaspata cu zerul mustind in ea .... las altora mai sofisticati branza veche cu mucegai

• Oras:Constanta
Postat

OFFTOPIC ( scuze ) : apropo' ca tot se discuta de mature/babe care fac muia buna : cica ar mai fi una, citisem pe un topic, una care sta si cu fii'sa in casa, ca ar fi bagat'o si pe ea pe treaba etc. Ca zona, parca Billa sau Pandurului cu Mangaliei. Asta imi amintesc.

Postat

Gica , eu merg si la babaciuni si la pustoaice , dar nu asta e important .

Gusturile nu se discuta , de exemplu eu te apreciez  ca mergi la nepoate , dar sa nu-i blamam pe cei ce doresc altceva.

Imi esti simpatic , sincer , nu imi doresc polemici 

In rest , multa bafta si sanatate!

• Like 1
Postat

taica dar eu platesc sa merg la pustoaice .....nu ma primesc ele de dragul meu ....

in cazul asta sa platesti sa mergi la babe ...trebuie ca ai gusturi foarte sofisticate

crede-ma ....fara vedetisme ...doar o parere sincera

Lasă Nea Giginel, tu să fii sănătos.

Știi vorba aia, găina bătrână face ciorba bună 😉

• Like 4
Postat

"Antichitatea" este încă pe piață! Daca vreți să ajungeți la ea nu îi mai spuneți că sunteți sau că ați aflat de ea de pe forum căci i se ridică tensiunea când aude de FORUM! SPUNEȚI CĂ AȚI MAI FOST LA EA ȘI MERGE TREABA! Ca servicii tot așa, țeava făcută cum trebuie, înghite tot, a ridicat un pic ștacheta, 60 de lei/țeava + normal. Spune că a mărit tariful că a rămas singură, nu mai are colegă să achite jumi-juma chiria! Locatia este vis a vis de LIDL-ul de la ICIL!

• Like 1
Postat

"Antichitatea" este încă pe piață! Daca vreți să ajungeți la ea nu îi mai spuneți că sunteți sau că ați aflat de ea de pe forum căci i se ridică tensiunea când aude de FORUM! SPUNEȚI CĂ AȚI MAI FOST LA EA ȘI MERGE TREABA! Ca servicii tot așa, țeava făcută cum trebuie, înghite tot, a ridicat un pic ștacheta, 60 de lei/țeava + normal. Spune că a mărit tariful că a rămas singură, nu mai are colegă să achite jumi-juma chiria! Locatia este vis a vis de LIDL-ul de la ICIL!

Pai cand va spunea ludovicspritz nu credeati  , ia cititi mai sus. Pai cum sa ii spui ca o stii de pe forum? Spuneti si voi : sunt Nelu am mai fost pe la tine cand stateai la gara sau la dacia sau in 4-5 si gata muia

• Like 1
Postat

Spuneți-mi și mie mai exact care este adresa femeii ăsteia pentru ca mi-o tot cere la tel când o sun, ca să ma încerce sa vadă dacă am mai fost pe la ea.

Ideea e ca a eu am fost dar acum 2 ani când avea locația undeva pe Traian parca sau ceva de genul.

Și mai vreau sa dau o data în baba dar nu știu unde are locația acum frate și ma tot încearcă nebuna la tel.

Ma întrebă la ce bloc la ce etaj plm.

Ăștia care ați fost de curând la locația asta, spuneți-mi și mie exact care-i locația.

• Like 1
Postat

Spuneți-mi și mie mai exact care este adresa femeii ăsteia pentru ca mi-o tot cere la tel când o sun, ca să ma încerce sa vadă dacă am mai fost pe la ea.

Ideea e ca a eu am fost dar acum 2 ani când avea locația undeva pe Traian parca sau ceva de genul.

Și mai vreau sa dau o data în baba dar nu știu unde are locația acum frate și ma tot încearcă nebuna la tel.

Ma întrebă la ce bloc la ce etaj plm.

Ä‚știa care ați fost de curând la locația asta, spuneți-mi și mie exact care-i locația.

Dupa ce iti rezolvi treaba sa dai si tu mai departe info, adica mie 😜🤣

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Dragii mei, am fost la doamna babă și am revenit și cu recenzia.

Am sunat-o eu frumos, i-am zis ca vreau sa vin sa-i sparg curul (Bine, nu i-am zis asa), bineînțeles ca m-a luat la interogat ca cine sunt și daca am mai fost la ea, clasicile ei întrebări de altfel.

I-am zis ca am fost acum mult timp la ea, când avea locația pe la Traian și ca nu vreau decât sa-mi fac treaba și atât.

Mi-a zis baba unde sa vin, lângă Kauflandul ala unde era Icil înainte sau ceva gen, ma rog plm, ma ghidează ea sa mai merg vreo 100 m în fata și sa fac dreapta pe o alee.

Am sunat frumos la interfon, am intrat la ea în casa (sta la parter), mă aștepta într-un halat.

M-am descălțat, ca na, doar sunt băiat educat și ne-am dus în camera alăturată.

I-am cardit frumos 60 lei și nici n-am apucat bine să mă dezbrac ca se aude la ușă un "cioc cioc" de om hotărât.

Zice baba sa o scuz 2 min, iese din camera și se duce sa deschidă ușa.

După care aud de la ea "Firai al dracu, ai băut, treci imediat în camera aia"

Curios fiind, arunc și eu un ochi sa vad cine e, era un moș spart de beat frate...

După care îl aud pe moșu, ca el vrea sa facă baie prima data, ma rog s-au contra zis ei puțin și pana la urma l-a lăsat baba sa facă dus.

Intra ala în baie, vine baba la mine și începe acțiunea.

I-am zis ca nu vreau futai ci doar oral.

A început sa mi-o ia în gura și dai, cred ca în 5 min eram gata în gura ei.

La capitolul asta sta foarte bine, a înghițit fără comentarii.

Ba și fix după ce m-am eliberat se aude o bubuitura la baie.

Mergem noi repede sa vedem ce s-a întâmplat (dezbrăcați amândoi), moșu in pula goala întins pe jos cu furtunu ala de la dus în mana frate.

A alunecat și a dat sa se tina de el și l-a rupt.

Cel puțin eu asa cred.

A început aia să-și bage și să-și scoată pe acolo.

Și într-un final ne-a dat afara pe amândoi.

Pe mine sincer ma durea-n pula ca mi-am făcut treaba, dar săracu moșu și zdruncinat și înjurat și ne futut.

Ma rog, ca idee baba încă e pe treaba dar în principiu lucrează numai cu clienții vechi.

Însă e ușor sa ajungi la ea dacă știi ce să-i spui.

Apartamentul era ok

Ea era ok, nu mirosea sau ceva

Muia a fost de buna calitate

Iar la normal, nu știu pentru ca n-am încercat cu ea.

Costuri:60 lei

În principiu a fost ok

Și treaba cu moșu nu-i spusa la caterinca sau ceva, chiar asa s-a întâmplat.

• Like 4
Postat

Am sunat-o eu frumos, i-am zis ca vreau sa vin sa-i sparg curul (Bine, nu i-am zis asa), bineînțeles ca m-a luat la interogat ca cine sunt și daca am mai fost la ea, clasicile ei întrebări de altfel.

I-am zis ca am fost acum mult timp la ea, când avea locația pe la Traian și ca nu vreau decât sa-mi fac treaba și atât.

Mi-a zis baba unde sa vin, lângă Kauflandul ala unde era Icil înainte sau ceva gen, ma rog plm, ma ghidează ea sa mai merg vreo 100 m în fata și sa fac dreapta pe o alee.

Am sunat frumos la interfon, am intrat la ea în casa (sta la parter), mă aștepta într-un halat.

I-am cardit frumos 60 lei și nici n-am apucat bine să mă dezbrac ca se aude la ușă un "cioc cioc" de om hotărât.

Curios fiind, arunc și eu un ochi sa vad cine e, era un moș spart de beat frate...

După care îl aud pe moșu, ca el vrea sa facă baie prima data, ma rog s-au contra zis ei puțin și pana la urma l-a lăsat baba sa facă dus.

Mergem noi repede sa vedem ce s-a întâmplat (dezbrăcați amândoi), moșu in pula goala întins pe jos cu furtunu ala de la dus în mana frate.

Cel puțin eu asa cred.

Pe mine sincer ma durea-n pula ca mi-am făcut treaba, dar săracu moșu și zdruncinat și înjurat și ne futut.

Ma rog, ca idee baba încă e pe treaba dar în principiu lucrează numai cu clienții vechi.

Însă e ușor sa ajungi la ea dacă știi ce să-i spui.

Apartamentul era ok

În principiu a fost ok

dar ai spus ca i rupi curul si i ai dat doar muie..ce ai asta?!?

• Minus 1
Postat

Cel puțin eu asa cred.

ÃŽnsă e ușor sa ajungi la ea dacă știi ce să-i spui.

Apartamentul era ok

ÃŽn principiu a fost ok

Și pe ce număr de telefon ai dat de ea? Cel din titlu acum o săptămâna n-a mers...🤔

Postat

dar ai spus ca i rupi curul si i ai dat doar muie..ce ai asta?!?

După ce am văzut-o m-am decis sa raman doar la muie
Postat

Și pe ce număr de telefon ai dat de ea? Cel din titlu acum o săptămâna n-a mers...🤔

Cel din titlu boss

Iti dai seama ca are momente și momente când răspunde.

• Like 1
Postat

Am incercat sa ajung la babuta. Am fost luat la iñtrebari: de cate ori ai fost la mine si unde, acum cat timp, cati ani am etc. Zici ca dai interviu de angajare nu ca te duci sa tragi o muie scurta. A mers vrajala dar ma pus sa sun dupa revelion ca acum e plecata din localitate. Vedem dupa

Postat

Am incercat sa ajung la babuta. Am fost luat la iñtrebari: de cate ori ai fost la mine si unde, acum cat timp, cati ani am etc. Zici ca dai interviu de angajare nu ca te duci sa tragi o muie scurta. A mers vrajala dar ma pus sa sun dupa revelion ca acum e plecata din localitate. Vedem dupa

Vezi ca nu a mers moșule...

Treaba cu plecatu de sărbătorii mi-a zis-o și mie pana să-i zic ce trebuie la telefon.

După ce am sunat-o de pe alt numar și i-am răspuns corect la întrebări, am venit fără probleme.

Nu-i plecata nicăieri, dă-o în sloboz, asa îți zice ca să scape de tine.

Fii atent, sun-o de pe alt număr și îi spui, ca ai mai fost acum mult timp la ea, când avea locația pe la Traian și ca pe asta noua nu o știi și ca vrei sa vii iarăși.

Dacă nu te crede îi spui ca știi ce are la piciorul stâng, are ea o probleme cu degetele acolo.

Și asa îi demonstrezi ca ai fost la ea ca și cum.

Ca nebuna asta vrea sa știe sigur, ca na, dacă-i nebuna.

• Like 1

Postat

Vezi ca nu a mers moșule...

Treaba cu plecatu de sărbătorii mi-a zis-o și mie pana să-i zic ce trebuie la telefon.

După ce am sunat-o de pe alt numar și i-am răspuns corect la întrebări, am venit fără probleme.

Nu-i plecata nicăieri, dă-o în sloboz, asa îți zice ca să scape de tine.

Fii atent, sun-o de pe alt număr și îi spui, ca ai mai fost acum mult timp la ea, când avea locația pe la Traian și ca pe asta noua nu o știi și ca vrei sa vii iarăși.

Dacă nu te crede îi spui ca știi ce are la piciorul stâng, are ea o probleme cu degetele acolo.

Și asa îi demonstrezi ca ai fost la ea ca și cum.

Ca nebuna asta vrea sa știe sigur, ca na, dacă-i nebuna.

mai antycus ...ce-ti mai plac antichitatile  !!!

le lustruiesti de praf ,dai paienjenii la o parte de pe comoara ,deschizi cufarul chiar daca scoate un scartait prelung si gata esti pe treaba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...