Sari la conținut

Bruneta de top 0747792803

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragilor..mai sunt disponibila pana miercuri inclusiv pana la ora 18:00.

Ve pup cu drag :*

Postat

Esti disponibila si cu Aida?

Din pacate nu,este cu mine,dar nu activeaza momemtan.

• Like 1
Postat

O domnisoara superba si o profesionista desavarsita, care, daca o 'prinzi' in forma, iti poate face ziua mai luminoasa. Asa cum mi-a facut-o mie azi.

Multumesc, @Alexa, pentru experienta memorabila pe care mi-ai oferit-o astazi.

Faza cu palmutele a fost super-funny, inca mai rad singur ca prostu' cand imi aduc aminte  :laugh2 

:inlovee 

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hai că mi-ai făcut poftă să-i dau și eu niște palme

😂😂😂

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Hai că mi-ai făcut poftă să-i dau și eu niște palme

Eu cred ca el a fost incasatorul ;)

• Like 1
Postat

O domnisoara superba si o profesionista desavarsita, care, daca o 'prinzi' in forma, iti poate face ziua mai luminoasa. Asa cum mi-a facut-o mie azi.

Multumesc, @Alexa, pentru experienta memorabila pe care mi-ai oferit-o astazi.

Faza cu palmutele a fost super-funny, inca mai rad singur ca prostu' cand imi aduc aminte  :laugh2 

Tocmai ce m-ai facut si pe mine sa imi amintesc =-))) si eu rad de una singura in momentul acesta.

Scuze inca o data ca te-am confundat :)))

Te pup witcher si multumesc ptr vizita..ne revedem cand ma intorc inapoi :*

• Like 1
Postat

La revedere dragilor..maine nu voi mai fi activa.

Ne revedem pe 20 cand ma voi intoarce ptr 1 saptamana,apoi voi lipsi cam 1 luna.

Va pup si va imbratosez cu drag :*

• Like 3
Postat

Tocmai ce m-ai facut si pe mine sa imi amintesc =-))) si eu rad de una singura in momentul acesta.

Scuze inca o data ca te-am confundat :)))

No problem, a fost distractiv.

Doar ca o sa raman la fanteziile mele.

Deocamdata... :laugh2

Te pup witcher si multumesc ptr vizita..ne revedem cand ma intorc inapoi :*

I just can't wait to see you again

:luv

Postat

Buna dragilor :*

Marti voi fi disponibila in Bucuresti pentru o saptamana.

Va astept cu drag,atat singura cat si cu prietena mea Aida,pentru un show de zile mari ;)

Va pup si va imbratisez cu drag:* :inlovee

• Like 4
Postat

Buna dragilor :)

Am ajuns in Bucuresti si va astept cu drag pana luni inclusiv :*

De asemenea disponibila si cu prietena mea Aida ptr show :*

• Like 1
Postat

Buna dragilor :)

Doar azi si maine voi mai fi disponibila,apoi ne vom revedea peste aproximativ o luna :*

Postat

Am petrecut azi o ora deosebita in compania cuplului format, in ordinea numerelor de pe tricouri :), de aida25 si alexa26.
Programarea am facut-o la Alexa, pe Whatsapp, cu 2 zile inainte. Initial, nu eram hotarat daca sa o vizitez doar pe Alexa
sau sa facem un threesome. Insa ieri, in baza intelepciunii care spune ca 'o viata avem si trebuie traita', am decis ca
threesome-ul este o experienta pe care trebuie sa o incerc macar 'once in a lifetime'. Mentionez ca nu mai fusesem niciodata
cu 2 fete si nici nu este una din fanteziile mele de top. Si ce cuplu ar fi fost mai potrivit decat, probabil, cel mai tare
duo de genul asta la ora actuala?

M-am prezentat la adresa un pic mai devreme decat ora stabilita, ca nu-mi place sa las vreo fata sa ma astepte. Dupa cateva minute,

mi-a deschis Alexa, imbracata in halatelul cel negru si sexy, fara tocuri, asa cum o rugasem. A aparut apoi si Aida, o blonda frumusica,

slim, pe care o mai intalnisem cu ocazia unei vizite anterioare la Alexa, dar nu o cunoscusem intim.

Actiunea a inceput cu sarutari si mangaieri in 2 si 3 si a continuat cu oralul senzational facut de ele, cand alternativ, cand simultan.
O imagine de vis cu 2 perechi de buze care se plimbau pe toata lungimea.

Am trecut si eu la gustat pasaricile, dupa care a urmat etapa in care fetele au avut grija sa am si gura si pula ocupate in acelasi timp  :crazylove 
Am incercat un 69 cu Aida, pe care o lingeam alternativ cu Alexa, combinat cu FK cu Alexa.
Apoi am schimbat pozitia astfel incat, in timp ce eram pe spate, cu limba adanc infipta in Alexa, Aida mi-o sugea cu pofta.
In aceeasi pozitie, dupa montarea prezervativului, Aida s-a infipt intr-un LOT foarte placut, dupa care am schimbat in caprita,
Alexa ramanand disponibila pentru saruturi.
A venit apoi randul Alexei, drept pentru care am reluat pozitia, cu limba nu la fel de adanc infipta in Aida si cu Alexa la oral si apoi in LOT.

Dupa inca o repriza de oral alternativ, am finalizat in cele 2 gurite, dar mai mult in cea a Alexei  :ellao 

Daca e sa dau si note, fetele merita calificativul maxim (10). Un minus pentru lipsa AC in dormitor, jale mare pe canicula asta.

Multumesc Aida si Alexa, ati fost minunate!  :clap2 

• Like 9
Postat

Am petrecut azi o ora deosebita in compania cuplului format, in ordinea numerelor de pe tricouri :), de aida25 si alexa26.

Programarea am facut-o la Alexa, pe Whatsapp, cu 2 zile inainte. Initial, nu eram hotarat daca sa o vizitez doar pe Alexa

sau sa facem un threesome. Insa ieri, in baza intelepciunii care spune ca 'o viata avem si trebuie traita', am decis ca

threesome-ul este o experienta pe care trebuie sa o incerc macar 'once in a lifetime'. Mentionez ca nu mai fusesem niciodata

cu 2 fete si nici nu este una din fanteziile mele de top. Si ce cuplu ar fi fost mai potrivit decat, probabil, cel mai tare

duo de genul asta la ora actuala?

M-am prezentat la adresa un pic mai devreme decat ora stabilita, ca nu-mi place sa las vreo fata sa ma astepte. Dupa cateva minute,

mi-a deschis Alexa, imbracata in halatelul cel negru si sexy, fara tocuri, asa cum o rugasem. A aparut apoi si Aida, o blonda frumusica,

slim, pe care o mai intalnisem cu ocazia unei vizite anterioare la Alexa, dar nu o cunoscusem intim.

Actiunea a inceput cu sarutari si mangaieri in 2 si 3 si a continuat cu oralul senzational facut de ele, cand alternativ, cand simultan.

O imagine de vis cu 2 perechi de buze care se plimbau pe toata lungimea.

Am trecut si eu la gustat pasaricile, dupa care a urmat etapa in care fetele au avut grija sa am si gura si pula ocupate in acelasi timp  :crazylove 

Am incercat un 69 cu Aida, pe care o lingeam alternativ cu Alexa, combinat cu FK cu Alexa.

Apoi am schimbat pozitia astfel incat, in timp ce eram pe spate, cu limba adanc infipta in Alexa, Aida mi-o sugea cu pofta.

In aceeasi pozitie, dupa montarea prezervativului, Aida s-a infipt intr-un LOT foarte placut, dupa care am schimbat in caprita,

Alexa ramanand disponibila pentru saruturi.

A venit apoi randul Alexei, drept pentru care am reluat pozitia, cu limba nu la fel de adanc infipta in Aida si cu Alexa la oral si apoi in LOT.

Dupa inca o repriza de oral alternativ, am finalizat in cele 2 gurite, dar mai mult in cea a Alexei  :ellao 

Daca e sa dau si note, fetele merita calificativul maxim (10). Un minus pentru lipsa AC in dormitor, jale mare pe canicula asta.

Multumesc Aida si Alexa, ati fost minunate!  :clap2 

Multumim si noi pentru vizita si ne bucuram ca ti-a placut atat de mult :x

Te pupam si te imbratisam cu drag :* :inlovee

• Like 1
Postat

La revedere dragilor :*

Ne revedem peste aproximativ 1 luna :inlovee

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Cel mai bun three-some posibil in Bucuresti in momentul asta.

De abia aștept sa va întoarceți sa ne vedem din nou in 3 .

Data trecută a fost memorabil si citind recenzia confratelui Witcher mi s-a facut o pofta teribila.

Te pup dulce Alexa !

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...